Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5279 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Vardas: Mindaugas

Pavardė: Underys

Gimimo metai: 2000-03-12

Pomėgiai: Krepšinis,futbolas.

Pareigos: Supergames.lt Kolkas pareigu neturiu nes esu naujokas :)

Mokykla: Gilijos Pradine Mokykla nu buvau paliktas darzelyje kad pirmoj klasei kad pirmoj klasei viska mokeciau :) kaip ir visi draugai.

Guest ban
Man rodos ,dar siektiek per jaunas tu cia lankytis ,cia neivieno tokio nera ,visiems bent kokie 12metų manau yra...

Tavo reikalas koks zmogus ? nors ir 70 metu ar 5 metu tegul reginasi, tu neturi teises knisti prota.

Man rodos ,dar siektiek per jaunas tu cia lankytis ,cia neivieno tokio nera ,visiems bent kokie 12metų manau yra...

Tavo reikalas koks zmogus ? nors ir 70 metu ar 5 metu tegul reginasi, tu neturi teises knisti prota.

0mg.. ar as jam "knisu"protą ? as tik pasakiau ,kad jis labai jaunas ,nes nei vieno tokio jaunuolio cia nera ,ir tu isvis apsiramink ,tik pasakiau ką galvoju ,is kart varai jau ant manęs...

Guest ban

0mg.. ar as jam "knisu"protą ? as tik pasakiau ,kad jis labai jaunas ,nes nei vieno tokio jaunuolio cia nera ,ir tu isvis apsiramink ,tik pasakiau ką galvoju ,is kart varai jau ant manęs...

O as savo isreiskiau ir fsio :)

O as savo isreiskiau ir fsio :)

Bet nereik Rėkti "nepisk proto" ,Emyzas - tiesą sakai ,as gyvenu poilsio 16-12 :D ,uz ~50metrų nuo jo...

Guest ban

Bet nereik Rėkti "nepisk proto" ,Emyzas - tiesą sakai ,as gyvenu poilsio 16-12 :D ,uz ~50metrų nuo jo...

Ir dar kaimynui priekaistauji? :funny:

Svečias

Sveikas atvykęs :) :liuxas:

• Parašė po 1 mėnesio...
Guest taGas

Ir man 10 metų ir kas? Bet kaip matot nors ir 10 metų bet nesam tokie durni. rašom lietuviškom raidėm ar taip toliau...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5279 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...