Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4526 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Man ant kai kurių žaidimų pelytė būna lėtesnė ir į veiksmus reaguoja lėčiau... Pelytę keisti bandžiau, nepadėjo... Girdėjau, kad nevienam man taip.. Pelytė veikia normaliai ant dekstop'o, internete, bei ant kai kurių žaidimų.. Ant šių žaidimų pelytė veikė kitaip:

Assassin's Creed IV Black Flag

Payday the heist 2

Saints Row 4

Visi šie žaidimai atitinka sistemos reikalavimus...

Padėjusiam atsidėkosiu :)

Kompiuterio parametrai:

5e45a69ec6d37fb86502354caafa216830.png

Redaguota , nario Ziogelis123

Tame esme, kad pelyte gali didint Sensitivity, bet ji tiesiog atsilieka truputi... Pvz.. Pažaidus koki senąjį Cs 1.6, ir įsijungus Saints Row 4 ar Payday pajunti skirtuma tarp pelytės regavimo... Tarkim pastumi pelę ir ekranas pasisuka. Tarp ekrano pasisukimo ir pelytės pastūmimo yra tas tarpas milisekundėmis, bet jis jaučiasi... Pas mane taip pat Logitech pelytė.

Būtina jum freepostinti kaip jau pasakyta?

Kadangi parašėme jau po tavęs, dviem-trim minutėmis vėliau nei tu, tai vadinasi freepostinimu? Tuo labiau, kai tu parašei žodį nustatymuose, ką tas žmogus turėtų galvoti apie kokius tu čia nustatymus kalbi? Pelytės, kompiuterio, žaidimo ar dar ko? 

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Problema vis dar neišspręsta... Padėkite!

Ant pačios pelytės nėra jokio jautrumo keitimo mygtuko? Galėtum nustatęs pati dydžiausią jautrumą mėginti žaisti žaidimus, gal tau tai padėtų? Arba pamėgink pakeisti paviršių po pelyte, gal tai turi kažkiek tai įtakos? :) 

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Kaip gali lėčiau reaguoti? Pvz.: pas mane ant GIGABYTE pelės yra DPI mygtukas su juo kelis kartus padidėja jautrumas (Battlefield 4 žaidime gali greičiau taikytis su tanku ir nereikia po visa stalą varinėti pelės.).

Jei lėtai reaguoja, tai čia jau žaidimas stringa (PC per lėtas). Kokia vaizdo plokštė?

jei kokia pelė ten naglėsnė tai ji turi savo tam tikra programa kaip logitech tai yra programa kuria parsisiunti ir ant pelės visi migtukai reguliuojasi ka jie daro,kokia pelė paieškok ir parsiusk ir pažėk,nes galima taip pasidaryt kad isijungus kiekviena žaidima,automatiškai pelė nustato tam tikra tawo DPI nustatyta,ar kažka pan,jei geresnė pelė,parsisiusk pabandyk... pažėt 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4526 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...