Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Gal kas padarytu AFK Sistema


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3465 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Labas.Viršuje modo kur visi tavo new. Idėk šita:

new plafk[MAX_PLAYERS];

Po Public onplayerspawn idėk šita:

plafk[playerid] = 0;

Po public onplayerconnect idėk šita:

plafk[playerid] = -2;

Po publiconplayerupdate idėk šita:

if(plafk[playerid] > -2)
{
if(plafk[playerid] > 0)
{
new string[128];
format(string,sizeof(string),"Jus prabuvote AFK busenoje: %s",ConvertSeconds(plafk[playerid]));
SendClientMessage(playerid, COLOR_ORANGE, string);
}
plafk[playerid] = 0;
}

Po public ongamemodeinit idėk šita:

SetTimer("AFKSystem", 1000, 1);

Apačioj modo idėk šita:

forward AFKSystem();
public AFKSystem()
{
for(new playerid;playerid < MAX_PLAYERS;playerid++)
{
if(IsPlayerConnected(playerid))
{
if(plafk[playerid] == 0) plafk[playerid] -= 1;
else if(plafk[playerid] == -1)
{
plafk[playerid] = 1;
new string[128];
format(string, sizeof(string), "AFK: %s", ConvertSeconds(plafk[playerid]));
SetPlayerChatBubble(playerid, string, COLOR_WHITE, 10.0, 70000000);
}
else if(plafk[playerid] > 0)
{
new string[255];
plafk[playerid] += 1;
format(string, sizeof(string), "AFK: %s", ConvertSeconds(plafk[playerid]));
SetPlayerChatBubble(playerid, string, COLOR_WHITE, 10.0, 70000000);
}
}
}
}

Ir dar karta apačioj modo idėk šita:

stock ConvertSeconds(time)
{
new string[128];
if(time < 60) format(string, sizeof(string), "%d sek", time);
else if(time == 60) string = "1 мin";
else if(time > 60 && time < 3600)
{
new Float: minutes;
new seconds;
minutes = time / 60;
seconds = time % 60;
format(string, sizeof(string), "%.0f min ir %d sek", minutes, seconds);
}
else if(time == 3600) string = "1 val";
else if(time > 3600)
{
new Float: hours;
new minutes_int;
new Float: minutes;
new seconds;
hours = time / 3600;
minutes_int = time % 3600;
minutes = minutes_int / 60;
seconds = minutes_int % 60;
format(string, sizeof(string), "%.0f:%.0f:%d", hours, minutes, seconds);
}
return string;
}

Tobulinima padaryk pats.Spalva ir visa kitą.Pagrinda padariau aš.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Labas.Viršuje modo kur visi tavo new. Idėk šita:

new plafk[MAX_PLAYERS];

Po Public onplayerspawn idėk šita:

plafk[playerid] = 0;

Po public onplayerconnect idėk šita:

plafk[playerid] = -2;

Po publiconplayerupdate idėk šita:

if(plafk[playerid] > -2)
{
if(plafk[playerid] > 0)
{
new string[128];
format(string,sizeof(string),"Jus prabuvote AFK busenoje: %s",ConvertSeconds(plafk[playerid]));
SendClientMessage(playerid, COLOR_ORANGE, string);
}
plafk[playerid] = 0;
}

Po public ongamemodeinit idėk šita:

SetTimer("AFKSystem", 1000, 1);

Apačioj modo idėk šita:

forward AFKSystem();
public AFKSystem()
{
for(new playerid;playerid < MAX_PLAYERS;playerid++)
{
if(IsPlayerConnected(playerid))
{
if(plafk[playerid] == 0) plafk[playerid] -= 1;
else if(plafk[playerid] == -1)
{
plafk[playerid] = 1;
new string[128];
format(string, sizeof(string), "AFK: %s", ConvertSeconds(plafk[playerid]));
SetPlayerChatBubble(playerid, string, COLOR_WHITE, 10.0, 70000000);
}
else if(plafk[playerid] > 0)
{
new string[255];
plafk[playerid] += 1;
format(string, sizeof(string), "AFK: %s", ConvertSeconds(plafk[playerid]));
SetPlayerChatBubble(playerid, string, COLOR_WHITE, 10.0, 70000000);
}
}
}
}

Ir dar karta apačioj modo idėk šita:

stock ConvertSeconds(time)
{
new string[128];
if(time < 60) format(string, sizeof(string), "%d sek", time);
else if(time == 60) string = "1 мin";
else if(time > 60 && time < 3600)
{
new Float: minutes;
new seconds;
minutes = time / 60;
seconds = time % 60;
format(string, sizeof(string), "%.0f min ir %d sek", minutes, seconds);
}
else if(time == 3600) string = "1 val";
else if(time > 3600)
{
new Float: hours;
new minutes_int;
new Float: minutes;
new seconds;
hours = time / 3600;
minutes_int = time % 3600;
minutes = minutes_int / 60;
seconds = minutes_int % 60;
format(string, sizeof(string), "%.0f:%.0f:%d", hours, minutes, seconds);
}
return string;
}

Tobulinima padaryk pats.Spalva ir visa kitą.Pagrinda padariau aš.

: error 017: undefined symbol "ConvertSeconds"
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3465 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti Å¡ioje temoje...

×   Ä®klijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   PaÅ¡alinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiÅ¡kai įterpta.   Ä®terpti nuorodą paprastai

×   JÅ«sų ankstesnis praneÅ¡imas buvo atkurtas.   IÅ¡valyti redaktorių

×   JÅ«s negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Ä®kelkite arba įdėkite nuotraukas iÅ¡ URL.

  • Å iame puslapyje narÅ¡o:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiÅ«rinčių šį forumą.


×
×
  • Sukurti naują...