Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4568 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi keičiu neplatintą sa:mp gamemod'ą šios versijos su gražiais mapais (žole prie wang cards ir pan) į Hearthstone: Heroes of Warcraft game key kodą. Gm'o screenshotus atsiunčiu į skype, kad įvertintumėt gm'ą. Apsikeitus kadangi gm'as su SQL pamokau kaip pasileisti gm'ą. Susidomėjusieji: rapoliux332

IR DAR PRIE TO PAČIO NIEKAM NEĮDOMIOS JŪSŲ ISTORIJOS APIE ALCH0BAKO VAGĮ, NES JAS VISI ŽINO DAUG METŲ, NENORIT NEPASITIKĖKIT.

j

(redaguota)

Tinklą užmetęs lauku kol kas užkibs.... :D Oi tu Tautvydai, Tautvydai nuvogiau vieną projektą, nes negerbei mano darbo ir dabar priešas iki grabo lentos... :D Juokinga.

Tavo darbo negerbiau? Ech... Tavo skripto darbas buvo 0 vertas. + Pasisavinai sflife modą, ir giriesi kad tavo kurtas.

+ Daug temų sukurta apie tavo apgaules yra.

Redaguota , nario Tautvex_Adidas

[10:34:59] . sako: Sveikas,gal reikia pagalbos su web?

[10:35:17] Tautvis sako: Labas, ne nereikia.

[10:35:30] . sako: Sekmės žlungant ;)

Tavo darbo negerbiau? Ech... Tavo skripto darbas buvo 0 vertas. + Pasisavinai sflife modą, ir giriesi kad tavo kurtas.

+ Daug temų sukurta apie tavo apgaules yra.

Kur aš sakiau kad sflife mano kurtas? :DD Nu, kad ir 0 vertas bet atsisiuntė jį 5k žmonių kaip naujai patalpintas buvo tai net nežinau....

j

[8:29:32] Tautvis sako: Aš toks loopass ;(...
[8:30:42] Alchobako sako: Nieko negaliu padėt.
[8:30:59] Tautvis: Einu nusižudysiu.

[8:31:52] Alchobako: Nepadės. 

Už tokius nebūtus dalykus gi būsi užblokuotas. Parašiau, kad nepatikimas tai čia pradedi stumti? toks ir protas.

[10:34:59] . sako: Sveikas,gal reikia pagalbos su web?

[10:35:17] Tautvis sako: Labas, ne nereikia.

[10:35:30] . sako: Sekmės žlungant ;)

(redaguota)

Kaip vaikų darželis ble. 

Nuo šito geriau liko Alchobakai? Ir kiek įtariu pardavinėji ta modą, kur atsiūnčiau tau t.y vLRG.LT GM ?

Redaguota , nario » Arminas
(redaguota)

Už tokius nebūtus dalykus gi būsi užblokuotas. Parašiau, kad nepatikimas tai čia pradedi stumti? toks ir protas.

Už ką turiu likt užblokuotas? Nėra keiksmažodžių, įžeidinėjimų nieko blogo, tiesiog tiesa ką pats pasisakei. :)

Ir pats pradėjai stumt ant manęs :), nebūtum aplankęs šios temos nebūtų ir stūmimų, pats kaltas.

Redaguota , nario alch0bako

j

(redaguota)

Kaip vaikų darželis ble. 

Nuo šito geriau liko Alchobakai? Ir kiek įtariu pardavinėji ta modą, kur atsiūnčiau tau t.y vLRG.LT GM ?

Taip alchobakui geriau nuo šito, nepardavinėju, o atiduodu už kodą kuris nieko nekainuoja, tiesiog buvo laikas kaip tuos kodus dalino o dabar pasibaigė, tai sakau gal kas turi.

Tu gavai ką nori už gm'ą, aš irgi noriu gaut tą ką noriu so... Ir iš tikro tą kodą atsiunčia per 4/5 dienas už dyką, nenoriu laukt tai iškeisiu galvoju.

Aplamai smagu čia su jum rašinėtis jaučiu gal grįšiu prie scriptinimo ir prie šito forumo. Galėsit vėl verkt, kad kiekvienam serve mano licenzijos. <3

Redaguota , nario alch0bako

j

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4568 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...