Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4564 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi taigi ieškau projekto , taip pat ir žmoniu turinčiu nora daryti projekta ir juom rupintis, šiais laikais samp kurėju problema manau yra tai kad kaip projektai nesusilaukia žaidėju skaičiaus iškart, jie tesiog buna sustabdyti arba uždaryti savininku, dauguma galit pasinaudoti šiuo patarimu ir žinokit kad žaidėjai iškarto neateis pas jus žaisti į projekta visados jiems reikia įrodyti kad projektas yra kaško vertas, ar bent jau rimtas ir nevaikiškas taip pat dar viena iš didžiuju priežaščiu yra tai kad , dauguma žaidėju moka kaip dauguma sakot įnert savininkam ir taip jie gauna pareigas , nuo šio dalyko reikia saugotis savininkam kadangi kiti serverio žaidėjai pastebi kaip savininkai duoda draugam arba bent jau prisileidžia žaidėjus prie saves ir duoda jiem pareigas o kitus ignoruoja ši problema yra daugėli serverių, gerai eikime prie tikslo kodėl aš ieškau projekto ? o problema tame kad noriu pagaliau kaška pradėt SA-MP pasaulyjė, turėjau viena projekta dėja jis nenusisėke dėl kito savininko vaikišku poėlgiu, ir nenorėjimo kurti tėsiog prieš man kaška siulydami įsitikinkite kad jus galit but aktyvus rupintis projektu ir daryti viska rimtai o ne ant juoko. Man yra 15 metų, skriptinimu užsiemu sakysiu atvirai ne per ilgiausiai bet jame nereikia turėt daug patirties kadangi yra surašyti pagrindai jie pavaizduoti kaip  pavyždžiai ir jais galima naudotis taip nesu visiškas nevykelis sugebu sukurti sistemas ir Gamemode, ir išmanau šį dalyka , mano aktyvumas yra didelis įpač kaip turiu užsiemima ar kuom reikia rupintis ar ka gerai netempsiu gumos ir eisiu prie kito reikalo...

Gerai ko man reikia iš jusu ? 

• Turėkit mažiausiai Penkiolika metų.
  • ​Mokėkit daryt viena iš šiu dalyku Mapp / Photoshop / Movie kurimas / Administravimas (Šita reikės įrodyt.)
  • ​Buti aktyviam ir turėti pakankamai laiko rupintis projektu 

Pagarbiai DeividasW

Šiaktiek po temos sukurimo pagalvojau dar, daryti tokį kaip ir žaidimu tinkla,  Kuriame butu šitokie projektai

• Samp  (Butu tinklo isivaževimas pradėtas kaip ir verslas iš šio projekto)
  • Kaip iš samp bus šioks toks pelnas iš savo pinigu ir projekto 10-15% pelno  panaudota serveriams butu  Serverio VPS- DS tinklai(Sudarytu lietuvos serverine...)
  • ​Toliau butu galima kurti visokius  kitokius projektus   tai sudarytu Pelna.(Pasinaudotumem tinklo populerumu...)

Viska reikėtu kurti atskirai visai kitokiais pavadinimais svarbiausia tai kad žmonės to ir nesupras.. 

• Pas mane yra dar visokiu geru minčiu bent jau mano manymu bent nesiruošiu ju visu atskleisti in public

Redaguota , nario DeividasW

Sveikas. Butu neblogai su tavim kanors pakurti.

Man yra 15 metu :D

Moku: Skriptinti (nesu profas), mapinti (mapinu gan graziai)

Neturiu siuo metu web, hosto.

Turbut kyla klausimas kaip testinti serveri ? :D

Serveri siuo metu paleidziu ant pns.lt hostingo :) Serveris yra pilnai optimizuotas ir skriptas tvarkingas todel pns.lt nelagina nei biski.

Jei susidomejei rasyk y skype: djtomis123

Atsiprašau už klaidas.

Pradėjes skaityti galvojau, kad kažką gero papasakosi, bet po kelių sakinių supratau, kad dar vienas eilinis vaikas ieško kur prisiglausti ir gauti pareigas :D Rašyti nemoki, sakai turėjei projektą ten su kažkokiu vaiku ir t.t. Kitiems sakai nepasiduot, bet pats pasidavei.. Dar vieno vaiko sapalionės ir tiek.

http://www.twitch.tv/mbw210 - Tik Runescape 07 stream'ai!

Dėl rašymo jus man proto nepiskit gerai? , patys eiliniai rašinėjat čia tipo pavydit ar kas jum yra nesuprantu kas besukuria tema randat prie ko prisiknist ir ka daryt, koks jusu reikalas nepatiko tema išjunk ir pamiršk kam teršt ta tema? vientik jusu apsilankymas joje suteršia o dar rašot, kaip ir minėjau nepatinka išjunk tema ir eik mėgot.Nes tokie kaip jus : Paralemntaz,iAi, Atlantas, esat eiliniai komentuotojai kurie tik šita dalyka ir sugeba o daugiau nieko gavau rimtu pasiulymu o jusu nuomonės spėk kam neidomios taip kad gero vakaro žmogau ir sekmės dėl rašymo kaip ir sakiau proto man nepiskit gyvenu užsienyje jau 4metus lietuviu pamoku nelankau taip kad ramiai buk jai nori galim angliškai pasirašinėt pažiurėsim kas padarys daugiau klaidu.

