Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4076 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Parašė po 3 savaičių...
(redaguota)

Sveikas invi , mnatau pasireiškei skelsiu dabar aš. Sakai kupini idėju, tavo gerbiamasis iš mūsų atnaujinimus kopino, jus ta pati GRP darote, kai buvo VOlkas, buvo unikalus gamemodas:) Ten tu užtat irgi žaidėju neturėjai, Hyga išmetei iš oro, aš kalbėjau su juo, kai kažkada kurėme GM LSNG , nu ka sakė neaktyvus buvo šiek tiek, negalėjo pranešti ir valinai na. + Tu pats žaidėjus išmetei, kažkada kai siekėm LMG 700 rekordo gražiai kalbėjai buvai savo vietoje, bet žinai kodėl pas mane ateina? Ne dėl to, kad čia kopija ar kas, tiesa pasakius dėl to, kad serverio pgr administratorius neišsikėles, kadaise sakei, oi kai turėsiu serva toks nebusiu, deja tapai. Aš sdu žaidėjais kaip su lygiu skaitausi žaidžiu ir bendrauju TS. O ką tu, išmetei Animal_Silver kuris tau sumappino visa LV miestą, kuris tau padėjo atsistoti irgi ant koju, o tu ji kaip šiukšle išmetei ir apšmeižei. Sakai kupini nekupini idėju? Taip, budeli traukia tas sargas, nes jis jame žaidė, tačiau mano idėju jis neklauso, jis daro pagal save ir jam giliai p* ant tu stumimu,jis daro pagal save, tu irgi kopini, va pateiksiu pavizdi, unikalus serveris, vienintelis SAMP kuriuos mačiau. SABTER, kuri kurė mindigo su lukniu, jie padarė žiauriai unikalu projekta, su realumu... Tačiau kas buvo.. žlugo, nes visi iprate prie GRP ,tos pačios mirgalkės ir t.t ir ka tu irgi turi visokiu GRP kopiju ir gali neatsimazinti kad žaidėjai norėjo, tas pats pas mus, jau bana net gavau iš oro tavo webe, čia jau net apgailėtina kai nereklamavau :D Invi , kaip sakoma dėl pinigu tu išlepintas tapai. Žinau tavo visa istorija, Nickas leavina,gryžta,leavina ir gryžta ir sugeba gauti nemokama admina. Tu dažniau ts sedėk ir su žaidėjais bendrauk kaiip jie skundžiasi viskuom, o pas mane, taip pas mane irgi pasiskundžia, vien dėl to, kad neturiu prieigu ACC gražinti, nes per ta Gloriana jisai nepasitiki, turiu apseiti webpo FTP failais... Taip ir aš galiu unikalu weba viska, tačiau man neapsimoka , nes bus nuplagijuotas. Tik yra tas dalykas invi, aš darau, ne tam, o čia pamačiau kietai, o todėl, nes žaidėjam patogiau, net tapati navigacija buvo skurdžiam domene pamates prieš 6mėn, tada nežinojau kaip padaryti,tai kad gali nelialinti kad esi unikalus idėju. Pats atėjas iš sargo i LMG viska staigiai gavai. O tu bent ačiū pasakei tiems, kurie tau padėjo nuo pat pradžiu, rudis visi, aš netgi mečiau tada Direktorių prižiurėtoja, kad pereiti pas tave. Tai Invi, nesiterzink šudais, nes patikėk aš viską žinau, tu dabar atsipalaidaves, už tave britas daro, weberis dirba, o tu eventuka pravedi ir bapkes paskaičiaves pamoki, o aš bent projekte viska darau, ne tiek , kad renginiu, bet bendrauju su žaidėjais, viska tvarkau..... Nes jeigu aš negryžčiau, šitas projektas būtų mires, su 6-18 žaidėju online, kai ateini į žaidima ir gauni baną, nuo vaiko. Kadaise tu buvai irgi toks... Pakilai, šaunuolis pasiekei, bet tada sedėjai vietoje, tai kad nerauk čia viercho Karoli, nes kaip sakoma, aukštai kilsi, žemai krisi:) Manau viska pasakiau, prieš tavo čia išsišakojimus ir sarkazmus:) Mane ikalbėjo žaidėjai gryžti aš gryžau ir aš sedėsiu šiame projekte ir stengsiuos. Turiu aš pats dar moda kuris nuo 0, bet aš šitam projektui dirbu. Plius aš žaidėju, kurie stotis man padėjo su šiuom projektu padėjo, nepamiršau, kekvienam ačiū pasakau. + Už tavo keiksmus ispėjima turėtu duoti, tikėkimes busi nubaustas:) Ir kita karta nesimazink, kaip prieš puse metu, rašei ir prašei sumautos kulku antičytines iš budelio:) Nes galiu pasakyti, čia ne tu padarei, o Britas:) Šitam žmogui galima dešine paspausti už pastangas. Nes tavo pastangu nėra. GG Invi :)

