Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5158 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sutinku dėl borderių, siūlau į darbą dėt efektų kokių ;)

Sveiki ilgai nesedėjau prie Photoshop'o tai dabar susigundžiau ir pradėsiu vėl dirbti :) . Tad čia bus mano galerija , dėsiu savo naujausius darbus .

Norėsiu , kad darbus vertintumėte ir komentuotumėte ko trūksta ko perdaug ir t.t.

1. Toks darbelis :

13da686203a76e857829f79db7d579ea265.png

Borderiai turėtų būti per pus plonesi, tada atrodytų gražiau manau.

O kas dėl teksto, tai pats fontas gal ir geras, bet gradiento reikėjo nedėti :))

6b800605049fd5c176c8b24704878e7317.jpg

I_wyskas15.png

Naujokas mokina naujoką, nu jo. ; D Ten tam klipe tekstas toks pats prastas kaip ir pas temos autorių dabar.

Naujokas mokina naujoka ?

Suzinok kek as laiko pre to Photoshopo jau dirbu ir tik tada rek loheli tu :)

Nu šeip ajva yra geresnis gfxeris už tave ;)

Nu tai galym surengti GFX kova man tai netrukdo :_)

P.S.

jusu tarymas pro gfx moka tik rippinti darbus ir pakeisti didzius pridejas brush :)

http://www.geekpedia.com/gallery/fullsi ... lpaper.jpg

Manau pavaikseje po jo darbus ir paziureja pagal temas surasit daugiau darbu ripintu googlej :)

Nu bet jum spresti.

41154783.jpg

Megan Fox ;) Fan

: DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ooo made my day vaikeli. Nepadusi skaitydamas?

1. Sužinok, ką reiškia stockas, ir tada vadink riperiu. Dar pašmeižk tai žinosi.

2. Visi tavo darbai prastesni už mano pačius pirmus darbus, kokius kūriau.

3. Aš už tave šimtą kartų geresnis grxeris, Kingo, Muffer, tbagt, Inspektorius, Uns už tave ženkliai geresni.

Žiūrėk su juo kalbi. ; DDDDDDDDDDDDDD Bet prajuokinai tai nerealiai. +rep tau. ; DDDDDDDDDDDDDDDD

Neripintas mano nė vienas darbas. Ir dar, ne tau kurt pamokas (tiesa, nekokybiškas ir nieko nepamokančias). Tu klaidini kitus naujokus.

Dar, nenaudoju jokių brushų, tik tokie naujokai kaip tu jais naudojasi. : DDDDDDDDDDD

Nori įrodysiu, kad tavo darbai ripinti?

Tu paimi paveiksliuką (tarkim fotografo nuotrauką) ir uždedi ant jo tekstą. Nuripinai nuotrauką. Dar užrašei savo nicką, ir vsio, pažeidei autorines teises.

Aš nenaudoju stockų, kuriuose yra užrašytos autorinės teisės. : ) Kaip matai, ant apple wallpaperio jokių autografų vardžių ir pavardžių nėra, taip kad čiaupk savo mažą burnelę.

tumblr_m6b6emPVyM1rq5t8qo1_500.gif

Megsti pasigirti, kad gersnis GFX :D? ziuriu mldc taip ir toliau truksta demesio :)

Nepyk bet paimdamas stock ir nick uzrases nemanau, kad cia dydelis darbas :D

Nereikia tek daug rasyti :/ koks skirtumas juk nekas is tu tavo zodziu nepasikeis... GFX'eris didziausias :D nuaik i imagination.lt idek savo darba ir tegul paraso komentaru pora :) tada gal suprasi.

P.S.

Pamokos darytos mhm 2009 manau atsizvelk i pamokos data =]

P.S.S krc baigiu nes pagal amziu spresiu, kad tavo uzsipirimas bus tolymas ir postu rinkimasi. Sekmes tau cia rasant.

41154783.jpg

Megan Fox ;) Fan

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5158 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...