Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4040 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Rinkinuką sudaro:

• ENB SERIES (Jūsų kompiuteris išneš šitą ENB, jeigu išneša GTA San Andreas...) [NUOTRAUKA] [ATSISIUNTIMAS]
  • AUTOMOBILIO MODIFIKACIJA (Šita modifikacija keičia Automobilį "SENTINEL" - Tikiuosi mokate keisti Automobilius per IMG. . .) [NUOTRAUKA] [ATSISIUNTIMAS]
  • SA:MP GAME'MODAS (Šitos modifikacijos nepasileis žmogus, kuris moką per "PAWNO" programą pakeisti Užrašus... Šiame Game'Mode veiksmas vyksta San Fierro Mieste, tiesą sakant, čia yra nKG.LT (Hygo ar kieno ten Game'Modas) man patiko tos sistemos, tai viską perkėliau visą veiksmą atgal į San Fierro miestą, ir tiesa, durnas buvau ir ištryniau Hygo MAP DARBUS(FC), nes San Fierro miestą viską sutvarkęs sugalvojau padaryti visus SA:MP miestus, su funkcijomis, visus SA:MP namus perkamus ir viską kitą... Bet tiesiog, po kelių dienų supratau, kad čia didelis darbas, tai tiesiog išėjau... Mysql atrištas.) [ATSISIUNTIMAS]
  • SUPERSTAR'S RACING ACC'AUNTA (Nežinau, pabodo man šitas žaidimas, pardavinėti tyngiu, bet kas norės, tas parduos, gera proga prasisukti.) [ŽAIDIMAS] [sLAPTAŽODIS]

Žmonės, nesmerkite manęs... Tiesą daugiau apie mano idėtus "dalykus". Automobilio Modifikaciją pirkau už 5LT, čia kogero labai senai... Bet ją pamačiau internete, tai tiesiog nekaip pasijaučiau... Nors, ir prie savo akių mačiau kaip jis ištrynė ją... Bet ne, sekančią dieną pasirodė... ENB SERIES, Enb Series daryta Oskardziano atrodo, buvau užsiprašęs savo Konservų Dėžutei... SA:MP Game'modas, Naudokit Edit'inimo tikslams, bet nekeiskit mano Vardo :DDD. Jeigu norėtumėt, galėčiau užsiimti Game'modų Edit'ais susitartumėm kokį Game'Modą edit'int ir paeditinčiau, aišku jeigu jūs tik norėtumėt... Dar turiu daug nematytų MTA darbų, vieną Buvau nukopijavęs nuo 'NEW-LIFE.LT' ten tą servisą, tik tai, kad visą pasidariau ant .MTA ir dar paeditinau, ir tiesiog gavosi taip, Tobulai, kad ... Nežinau kaip pasakyti... Bet gerai, gana čia kalbėti, nes ir taip kiek nuo temos nukrypau... Superstaro Accauntas užrašytas i užrašinę, ten gali betkas ištrint, bet kas pakeist tai... Nesmerkit dėl to... Ir pačiame Superstare išeina slaptažodį pakeist... Nuotraukos beveik visos darytos SARG.LT... Ną tiesiog pastaruoju metu nebėra ką veikt, tai sugalvojau gryžti... Lauksiu jūsų atsakymųir visko kitko, ką tik sugebat ; DDD

turi gta san andreas mod launcher kur kelti modus tai ir ikelk ta modo folderi ir veikia

Ačiū uz gamemode 

░░░░░░░░░░░░▄▄▄█▀▀▀▀▀▀▀▀█▄▄▄░░░░░░░░░░░░
░░░░░░░░▄▄█▀▀░░░░░░░░░░░░░░▀▀█▄▄░░░░░░░░
░░░░░░▄█▀░░░░▄▄▄▄▄▄▄░░░░░░░░░░░▀█▄░░░░░░
░░░░▄█▀░░░▄██▄▄▄▄▄▄▄██▄░░░░▄█▀▀▀▀██▄░░░░
░░░█▀░░░░█▀▀▀░░▄██░░▄▄█░░░██▀▀▀███▄██░░░
░░█░░░░░░▀█▀▀▀▀▀▀▀▀▀██▀░░░▀█▀▀▀▀███▄▄█░░
░█░░░░░░░░░▀▀█▄▄██▀▀░░░░░░░░▀▄▄▄░░░▄▄▀█░
█▀░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▀▀▀▀▀░░▀█
█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄░░░░█
█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄▄▄▄▄██░░▀█░░░█
█░░░░░░░░░░░░░░█░░░▄▄▄█▀▀▀░░░▄█▀░░░░░░░█
█░░░░░░░░░░░░░░░░░░▀░░░░░░░░█▀░░░░░░░░░█
█▄░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄█
░█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█░
░░█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█░░
░░░█▄░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄█░░░
░░░░▀█▄░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄█▀░░░░
░░░░░░▀█▄░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄█▀░░HEY BRO

Neaiškus toks bičas... Neaiškūs ir failai, nepatariu siūstis.

Tai nesisiūsk, aš tavęs neverčiu siūstis... Postus ne čia rink '-_- ... Beto - Tu gal nesisiunti, kad žinai, kad neišneš ? Čj, pagalvojai: Blęm... Jeigu  SUPERGAMES.LT užkrauna per dvi minutes, o vaikščiojant striginėja, tai nemanau, kad turėtu čia išnešt jo idėtus dalykus... Ai reik pakomentuot, kad failai chuj pariši...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4040 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...