Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4551 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi susidūriau su tokia įdomia problema, pasitariau su keletą kolegų, kuriuos pažįstų iš senų laikų, bet jie atsakė man tą patį ką aš ir pats supratau, "Vizualiai viskas gerai ir atitinka". Esmė tame, turiu tokį kodą:
ijok.png

MySQL log'as duoda tai:

[21:40:55] CMySQLHandler::Query(SELECT * FROM `users` WHERE `Vardas`='Virtual' AND `Slaptazodis` = MD5('slaptikas')) - Successfully executed.
[21:40:55] >> mysql_store_result( Connection handle: 1 )
[21:40:55] CMySQLHandler::StoreResult() - Result was stored.
[21:40:55] >> mysql_num_rows( Connection handle: 1 )
[21:40:55] CMySQLHandler::NumRows() - Returned 1 row(s)
[21:40:55] >> mysql_fetch_field_row( Connection handle: 1 )
[21:40:55] CMySQLHandler::FetchField(Taskai) - You cannot call this function now. (Reason: Fields/Rows are empty.)
[21:40:55] CMySQLHandler::FetchField(Pinigai) - You cannot call this function now. (Reason: Fields/Rows are empty.)
[21:40:55] CMySQLHandler::FetchField(Level) - You cannot call this function now. (Reason: Fields/Rows are empty.)
[21:40:55] >> mysql_free_result( Connection handle: 1 )
[21:40:55] CMySQLHandler::FreeResult() - Result was successfully free'd.

Taigi esmė tame, kad dėl kažkokios priežasties gauna, jog duomenų bazėje laukelis tuščias. Nors duomenų bazėje taip:

1kwr.png

• Teigiamai 1

O jeigu vietoj mysql_num_rows: 

if(mysql_retrieve_row())

mysql_num_rows čia nė prie ko yra, jis tik išgauna kiek yra eilučių, jis veikia puikiai, nes remiantis juo aš rodau registracija arba prisijungimą, aš būtent noriu išsiaiškinti, kodėl fetch neveikia.

parodyk kaip tą "fetch" kintamajį kuri.

Manau akivaizdu, kad tai neturi jokios įtakos, problema tame, kad kažkodėl debug'as rodo, jog gauna tuščią langelį. Na, bet kintamasis toks:

new fetch[500];
  • Teigiamai 1

Tai va, kad mysql_num_rows tik patikrina kiek yra eilučių, o mysql_retrieve_row, perkelia "vidinį žymeklį"...(nors jis jau ir taip turėtų būti vietoje)

Teisingai, ačiū, per daug PHP prisiprogramavau, ten viskas daug paprasčiau ir trumpiau. O fetch dar ir per trumpas gali pasidaryti, nes aš ruošiuosi šiokius tokius tekstus saugoti ir imti iš duomenų bazės. Eilinei informacijai - taip, jis per ilgas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4551 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...