Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4544 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, nepristatinėsiu, nes nėra tolko, esu sancio` :). ( Mano sena vartotoją užblokavo per klaidą. :) )
Taigi, iškarto prie reikalo.

Kokias paslaugas aš teikiu?

• Įvairių dizainų kodavimas ( kaina vos nuo 15litų :) )
  • Įvairių modulių kūrimas ( kaina vos nuo 5litų )
  • MINI-TVS kūrimas ( kaina vos nuo 20litų )
  • VVP ( vartotojo valdymo panėle ) kūrimas ( kaina vos nuo 25litų )
  • Įvairių dizainų kodo tvarkymas ( kaina nuo 5litų, priklauso nuo eilučių skaičiaus )

Ką aš nedarau?

• Nekoduoju IP.BOARD dizainus
  • Nekoduoju PHPBB dizainus
  • Nekoduoju SMF dizainus

Dėl ko nekoduoju šitu tipų dizainus?

• Neturiu pakankamai laiko, ant tokio tipo dizainų :)

Kokių būdų mano paslaugos galima apmokėtį?

• Bankiniu pervedimu
  • PayPal pervedimu

Kaip su manim susiekti?

Pavydžiai?

• Kiekvienas dizainas buvo sumažintas su CTRL + - pagalbą, kad parodyti visa dizainą :)

• VLKG.LT dizainas ( Užsakovas Lukas B. ( Funkis ), kaina NEMOKAMAS ( dizaino kodas, nėra tobulas :) ) )

83c3e43fb66030fda1a3432eb8a56e05196.png

• SFP.LT dizainas. ( Užsakovas Rokas, kaina 20litų )

a581013aed2b1f0e37cc1d1067ef82fe544.png

• JaunimoZona.LT ( Užsakovas - Nepamenu, kainą 25litų )

59d6a88499b232e82df02449b306a42d998.png

SFP.LT dizainas, buvo šiandien atliktas.

Jaunimozona.lt buvo senai atliktas.
Daugiau pavydžių negaliu pateikti, nes mano hardas su visais darbais sugędo. :)

Paruodamį darbai :

• JaunimoZona.LT - .PSD + Kodas [ 15litų banku ]

Ačiū už dėmėsį, su pagarba Aleksandr P.

Redaguota , nario sancio_

graphic.png

(redaguota)

"Nieko gero", pirma savo kodus patikrink žmogau :)

Ir dar, VLKG.LT dizainas buvo sukoduotas belekaip,tik kad veiktu. Tai parašytą, ir Lukas ( Funkis ) tai gali patvirtinti, kad prašė padaryti kad tik veiktų.

SFP.LT - dizainas, dar tvarkomas :) Man savininkas pasakė apie klaidas, tai jas jau taisau, tad nereikia rašyti "Nieko gero" kai nežinai, ar taisomi klaidos ar ne. 

+ Pas visus, koduotojų be diplomo yra klaidos. Tad žmogau nevaidink iš savęs "PRO koderį" su tuo validatoriu.

Tai ne klaidos, o profesionalumo neturintis kodavimas.

Taip aš ne profesionalas, nes neturiu "Multimedijos technologijų" fakulteto diplomo. :) Bet atlieku savo paslaugas kokybiškai, ir jei tokios klaidos atsiranda, aš visada bandau ištaisyti kad nebūtų, beto tas Validatorius rodo klaidas nesamoniškai kartais. 
Redaguota , nario sancio_

graphic.png

"Nieko gero", pirma savo kodus patikrink žmogau :)

Ir dar, VLKG.LT dizainas buvo sukoduotas belekaip,tik kad veiktu. Tai parašytą, ir Lukas ( Funkis ) tai gali patvirtinti, kad prašė padaryti kad tik veiktų.

SFP.LT - dizainas, dar tvarkomas :) Man savininkas pasakė apie klaidas, tai jas jau taisau, tad nereikia rašyti "Nieko gero" kai nežinai, ar taisomi klaidos ar ne.

+ Pas visus, koduotojų be diplomo yra klaidos. Tad žmogau nevaidink iš savęs "PRO koderį" su tuo validatoriu.

Taip aš ne profesionalas, nes neturiu "Multimedijos technologijų" fakulteto diplomo. :) Bet atlieku savo paslaugas kokybiškai, ir jei tokios klaidos atsiranda, aš visada bandau ištaisyti kad nebūtų, beto tas Validatorius rodo klaidas nesamoniškai kartais.

Sekmės tikrai gerai atlikti darbai o su tais validatoriai nebent tikrina tie kur už darba ima 1k lt :D

48a929f587a83fd8986d2d1489c44089754.jpg

Norėčiau pamatyti tavo šūdserviškus darbus.

Kuo didžiausia rekomendaciją, žmogus labai maloniai bendrauja, atrašo visadą, kai gali visada padėda, jeigu man reiktų paslaugų, kreipčiausi tik pas jį :) sekmės :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4544 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...