Peršokti į turinį

Legendinis - „Stronghold: Crusader“


Guest Rizz

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4286 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Svečias

Sveiki,

Turbūt nėra tokio SuperGames.lt žmogaus, kuris nėra bandęs nei vienos "Stronghold" dalies. Pirmą kartą "Stronghold`ą" nusipirkau prieš kokius keturis, penkis metus, tuo metu žaidimas kainavo vos 15Lt. Parėjęs namo toks laimingas buvau, iškarto nuplėšiau kainas, ir bėgau instaliuoti. Įsirašęs žaidimą pradėjau žaisti. Šiek tiek nuliūdau, nes žaidimas buvo rusų kalba(visada nemėgau rusų kalbos). Na, gerai, užteks mano įspūdžių, einam prie apžvalgos.

crusader_logo.gif

Žaidimo pradžioje turi vieną, bet pagrindinę pilį. Gali statytis įvairius pastatus, karius(jeigu užsiminiau apie karius, tai noriu pasakyti, kad žaidimo pradžioje gauni šiek tiek ietininkų ir lankininkų), gauni ir šiek tiek resursų, bet jų neužteks, norint ką nors daug nuveikti. Žmonės nestovi vietoje, jie valgo, tad kai baigėsi maistas, jūsų populiacija krenta, o labai nukritus, žmonės išsilaksto ir išeina iš miesto, tad reikia pasirūpinti maisto atsargomis. Greičiausias ir patogiausias būdas yra - obuoliai. Juos labai lengva gauti, tiesiog reikia juos nuskinti, ir maisto atsargos padidės. Nuskynus reikia šiek tiek palaukti, kol užaugs nauji.

Stronghold%20Crusader%20Extreme%202-550x.jpg

Žaidime yra aštuoni priešai - Žiūrkė(Rat), Gyvatė(Snake), Kiaulė(Pig), Vilkas(Wolf), Sultonas(Sultan), Liūtaširdis(Lionheart), Saladin(Saladinas), Kalifas(Caliph). Pats silpniausias yra Žiurkė. Jis daro tik dvi karių rūšis - ietininkus ir lankininkus. Ietininkai ir lankininkai yra patys silpniausi kariai žaidime. Ir jo apsistatymas atrodys labai beviltiškas, tad jį įveikti yra labai lengva. O pats stipriausias(bent man) yra Vilkas. Dažniausiai jis tvorą apsitveria daug sluoksnių, tad pas jį yra sunku prasibrauti, ir jis darosi pačius stipriausius karius. Taip pat panašus į Vilką priešininkas yra - Saladinas. Jis taip pat tvorą apsitveria daug sluoksnių. Tik jo kariai būna raiteliai.

Žaidime yra 50 misijų, pirmosios misijos yra nesunkios, bet kuo toliau, tuo misijos sunkesnės, tad tikrai bus ką veikti. Galima žaisti ir internete(Multiplayer režimas).

Istorija: 9.1

Istorija šiek tiek nusivyliau, nes ypatingo labai ir nesiūlė...

Muzika: 9.5

Žaidime galima girdėti, net menkiausią pašnekesį, tas mane labai sužavėjo.

Valdymas: 9.3

Paprastas valdymas pelyte...

Grafika: 9.8

Grafika puiki, bet yra šiokių tokių priekaištų, dėl kurių negaliu skirti 10 balų.

Galutinis: 9.4

Puikus, strateginis žaidimas, kurį visiems verta išbandyti :)

Apžvalga parašyta pačio manęs, iš niekur nekopijuota.

  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 mėnesių...
  • Parašė po 6 mėnesių...
  • Parašė po 9 mėnesių...
  • Parašė po 2 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4286 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...