Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

MCSERVERIAI.LT - Patogi serverių paieškos sistema


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3771 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

MCSERVERIAI.LT - MINECRAFT SERVERIAI

Sveiki SuperGames.lt lankytojai, turbūt daug kam iš jūsų teko ieškoti minecraft serverių, tačiau niekaip tinkamo nesurasdavote, serveriai dažniausiai

būdavo išjungti arba neįdomus. Mes Jums siūlome naują serverių paieškos portalą, kuris skiriasi nuo kitų ir yra labai patogus tiek žaidėjams arba lankytojams, tiek serverio administratoriams. Taigi, šioje temoje aprašysiu apie sistemos funkcijas.

 

  • Paimkite kaip pavyzdį užsienio garsųjį projektą HiveMC ir pridėkime jį į sąrašą. Pastebėjome, kad būtent čia galima pridėti savo reklaminį skydelį, kuris galėtų pritraukti dar daugiau žaidėjų. O iš lankytojų pusės, jie gali atsižvelgti į reklaminį skydelį iš to spręsti, ko vertas projektas:hivemc.png
  • Štai sekantis privalumas, lankytojai gali rūšiuoti serverius pagal jų poreikius: tai gali būti rūšiavimas pagal žaidėjų skaičių, tai gali būti rūšiavimas pagal būseną arba balsų kiekį. Žaidėjų skaičius parodo, jog serveris populiarus. Balsų kiekis parodo į serverio įdėtas pastangas į žaidžiančiųjų kolektyvą.
  • Lankytojų patogumui sistema draudžia pridėti šiuo metu išjungtą serverį, tai sutrumpins nereikalingų serverių skaičių ir leis žaidėjams išsirinkti geriausią serverį.
  • Sistema rodo prisijungusių serveryje žaidėjų skaičių, kas tikrai padeda ieškotojui.
  • Pridedant serverį, jums niekad nereikės įrašyti patiems serverio versiją, tai daro už Jus sistema ir tai padeda nesukliudyti lankytojus ir neverčia serverio administratorius kiek vieną atnaujinimą keliauti į puslapį ir keisti rankiniu būdu serverio versijos atvaizdavimą. Taip pat išvengsime ir nesąžiningu administratorių, kurie gali įrašyti klaidingą serverio versiją arba netikrą.
  • Labai patogus paskyros valdymas:

paskyra.png

  • Visada galėsite perskaityti serverio atsiliepimus, serverio informacijos apačioje. Atsiliepimą palikti gali tik prisijungę vartotojai komentaruose.
  • Jei esate kažkur kažką girdėję apie serverį, tačiau nežinoti jo tikro pavadinimo, bet atsimenat kažkokią žodžio dalį, pasinaudokite serverių paieškos sistema ji ras Jūsų norimą serverį jei jis bus pridėtas mūsų sistemoje.
  • Galimybė priskirti serveriui kategorija: PVP, Survival, RPG, Creative, Mini-games.
  • Votifier: funkcija, kurią naudoja visi užsienio projektai! Vadovaudamiesi šiuo privalumu, serverio administratoriai gali įjungti ją ir susieti ją su savo serveriu ko pasiekoje žaidėjai turės įrašyti savo nickname ir už balsavimą gauti tam tikrą atsidėkojimą, tai gali būti daiktai, privilegijos ar kt.

 

Turbūt pastebėjote, portalas skirtas labiau lankytoju patogumui, o ne reklamos pardavimo portalu, dėl to čia ir yra išskirtinis minecraft serverių paieškos portalas!

Projekto svetainė: Minecraft serveriai

 

Skubėkite serverio administratoriai pridėti savo serverį, kol tai dar nemokamai!

 

Su šypsena,

MCServeriai.lt administracija.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nesupratau prikolo, kokio welnio istrynėt mano serveri? ir dar vienas dalykas, jūsų hostas nerodo 1.2.5 arba 3.1.2 serverių žaidėjų.

Jūsų serverio niekas netrynė.

 

Sita sistema ira ne uniklai as rasiau tema apie ja ir idejau nuoroda http://www.supergames.lt/topic/157130-dovanuoju-minecraft-serverio-topa/

Leiskite paklausti, ar jūsų sistema yra unikali? Šią sistemą naudoja ko gero visi projektai ir ją aš taip pat turiu, tačiau ji visiškai neatitinka lankytojų poreikius. Taip pat iš svetainės išdėstymo matoma, jog serverių topas sukurtas pinigams plauti ir dova.lt projektui garsinti jokių papildomų pastangų nėra įdėta.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

Nesupratau prikolo, kokio welnio istrynėt mano serveri? ir dar vienas dalykas, jūsų hostas nerodo 1.2.5 arba 3.1.2 serverių žaidėjų.

Tavo serveris nebuvo ištrintas, tiesiog sistema ji aptiko kaip išjungtu ir dėl to nerodė sąraše. Tačiau šiuo metu tai atjungėme ir rodo visus serverius. Taip pat greitu metu pridėsime ir 1.2.5 serverių online rodymą.

maliJ`, labai malonu iš tavo pusės kurti skirtingas paskyras su tikslu paneigti projektą taip pat ir kviesti čia savo draugus, tokiais būdais tik žemini savo portalą, o ne kitų.

Prašau normalių žmonių nekreipti dėmesio į šio "konkurento" pyktį, kadangi jo pasakymai yra visiškai neargumentuoti :)

Redaguota , nario mcserveriai
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3771 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...