Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4570 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Parduodu CloudVPS.lt hostingo akauntą

Visus 167 taškus atiduosiu už 30 lt. (su normaliu žmogumi galima dar pasiderėti dėl pigesnės kainos)

Kiek mačiau vienas žmogus rašė, jog dabar pasikeitė jų administraciją , todėl dabar VPS tikrai kokybiški, pats naudojasi.

Kam įdomu, taškų screen:

354d13cd2b4ef438a27ccf5b2bc571a4611.png

Redaguota , nario Allenas

Žmogui kuris nupiso mano acc su 170 lt (skype: dexinozz, IP adresas: 95.211.226.36), nesidžiauk turėdamas laikinai šį akauntą. Buvau susisiekęs su CERT-LT. Reali piniginė žala: 170 lt, todėl tai yra nusikalstama veikla, tad viskas bus perduota Lietuvos kriminalinės policijos biuro Nusikaltimų elektroninėje erdvėje tyrimo valdybai. Taip kad jau pasigavai pats. P.S, jeigu tu iš Vilniaus, tai aš pats su tavimi susisieksiu ir tu man penkto kampo ieškosi. Aš tau pažadu :) Na, arba jei tu neesi bailys, parašyk man į skype.

Atsiprašau už double postus. Administacijos dėka susigrąžinau acc, todėl dabar jau problemų nėra. Visus 167 taškus atiduosiu už 30 lt. (su normaliu žmogumi galima dar pasiderėti dėl pigesnės kainos)

Kiek mačiau vienas žmogus rašė, jog dabar pasikeitė jų administraciją , todėl dabar VPS tikrai kokybiški, pats naudojasi.

Kam įdomu, taškų screen:

354d13cd2b4ef438a27ccf5b2bc571a4611.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4570 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Sukurti naują...