Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4565 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi iškilo didžiulė bėda galbūt kas nors labai nusimanot apie kompiuterius ir galit padėti išsamus paaiškinimas kokios pagalbos man reikia:

Taigi parsiusinčiu kokį nors žaidimą, ir visados metą kad trūksta kokio nors .dll failiuko aš bandau parsisiūsti iš 4shared parsisiuntes įkeliu ir rašo kad failo setupas sugadintas, nuo ko tai gali būti?

Kitas atvėjis, parsisiunčiau žaidimą "State of Decay" ir tai pat prašo vieno failiuko tik šį kartą trūkumas ne žaidime o pačiam kompiuterį, kompiuteris yra naujas vos pusės metų ir jame labai daug programų, galbūt padėtų Windows perašymas arba tiosiog gal žinot kokią nors nemokamą programą kur surašo visus reikalingus failus kompiuteriui ir pašalina nereikalingus?

Tai pat dar tokia lentelė kai jungiu žaidimą štai ką meta:

8721516208d5c2998382f4cd2909ed58228.png

Dėkui kas padėsit jaigu tik kas neaišku parašykit į AŽ paaiškinsiu išsamiau arba parašykit į skype: lietuvis93

man tikrai labai reikia jūsų pagalbos.

Redaguota , nario Nikes

586a57b517501_E38F103250A71028BDAF59DA7C

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4565 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...