Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4039 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kaip atrodo jūsų "naujasis" dizainas: sgdiz.gif

Man pavyzdžiui nelabai malonu į tokį žiūrėti... Ir jūsų tas atmazas "Visados nelaimingas tu..." jau seniai nusibodęs, turbūt daugiau ir nemokat nieko.

Atsargiai, epilepsija tik nesusirk... Jeigu nepatinka, tai laikykis nuomonę sau, o ne kiekvienoje temoje rašyt koks blogas tau dizainas...

Atsargiai, epilepsija tik nesusirk... Jeigu nepatinka, tai laikykis nuomonę sau, o ne kiekvienoje temoje rašyt koks blogas tau dizainas...

Šis dizainas ne tik man yra blogas, jis apskritai baisiausia šlikštynė. Šis forumas pilnas reklamos ir neturi už ką unikalaus IPB dizaino nusipiešt.

Ko jūs čia varot ? ą ? Galite pasikeisti tą dizainą jai nepatinka Administracija kaip nori taip renka.

Nieks ant nieko čia "nevaro", tiesiog man gaila aklos administracijos. Atrodo jog Lietuvoje akinių nepardavinėją...

Jo aš irgi galvojau ,kad čia patys kažka unikalaus kurė. bet dėje pasirodo supergames administracija yra tinginiu komanda. :D (NESTUMIU) :D

Na seip pritariu, nieko blogo neturiu ant to kad dizainas kopijuotas taciau, is tiek kiek jus gaunat pinigu, mano manymu kelis simtai litu nenuvarys jus i minusa, o ir atrodysit visai kitaip. Jaigu kokie sa-mp 'sudserviai' ir tie turi kartais kad ir ant sub domeno, bet unikalius dizainus, tai manau supergames tikrai turetu turet unikalu dizaina

Hello, U WOT M8?

Na seip pritariu, nieko blogo neturiu ant to kad dizainas kopijuotas taciau, is tiek kiek jus gaunat pinigu, mano manymu kelis simtai litu nenuvarys jus i minusa, o ir atrodysit visai kitaip. Jaigu kokie sa-mp 'sudserviai' ir tie turi kartais kad ir ant sub domeno, bet unikalius dizainus, tai manau supergames tikrai turetu turet unikalu dizaina

Teisingai sakai.

Bijau but apgautas Valdo :cry:

Pirmiausia sužinok kiek jie gauna ir kiek jie išleidžia visiems jūsų dizainams, domenas, talpinimas, licenzijoms ir t.t. + Ne vienas žmogus yra administracijoje, viskas per pusę... Tai kiek lieka abiem? Po 600-800 litų? Po 5-6 metų darbo tai nėra svajonių pinigai. Ypač, kai abu administratoriai yra suaugę ir skiria forumui daug laiko.
  • Neigiamai 2

Na kokios reklamu kainos sitame puslapyje, tikrai pasirodo kad gaunate daug, nes tokiomis kainomis reklamos vietos tikrai nekainuotu, jaigu puslapis neturetu jokiu lesu, bandytumet tada parduot reklama, pigiau kad daugiau zmoniu ja pirktu, licenzijos kainuoja metams,  talpinimas nezinau, 19ltmen? Unlimited planas, na sakykim kad ir daugiau sakykim 40lt, nesupratau to pasakymo ' Administratoriai suauge' o tai kas sako kad jie nesuauge, ir isvis nemanau kad metuose yra skirtumas.

Hello, U WOT M8?

(redaguota)

Dizainas ūnikalus, su dokumentais, o jeigu kas nors jį naudoją šiaip RIPINTĄ , tai lai naudoja, mums jie visiškai ne priešininkai :)

Rimtai? Su dokumentais? Dar gal dizaino failus atsiuntė paštu CD diske? Tokio dizaino "ripinti" neapsimoką, nes jis tik gadina akis ir visiškai netinka žaidimų forumui.

Ir tik nereikia čia jokių "le le" kad dizainas ūnikalus, geriausiu atveju nusipirkote už kelis dolerius iš kokios nors "template" parduotuvės.

Beveik nieko nedarot ir dar bandot kitiems "knisti" protą. Gal geriau mažiau rūpinkities reklamos pardavimais, o labiau kreipkit dėmesį į patį forumą.

Redaguota , nario </PREFIXS>
  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 2

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4039 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...