Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4547 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kam tau jo reikia? Tas kodas kuris yra jame yra toks pat kaip ir GM. Tie failai kuriami tik dėl patogumo, kaip tau patogiau taip tu ir išsiskaidai. Nėra JOKIO "teisingo" būdo kaip reikia sukurti tuos failus. Kaip tau patogiau gaudytis taip ir kuriesi. Gamemode puikiai veiks jeigu ir viskas vienam fail'e bus.

Direktyvas "include" tiesiog įklijuoja nurodytą failą ten kur jis panaudotas kompiliavimo metu. 

Reikia Pawn pagalbos? Skype nerašyk.

tai aš tavęs nesuprantu ko tu sėdi šioje temoje jai čia yra prašymai ir pagalba o ne tu viska moki ir darykis pats tema nemoki nerašyk nieko gi nereikia.

GRP4 modą atsisiūsk, be to siūlyčiau naudoti vietoj tų .txt failų

Stock()
{

return 1;

}

889c42769433afb005100efab362fc07943.png

Geriau nebūt kaip visi, o kažką tikro išmokt. - Justas Š. 

nemoku aš su stock man data folderiuke viskas kai yra patogiau ir darbus kurti ir visa kita. jai grp4 idedu meta error dėl menu txt. ir tt

Pasiūlyčiau tau tik vieną dalyką jeigu ir mysql nemoki tai: nebeskriptink. TAM SKIRTOS SA:MP PAMOKOS subforumas...

889c42769433afb005100efab362fc07943.png

Geriau nebūt kaip visi, o kažką tikro išmokt. - Justas Š. 

(redaguota)

Klausyk, tvarkyk žodžius su moderatorium, nes lb kietas esi.

VIsų pirma nekurk vaikiškų temų, jei nesugebi sukurt tokio dalyko.

Visų pirma skaityk forumo TEMA nesvarbu kas moderatorius ar tu ką sako, tema tvarkinga laukiama pagalbos jai neturi su kuo pasičetint jau ne mano problemos. ABEJOJU ar verta freepost'inti :)

Redaguota , nario neonnskull

298f88468d6936deb62de99ff906d281156.gif

žodžiu nefreepostinsiu čia su tavim nes matau nei skaityti nemoki, kiek galima aiškinti, kad čia yra PRAŠYMAI IR PAGALBA kaip tu nesupranti, kad aš visiškai dėjau ant tavo šių rašomų nesamonių.

Neieškau pašnekovų

Tai ko čia išvis sėdi šioje temoje nes pagalbos iš tavęs kaip iš vištos.

Skaityt nemoku? Rašyt išmok, ir perskaitysiu.

O tu nesivelk į bereikšmius postus.

Nu nemoki ir nereikia. Kam Lietuvai reikia tokių "gerų skripterių"?

NewestLife.png

o dieve jūs nežinot dalyko pavadinimu "mokinuosi" tai b**** kaip iškom nedarius pz bet kokie gudri eik tu sau.

Nu nemoki ir nereikia. Kam Lietuvai reikia tokių "gerų skripterių"?

ne tau iš netau ir ne lietuvėliai darau šį srv o sau nežadu jo nei publikuoti asilėli. O dėl skaitymo tikrai išmok skaityti gal pradėsi mastyti kur ką rašyti :) patarimas ateičiai.

298f88468d6936deb62de99ff906d281156.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4547 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...