Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

MineLegend(1.6.4)


Evaldexs

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3728 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

  

13 balsai

  1. 1. Ar ateitumėte į tokį servery?

    • Būtinai
      4
    • Ne
      5
    • Galbūt
      4


Recommended Posts

Taigi sveiki visi noriu jums pristatyti dar nestartavusį minecraft 1.6.4 serverį.Po ilgų mano nesėkmingų bandymų sukurtį minecraft serverį sumaniau sukurti  vienintelį Lietuvoje servery.Šis serveris bus išskirtinis tuom, jog jame galėsite pasirinkti savo klasę keltis klases leveli ir gauti nauju skillu :).

 

 

 

Plačiau apie servery!

 

Taigi šiame serveryje jūs galėsite pasirinkti savo klasę ugnies kariu,vandens,žemės ar šviesos.Kiekviena ši klasė turės savo unikalius skilus, bei savo unikalius passive(pasyvus),keldamiesi klases levelį jūs gausite naujų skillu, plačiau apie tai papasakosiu vėliau.O dabar manau metas legendai(Legenda paremta filmu "Avataras")

 

Legenda!

 

Katą seniai seniai gyveno 4 tautos ugnis,žemė,šviesa,vanduo šios visos tautos gyveno taikiai, kol ugnies tauta nepradėjo karo su šviesa.Šviesos tauta bandė gintis kiek tik galėdama,bet ugnis buvo per stipri ir šviesos tautai rodėsi, jog jai galas.Bet vienintelis Avataras valdantis visas keturias stichijas galėjo ją sutramdyti, bet kai Avataro reikėjo labiausiai jis pradingo.Du žmonės pasivadine TadzixLTU ir Israphels atrado šventykla kurioje rado Avataro kūną,jie labai išsigando bei nuliūdo, jog Avataro nebėra.Todėl jie pradėjo mokintis visų šių keturių stichijų, ir jiems pavyko įvaldyti nežmoniškai galingą jėgą kuriai niekas negalėjo prilygti.Bet Israphels panaudojo šią jėgą blogiui o TadzixLTU gėriui nuo to laiko jie tapo didžiausi priešai kurie kovoja iki šiol.

 

Serverio nuotraukos jau greitai!

Apie serverio administracija!

 

Serverio savininkai: TadzixLTU ir Israphels.Serveryje kiekvieną šeštadienį 18:00h yra daromas eventas per kurį žmonės gali pažiurėį stipriausių žaidėjų kovas ir patys su jais susigrumti,laimėtojas visada gauna 1000 pinigų į savo kišenę.

 

 

Tai viskas ką norėjau dabar pranešti ir iki.Tema bus redaguojama.

Redaguota , nario Evaldexs
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 2 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3728 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...