Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Nauja minecraft idėja


Gibaldi

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3765 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi.

Mes supratome pagaliau jog RPG/PVP/Survival jau nebeįdomu, nors Lietuvoje tokių dar yra gyvuojančių.
Tad pranešu jums ir noriu pasiklausti kaip jums patiktų ši mūsų idėja kuri būtų padaryta mūsų servui, jeigu sulauktumėm didelio antplūdžio teigiamų atsakymų. Tam reikia prisiregistruoti todėl, todėl labai svarbi jūsų nuomonė. Tikrai prašau nuoširdžiai visų jūsų paskaityti dalimis kažkiek jei jau sunku ar tingit ir įvertinti. Norėčiau kad jūsų balsai dar būtų ir čia kas gali ir kam nesunku: http://playcraft.lt/viewtopic.php?f=2&t=32

Minecraft GRP (SA:MP Stiliumi)

Tai unikali idėja kuri man gimė kaip ir TerraNova visiškai netyčiamis. Jeigu ko nepaminėjom nepykit būtinai bus pilna viso to versija jeigu tikrai patiks visiems. Atleiskit jei rasite klaidų.

SA:MP daugeliui žinomas San Andreas multiplayer žaidimas. GRP to žaidimo stiliumi yra maždaug kas realus gyvenimas kuriame gali įsisukti į gaujas, narkotikus ir panašiai. Darbai, verslai, mašinos pinigai ir t.t. Minusas - te neina pačiam darytis namo iškart žaidime, negali griauti kelio užmiestyje ar kažkas tokio. Minecrafte tai turėtų atrodyti taip:
tu ateini į žaidimą, o ten: medikai, policija, gaujos, kasinėtojai, medkirčiai.Policija galės žiūrėti jūsų inventorių bet negalės išimti daiktų... Nebus galima kirsti medžio nes tai daro medkirčiai, tu negali kasti iškasenų, cobblestone ir stone gali visi, na iškasenas - Kasinėtojai. Norkotikai yra - health potion, PVP visas MAP off. Didelis miestas, kuriame yra daug zonų PVP, jame gali gauti sklypa už pinigus užsidirbęs iš darbo. Pingiai gaunami būtų su /jobs (dalis pinigų). Kita dalis pvz kasinėtojams, jie pelna ką iškasą atiduotų savo firmai (direktoriui). Direktorius būtų administratorius kuris negali imti item su /give/gm/item ir panašiai komandom. Tas iškasenas jie pardavinėtų direktorius turėtų parduotuvę mieste. Uždarbį dalintų tam tikrą dieną tam tikru laiku (algos), pasiimdamas ir sau. Būtų manau ir medkirčiams panašiai. Medikai gydytų visus žmones kurie į juos kreiptūsi, bei augintų maistą ir taip pat direktorius parduotuvėje specialioje (vaistinėje) pardavinėtų. Policija draustų swordus, lankus bei visus šarvus, išskyrus leather šarvus. Visi kiti daiktai būtų draudžiami kadangi būtų daug specialių PVP zonų. Miestas būtų ir neperdidžiausias nes galima būtų gyventi už miesto. Gyventi galėtų aišku nevisi nes residenciją susikurti kainuotų nepigiai o mieste sklypą duoti būtų pirkti ir už sumą tam tikrą. Nesamoningi namai aišku gautų baudas. Visi kurie norėtų susidėti daigtus, kurių čia bus tikrai skurdžiai nes kasinėti tiek nebus įmanoma kaip paprastame miencrafte, turės enderchest bei galės už miesto laikinai statytis nedidelius namelius kad brangiai nekainuotų tos residence kūrimas. Ten svarbu susidėti itemams, chestai ir/ar furnace. Įmanomas dalykas ir su gaujomis. Factionai. Savo gaują būtų galima sukurti už tam tikrą kiekį žaidimo pinigų. Savo būstines, namą, bazę būtų jau galima gauti mieste už tikrus litus, kūrėjas/bosas turėtų pirkti tą zoną. Tokios zonos už tikrus litus skirtos bus ne tik tokiom gaujom. Gal kiti norės namą didelį bet gražų privalės, kiti gal norės įkurti kokį darbą kurio serveris nebus sukūręs iš anksto. Iš to tikrai išeis į naudą jeigu nepatingės ir sumastis bei įgyvendins tai ką sugalvos. Aišku direktoriaus teises (beveik kaip admin) jau bus sunkiau gauti nes reikės įrodyti kad patikiams žmogus bei gali užimti tokias pareigas. Forumas bus reikalingas darbams įeiti kadangi reikės gauti pinigų vistiek. Kokį darbą norėsite priklausys nuo jūsų. Valdžia būtųmėme mes, keli adminai kurie valdytų visą miesto gyvenimą ir direktorius. Taip pat paremtumėme firmas dėl iškilusių problemų ar norint įkurti naują firmą. Dar būtų ir darbas Fermeris. Augintų karves, vištas, kiaules ir avis, kiaušiniams, pienui, mėsai ir plunksnoms ar vilnai. Ir turėtų savo firmos vadinimą parduotuvę.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Pamatysit, kad ir viską tvarkingai padarytumėte vistiek atsiras tokių kurie griaus visą žaidimo mechanizmą. Šitam mode nebus visiškos laisvės ne taip kaip per tikrą minecraftą. Žmonės galit kurti, bet atminkit, kad serverio administravimas bus sudėtingesnis negu jo sukūrimas. Tikiuosi supratot ką norėjau pasakyt. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Pagrindinė žaidimo esmė laisvas statymas griovimas nuotikių ieškojimas.O atsiranda serveriai su suvaržimais čia statyt negalima čia griaut negalima ir tt žodžiu iš mc bando perkurt kita žaidima.Kaip aukščiau minėjo sampa planuoja nu žodžiu supratai esme.

Redaguota , nario Dariuspro
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Todėl kad žaidimas praranda esme čia griauti negalima čia statyti ir tt.O atsiranda serveriai su suvaržimais čia statyt negalima čia griaut negalima ir tt žodžiu iš mc bando perkurt kita žaidima.Kaip aukščiau minėjo sampa planuoja nu žodžiu supratai esme.

Na taip pagrindine mintis tokia. Net ir islikima jau perkurineja visokiais modais ir kitomis nesamonemis. Man tai labiausiai patiko 1.4.2 versija, nes dabar jau atsiranda imantresne iranga ir kita :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3765 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...