Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5273 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi, didžiausia ir įspūdingiausia 2010m. travian'o idėja buvo pripažinta (bent kolkas) - x5 ir x10 greičio serveriai. (juos kurta ne vienerius metus).

Ypatumai x10 buvo tikrai įspūdingi. x10 greičiau resursų gaminimas, x10 juda kariai greičiau ir t.t (kaimyna per kelias sekundes pasiekti galėdavai :rolleyes: ). Dėja, dėl serverių lūžinėjimų jie buvo atjungti (praėjus 2 raundams).

Vos prieš kelius mėnėsius kilo mintis - x5 serveriai, jie puikiai išlaiko serverius, nelūžta.

x5 buvo atidaryti keli serveriai.

Puikiausiai Lietuviams sekasi Olandijoje. Ten Lietuviai 1 puolime, 1 gynyboje, 1 reideriai.

Domintys ir mėgstantys greitį, tikrai kviečiami čia prisijungti. Yra keli vystymosi gidai, galėčiau pagal gentį jums pasakyti specialius. ;)

Taigi, pakartodamas pasakysiu - 2010m. geriausia travian'o naujovę pripažintas (bent jau kolkas) - ypatingai greiti serveriai.

Svečias

Išbandyčiau, bet labai daug laiko reikia skirti norint kažko pasiekti ;)

Svečias
Nežinau kaip kitiem bet Travian tas man pieva kažkokia. Nei žmonės juda nei ką tik spaudinėt pelę .

Kaip kam čia ;) Man pavyzdžiui nepatinka tas "Travian`as", bet va koks "Gladiatus" ar "Ikariam" kitas reikalas :)

Svečias
Nežinau kaip kitiem bet Travian tas man pieva kažkokia. Nei žmonės juda nei ką tik spaudinėt pelę .

Kaip kam čia ;) Man pavyzdžiui nepatinka tas "Travian`as", bet va koks "Gladiatus" ar "Ikariam" kitas reikalas :)

Ikariam man visiškai nesulenda į galvą. :pistols: nebent taip :P

Gladiatus bandžiau, bet Travian geriausiai iki šiol :)

Jei sukurtų normalias antibot`ų programas, tai galbūt ir kiltų noras žaisti, nes dauguma "Travian" žaidėjų lošia su bot`ais, script`ais ir pnš....

Ikariam man visiškai nesulenda į galvą. :pistols: nebent taip :P

Gladiatus bandžiau, bet Travian geriausiai iki šiol :)

Jei sukurtų normalias antibot`ų programas, tai galbūt ir kiltų noras žaisti, nes dauguma "Travian" žaidėjų lošia su bot`ais, script`ais ir pnš....

Jei nestebi naujienų, tai botai pradėti gaudyti.

Dabar tik legalius sunku išgaudyt.

• Parašė po 5 mėnesių...
  • Parašė po 1 mėnesio...
  • Parašė po 3 savaičių...
  • Parašė po 8 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5273 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...