Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

parduodu Minecraft GIFT kodai - IN SALE ! 10LT BANKU/SMS VISI TINKLAI !

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4153 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, parduodu minecraft gift kodus po 10 litų sms žinute ir bankiniu pavedimu. Pagal mane forume žinomiems žmonėms, eisiu pirmas. Dabartinėje rinkoje pas mane kainos pigiausios, jeigu nemokate gift kodo aktyvuoti, aš jums padėsiu ir išmokysiu. Perkant 3 ar daugiau taikomos nuolaidos. Surandi kas nuperka iš manęs - tau mc gift kodas free ! Akcija galioja iki 2014m Sausio 17 dienos.

Su SE sutvarkyti giftai

SMS visi tinklai - 10LT

Banku, visi bankai - 10LT

Cardinti giftai

SMS visi tinklai -  7LT

Banku, visi bankai - 7LT

Kontaktai:

Skype - tv.dogiukas

Email - [email protected]

Parduota: 15

Liko: 7

Mane apgavo: 1

Su greitu laiku bus atsiliepimu skiltis ! Kelsiu įrodymus kad pardaviau. Jei giftai pasibaigs, tuojaus pat juos papildysiu! Jei vartotojas išsitrina, duodu gift kodą nemokamai.

Patikimas šitas tikrai. Senai besusirašėm..

Patikimas!!!!Katik nusipirkau!!!!!

tikrai patikimas pirkau sms zinutemis 2 kodus ir juos abu gavau 10 min begyje :)

Patikimas žmogus, nupirkau pas ji GIFTa viskas normalei veikia, Ačiu Mantai :)

Tikrai patikimas, radau žmogų kuris pirktų kodą, tada jis man davė kodą free!.Ačiū labai Mantai

Patikimas. Mainiau Cs 1,6 accounta i 2 MC giftus. Viskas įvyko sklandžiai ir be problemų ;)

Pirkau,patikimas!

Redaguota , nario Mantas`

trolling all the way

• ,

Kontaktai:

Skype - tv.dogiukas

Email - [email protected]

EDIT:

smagu jau spejo apgaut mane kad pirmas ejau :)

Koks skirtumas, vis tiek pasicardinsi tų gift kodų nemokamai. :D

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

o  ar jau labai dydelis skirtumas tarp cardintu ir už litus normaliai pirktu? cardinti vistiek tu ta key gausi isidedi,ir aktyvuojasi acc... o kad ten mokėsi 80lt tai taspats juk :) jei butu vogtas acc tada aišku kad baisu ir pirkt nes betkada jo gali nebeturėt ;)

Skirtumas tame, kad po kurio laiko tu prarasi savo premium :) Na jei tau tai nėra didelis skirtumas tada ramu.

game1.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4153 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Sukurti naują...