Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4130 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

AMXBANS 6.0.4 / GMBANS 1.5/1.6 - Mokėjimai.lt smsv2 Multilang sistema  - SMS Sistemų Konfiguravimas - PHP-Fusion tinklapio įdiegimas - Counter Strike serverių kūrimas. Iki 10lt sms/banku. Skype: b1mbal

(redaguota)

Visų pirma jei nori gero kompiuterio už tokią sumą, patarčiau ieškotis dalių, parašysiu savo kompiuterio spec.

Procesorius - AMD a10 6800k, 4 branduolių, 4.1 Ghz

Lyginant patį procą Intel I5 šiek tiek nusileidžia, bet pas mane yra įdėta RadionHD 8760d 2 GB vaizdo plokštė ir žaidžiant procesorius "padeda" vaizdo pl. ir tokiose situacijose AMD yra tikrai geriau už I5, kadangi tau reikia Gaming PC, tuomet tai geriau, procesoriaus kaina mačiau kilobaitas.lt ~ 450 LT.

Toliau dar 8 GB Ram ir 1 TB, dėl ramų, man jų visiškai pakanka, o dėl Hard'o tai tau čia spręst kokio tu manai užteks.

Patarčiau vis dėlto įsirašyti Windows 8, jie spartesni.

Mano kompiuteris buvo surinkas ir su Windows 7 kainavo ~ 1.700 LT. Ir visiškai nesiskundžiu, žaidimus naujausius, jei single player žaidžiu ant aukščiausių grafikų ir nepajaučiau dar lagg'o. 

Tai maždaug orentuokis į šiuos duomenis (jei pritraukė) ir žiūrėk, nes gali dar naujesnių dalių rast už panašią kainą.

Redaguota , nario Mc_Fripe

Youtube kanalas:Čia

Išsamus kanalo aprašymas:Čia

(redaguota)

Tu nori pc detalių listo, kad susidėtum ar tiesiog pc už tą kainą?

Prastas, silpnas cpu ir nėra vaizdūškos:)

Redaguota , nario davoleh
(redaguota)

Autoriui reikia PC ar laptopo? Už tokią kainą išeitu gerokai galingesnis stalinis PC

Bet žiūrint į kilobaito stalinius PC, jie visada įdeda gerą cpu ir prastą vaizdūšką. Susipirkus detales pačiam butu galima gerokai sutaupyt.

Redaguota , nario davoleh
(redaguota)

dieve.. neapsimoka gi jau sudėtu pirkt, geriau pačiam susidėt žinosi kad savom rankom dėjais ir kaina mažesnė... aš siūlyčiau:

CPU (procas): AMD Athlon II X4 740

GPU (vaizdo plokštė): GTX650TI 2GB GDDR5

RAM: DDR3 Crucial Ballistix Sport 8GB 1600MHz

HDD: WESTERN DIGITAL HDD Desktop Caviar Blue (3.5", 1TB, 64MB, SATA III-600)

PSU (maitinimo šaltinis): Modulinis PSU CX 600W, 80 Plus Bronze, 120mm

Korpusas: Cooler master Elite 102 Black Midi Tower

ir viso šito "rig'o" kaina 1566,93 Lt

Redaguota , nario bonjovi

i5 3570k @ 4.0Ghz (COOLER PH-TC14PE) | CRUCIAL ELITE 2x4 (8GB) 1600mhz | Z77A-G43 GAMING | GTX 970 TWINFROZR V | BE QUIET L8 530 CM | WD BLUE 500GB, BARRACUDA 1TB | SAMSUNG 850 EVO 120GB

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4130 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...