Hi, nigga perskaites 1 sakiny is karto galiu pasakyti, kad tu rasai nuomome pries rasydamas ar pabaigoje viska perskaityk, sako kas nuo musu kopijuoja :DDDDD budelis padaro per 2-3 sav 1 atnaujinima o britas per tiek sav 4-5 yra skirtumas? Yra, tai kaip britas gali jusu ale typo idejas kopijuotas ?:D :D

P.s. perskaites dar bisky, galiu pasakyt, typo tu taip issigalvojai, kad inv1s sake, ale koki serveri padarys, perskaityk invio, rasytus kaip ir blogus, arba pasiekimua, kad jis sake AS NIEKAD, NEGALVOJAU KURTI SAMP SERVERIO tai blyn, kaip jis galejo sakyt ale gera serveri sukursiu? Nuotrauka numesk, dekui

Redaguota , nario Aurimas`

mėgstu ledus

Tai čia senai visiem aišku, kad invis nieko nemokėjo ir nemoka daryt. Prieš servo startą buvo, kaip ir visi kiti, atrodė bus išskirtinis administratorius, bet aišku, kai tiek metų sampą pražaidi, tai lengva suprast, kada vaikas kuriam pasiseka, kitus žmones už šūdus pradeda laikyt :D Natūralu čia viskas Chilleriuk, tu irgi ne kitoks :crazy: . 

PlainGorgeousIrishredandwhitesetter-size

Žiūriu apart kopija puse nieko nepasako, kas kad daug tokiu sistemu? Bet mes nors turime dau įvairiu sistemu ir t.t ne taip kaip kiti. Beja Auris pradès kartu su Budeliu dirbt, tai manau greit bus nepanašu į jokia kopija ar i dar ka nors. Dėl admin ka jus stumiat ? Geri visi yra, Chilleris yra gera schema sukūres adminu, pagal ja kolkas viskas puiku mano nuomone, ir visi adminai beja yra prižiūrimi, tad nuėjes į serverį pagalbos sulauksi iš adminu visada. Sakysite aš naras, arba sėdžiu projekto valdžioje. Deja tai nėra, aš eilinis serverio žaidėjas bandantis kažko pasiekti. Dėl ko rašau? Tesiog, man nepatinka tie visi jūsu stumimai, o stumiat žinau dėl ko, nes negaunat ten privilegiju, ar dar ko. bugai serve yra visi taisomi, tik budelis forume nepaskelbia dabar. Pamatysite, pasieksime dar netokį rekorda. Ačiū visiems kurie mus palaiko! Pagarbiai Domas.

• Parašė po 3 savaičių...

Žiūriu apart kopija puse nieko nepasako, kas kad daug tokiu sistemu? Bet mes nors turime dau įvairiu sistemu ir t.t ne taip kaip kiti. Beja Auris pradès kartu su Budeliu dirbt, tai manau greit bus nepanašu į jokia kopija ar i dar ka nors. Dėl admin ka jus stumiat ? Geri visi yra, Chilleris yra gera schema sukūres adminu, pagal ja kolkas viskas puiku mano nuomone, ir visi adminai beja yra prižiūrimi, tad nuėjes į serverį pagalbos sulauksi iš adminu visada. Sakysite aš naras, arba sėdžiu projekto valdžioje. Deja tai nėra, aš eilinis serverio žaidėjas bandantis kažko pasiekti. Dėl ko rašau? Tesiog, man nepatinka tie visi jūsu stumimai, o stumiat žinau dėl ko, nes negaunat ten privilegiju, ar dar ko. bugai serve yra visi taisomi, tik budelis forume nepaskelbia dabar. Pamatysite, pasieksime dar netokį rekorda. Ačiū visiems kurie mus palaiko! Pagarbiai Domas.

Kame esmė dauguma GM ižvelgsi dali sargo skripto, bet ne jie pis prota, kad nekopina o ant musu varo, pirma patys tokius dalykus padaro, tada tegu kalba:)

hWM45NO.gif

Stream - SPAUSTI CIA

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4076 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...