:D Kaip testinti, jei to nežinai dar, tai tau nelaikas kurti, bet aš tau pasakysiu ant localhost gali arba ant hamachi, dar gali ant išorinio ip yra daug tų būdų

Paleidziu serveri ant hosto del to kad galetu kiti žmonės prisijunkti prie serverio ir padetu testinti :) Beje an isorinio ip neina paleisti serverio kuris ira suristas su sscanf sistema :)

Na pavydo jokio nėra , nes kas be ko kas iš to kad sukūrsi projekta? tu nei skriptinsi nei ką , o tas tavo vadinimas " Skipteris " paims platinta gm paprašys typo kad summapintumet ta ir ta pakeis mappus pervadins komandas kreditus ir viskas? na manau net to neverta daryt. + nemanau kad tavo projektas bent kiek isivystis. jei pats esi vaikas tai nevadink ir kitų vaikų.

(redaguota)

Paleidziu serveri ant hosto del to kad galetu kiti žmonės prisijunkti prie serverio ir padetu testinti :) Beje an isorinio ip neina paleisti serverio kuris ira suristas su sscanf sistema :)

:DDDD Sscanf sistema... :DDDD tu nenusišnekėk garsiai... :D kad sscanf sistema toki dalyka pirma karta girdžiu kad yra sscanf sistema... :DD net skriptint nemanau kad moki..   :D

Sorry už double post.. :/

Redaguota , nario -=Snaiperis=-

:DDDD Sscanf sistema... :DDDD tu nenusišnekėk garsiai... :D kad sscanf sistema toki dalyka pirma karta girdžiu kad yra sscanf sistema... :DD net skriptint nemanau kad moki..   :D

Sorry už double post.. :/

jo jo tas geras :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD O pavydėt tavo rašybos nėra ko, ir šiaip, "skriptint" tu turi įrodyt kad moki o ne per eilinius gm'us lakstyt, žoooodžiu.

Dėl rašymo jus man proto nepiskit gerai? , patys eiliniai rašinėjat čia tipo pavydit ar kas jum yra nesuprantu kas besukuria tema randat prie ko prisiknist ir ka daryt, koks jusu reikalas nepatiko tema išjunk ir pamiršk kam teršt ta tema? vientik jusu apsilankymas joje suteršia o dar rašot, kaip ir minėjau nepatinka išjunk tema ir eik mėgot.Nes tokie kaip jus : Paralemntaz,iAi, Atlantas, esat eiliniai komentuotojai kurie tik šita dalyka ir sugeba o daugiau nieko gavau rimtu pasiulymu o jusu nuomonės spėk kam neidomios taip kad gero vakaro žmogau ir sekmės dėl rašymo kaip ir sakiau proto man nepiskit gyvenu užsienyje jau 4metus lietuviu pamoku nelankau taip kad ramiai buk jai nori galim angliškai pasirašinėt pažiurėsim kas padarys daugiau klaidu.

Čia yra DISKUSIJŲ FORUMAS, tai kam kuri temas ir verki, nesuprantu, ir nesuprasiu tokių žmonių.. Jeigu tu rašyt net nemoki, tai kaip script`inti gali?

Čia yra DISKUSIJŲ FORUMAS, tai kam kuri temas ir verki, nesuprantu, ir nesuprasiu tokių žmonių.. Jeigu tu rašyt net nemoki, tai kaip script`inti gali?

Spėju tau 12 13 metu, iš tavo šitos parašytos nesamonės supratau , okay čia yra Diskusiju forumas taip? diskutuot reikia o ne kritikuot omg tu rašyt nemoki tratata tratata prie ko čia skriptinimas ir rašymas nepagaunu kampo? Nes tu čia belekokia paleva parašei gerai,aš ir moku prisiknisinėt žiurėk eee kodėl tu parašiai script`inti ?? kam tas ` rašyt išmok išvis kam čia užsiregistravai :)) ok viso gero eik mėgot jau 7 pažiurėk filma pavalgyk sausu pusryčiu ir į lovyte.

Spėju tau 12 13 metu, iš tavo šitos parašytos nesamonės supratau , okay čia yra Diskusiju forumas taip? diskutuot reikia o ne kritikuot omg tu rašyt nemoki tratata tratata prie ko čia skriptinimas ir rašymas nepagaunu kampo? Nes tu čia belekokia paleva parašei gerai,aš ir moku prisiknisinėt žiurėk eee kodėl tu parašiai script`inti ?? kam tas ` rašyt išmok išvis kam čia užsiregistravai :)) ok viso gero eik mėgot jau 7 pažiurėk filma pavalgyk sausu pusryčiu ir į lovyte.

Ai reiškiasi tau 14 metų, kad būtent 12 ir 13 išskyrei? Paauk snargliau, po to akis draskyk :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4564 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...