Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pagalbos del FPS

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3989 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,taigi man iskylo tokia beda kad kai ijungi SA-MP tai FPS buna apie 50-60 o per San Andreas irgi panasei kai paspaudi New Game per San Andreas ir kai pradeda rodyti vaizda kaip ten oro uoste buni FPS nusimusa iki 20 kaskurtai o paskui kai pradedi zaisti isviso iki 10 nusimusa gal turit pasiulymu kaip padaryt kad FPS visada butu apie 50-60?

QMkPpxPDYY0fu.gif

Išgerkim už tuos kurie dar džiaugiasi gyvenimu o ne internetu

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Krc per san andreas db man FPS siekia vos ne 250 bet kad yra kelios bedeles buna kartais nusimusa FPS arba kai didelis FPS buna taip kad kokia masina vaziuoja taip pastrigineja arba koks dviratis arba zmogus begant arba vaziuot buna bega arba vaziuoja kaip koki sobeit'a naudojant :D tai gal galit pasakyt ka daryt kad taip nebutu?

QMkPpxPDYY0fu.gif

Nuoroda į komentarą

PC spec parašyk. Senas kompas? Ar seniai valytas? Galbūt virusų bus?

Senas kompas,loptop'as ;D o del virusu nezinau antivirusines irasyt neleidzia

AMD turnion 64 X2 Mobile Technology TL-50 1.60 GHz.

1.37 GB ram

ATI Radeon XPRESS 1100 200M Series 128 MB

QMkPpxPDYY0fu.gif

Nuoroda į komentarą

HELP kas nors krc man db per SA-MP nezinia kaip lagina isirasiau FPS show bei FPS delimeter jiem reikejo cleo ir man lagint pradejo tai as persirasiau SAN ANDREAS ir man vistiek lagina gal zinot kas gali but?

QMkPpxPDYY0fu.gif

Nuoroda į komentarą

HELP kas nors krc man db per SA-MP nezinia kaip lagina isirasiau FPS show bei FPS delimeter jiem reikejo cleo ir man lagint pradejo tai as persirasiau SAN ANDREAS ir man vistiek lagina gal zinot kas gali but?

Be to, ne taip FPS žmonės žiūri. Atsisiunti tam skirtas programas ir žiūri. Su tuo Cleo tai pastoviai susiknsia žaidimas :)

76561198082478871.png

Su manim galite susisiekti discord'e (discord tag: nJoy.#1654) arba steam'e (https://steamcommunity.com/id/inspect1997)

Nuoroda į komentarą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3989 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...