Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Gabas galerija

Slow

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3986 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki. Taigi čia pradėsiu kelti savo atliktus darbus. Darbus dedu ne iš eilės,nes ką atrandu savo aplankale tą įkeliu. Prie naujų dizainų bus ir parašyta,kad naujas

Darbas nr.1 - http://www.part.lt/perziura/dbfaf182f0680ae56fb1df449f6540cd783.png (Taip. Žinau tekstas nelabai išėjo :D )

dbfaf182f0680ae56fb1df449f6540cd783.png

Darbas Nr.2 - http://www.part.lt/perziura/ac966e5079d7ec5b63269fd20ad47e56280.jpg     (Darbalaukio img. Daug darbo neįdėta pasakau iškart)

ac966e5079d7ec5b63269fd20ad47e56280.jpg

Darbas Nr.3 - http://www.part.lt/perziura/63ad681f8f435c6d516fe877c55a70a6211.png

63ad681f8f435c6d516fe877c55a70a6211.png

Būtų malonu jeigu įvertintumėte ir pasakytumėte klaidas. Ačiū jums ;)

Laukite kitų darbų :)

Redaguota , nario Gabas.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Tai įdėk daug darbo ir parodyk mum savo visus sugebėjimus -.-

Atsibodot su tokiais komentarais. Patys nieka nepadaro tik rašinėja. Pradėk pilnai viska skaityti tik tada rašyk. Beto kokius darbus noriu,tokius ir darau,nes dar mokinuosi gražiai piešti. Nenorėk,kad mokinys pieštu dizainus kaip profas...

Nuoroda į komentarą

Atsibodot su tokiais komentarais. Patys nieka nepadaro tik rašinėja. Pradėk pilnai viska skaityti tik tada rašyk. Beto kokius darbus noriu,tokius ir darau,nes dar mokinuosi gražiai piešti. Nenorėk,kad mokinys pieštu dizainus kaip profas...

1. Atsibodot su tokiais atmazais kaip " daug darbo neįdėta, pasakau iškart..." Peace :)
2. Gerai, tarkim, aš nieko nepadarau, esu lėvas photoshoperis, bet jei parašysiu tau kažką panašaus kaip "9/10, buvo klaidelių, bet viskas labai gražu, šaunuolis ir bla bla bla" nuo to tau manau tikrai nieko geriau nebus... 
3. Niekas nesako, kad tu turi piešti kaip profas, bet tie pasisakymai "Daug darbo neįdėta pasakau iškart" tai... Jei parodai tai ką moki, parodai viską ką šiuo metu sugebi, tai taip ir pasakyk.... Nespausi iš savęs maximumo- netobulėsi...
4. Pasakyk ko pagal tave aš neperskaičiau tavo pirmame pranešime?

Nuoroda į komentarą

1. Atsibodot su tokiais atmazais kaip " daug darbo neįdėta, pasakau iškart..." Peace :)

2. Gerai, tarkim, aš nieko nepadarau, esu lėvas photoshoperis, bet jei parašysiu tau kažką panašaus kaip "9/10, buvo klaidelių, bet viskas labai gražu, šaunuolis ir bla bla bla" nuo to tau manau tikrai nieko geriau nebus... 

3. Niekas nesako, kad tu turi piešti kaip profas, bet tie pasisakymai "Daug darbo neįdėta pasakau iškart" tai... Jei parodai tai ką moki, parodai viską ką šiuo metu sugebi, tai taip ir pasakyk.... Nespausi iš savęs maximumo- netobulėsi...

4. Pasakyk ko pagal tave aš neperskaičiau tavo pirmame pranešime?

1 - Čia dariau tik sau,kad gražiau atrodytu PC dekstopas. Daug darbo ir nenorėjau įdėti. 

2 - Ne tarkim,o taip ir yra. Man svarbiau yra ne tavo įvertinimas,o klaidų paaiškinimas,kad iš jų kitą kartą galėčiau mokintis.

3 - Tai palei tavo pasakymą atėjus į sporto salę turiu kelti tiek kiek galiu pakelti max? Dėja ne. Viską reikai daryti palaipsniui ir tik tada pasieksi rezultatą.

4 - Padariau klaidą manydamas,kad ten rašai tu nors rašė HitsuGaya. Iš pat pradžių taip,suklydau. Nepasiskaičiau ir pagalvojau,kad ten tu rašei. Klaidą pripažystu.

Nuoroda į komentarą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3986 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...