Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4122 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Šie žaidimai:

>> Counter-Strike: Global Offensive
>> Call of Duty: Modern Warfare 3 - Multiplayer

Yra VAC baninti, jie veikia offline, (pvž. su botais veikia ) galima
juos atsisiųsti, bet žaisti kur yra VAC apsauga neleidžia.

Kiti žaidimai veikia puikiai:

>> Dota 2
>> Enclave
>> Dead Space
>> Left 4 Dead 2
>> Mirror's Edge Comp
>> Medal of Honor Standard
>> Crysis 2 Maximum Edition
>> Metro 2033 December Giveaway
>> Call of Duty: Modern Warfare 3
>> Command and Conquer: Red Alert 3
>> Burnout Paradise: The Ultimate Box

Redaguota , nario dείνιѕ »
(redaguota)

Pardaviau su  Email, aš ją gavau čia SuperGames.lt. nemokamai.

Dota 2 arba Enclave raktą panaudosi ir lengvai susigražinsi tą paskyrą. :D

Jei pats taip darai, tai sekmes Tau. Parduodu ne pirma jau Acc, kaip matai neturiu nusiskundimu.

Enclave, raktą panaudojęs, bet ne giftą. Dar ieškojo forume kelių Enclave raktų ant savo paskyrų. :)

Enclave rakta daviau kartu su Acc, taip Kad dabar gali susideginti, nes nieko tau neišėjo :D

Redaguota , nario dείνιѕ »

Pardaviau su  Email, aš ją gavau čia SuperGames.lt. nemokamai.

Jei pats taip darai, tai sekmes Tau. Parduodu ne pirma jau Acc, kaip matai neturiu nusiskundimu.

Enclave rakta daviau kartu su Acc, taip Kad dabar gali susideginti, nes nieko tau neišėjo :D

Ko man nepavyko padaryti? Perspėti kitų narių, kad nepirktų? Taip neišėjo, nes atsirado tikriausiai durnelis kuris nupirko. O dėl nusiskundimų tai nėra kam skųstis, kai keiti skype adresus. Man tai tas pats. :D

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Ko man nepavyko padaryti? Perspėti kitų narių, kad nepirktų? Taip neišėjo, nes atsirado tikriausiai durnelis kuris nupirko. O dėl nusiskundimų tai nėra kam skųstis, kai keiti skype adresus. Man tai tas pats. :D

Įrodymai, kad jis scameris? Man jis pardave 2 5$ Wallet ir ėjo pirmas, labai abejoju, kad šis žmogus scamer'is. Ir be to kiek žinau, jis mažai Skype naudoja, man reikėjo bendrauti per sms žinutes. Nejuodink dunduk žmogaus, jei neturi įrodymų.

(redaguota)

Įrodymai, kad jis scameris? Man jis pardave 2 5$ Wallet ir ėjo pirmas, labai abejoju, kad šis žmogus scamer'is. Ir be to kiek žinau, jis mažai Skype naudoja, man reikėjo bendrauti per sms žinutes. Nejuodink dunduk žmogaus, jei neturi įrodymų.

Kaip aš jau apjuodinau jį, piragaiti? :D Keitėm trading cards į CS:GO accountą su Enclave žaidimu, po geros savaitės žmogus susigražino paskyrą. Buvusiuos, nebuvusios tos man kortelės, bet kai susigražins vėl tą accountą iš žmogaus kuris pirko, galės pats save kaltinti, kad žioplas buvo. Ir tie įrodymai visiškai nieko nereiškia čia, nes scamerių landynė yra ir viskas. :D

Redaguota , nario CAGsolution

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4122 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Sukurti naują...