Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

McCastleSiege [PVP] [SURVIVAL] [1.7.2]


Scriptas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3810 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

McCastleSiege

Sveiki taigi noriu jums pristatyti McCastleSiege serveri kuris greitai startuos.Kodel as nusprendziau kurti butent toki serveri?Taigi todel kad jis kuom nors issiskitu nuo kitu.Sis serveris issiskirs nuo survival serveriu tuo kad jame bus pilis/valstybes kuriuose bus renkami vadai.Ka gali daryti vadai?Jie gali duoti paaukstinimus kaip kitus rankus ir ttt. Pvz [Gyventojas] [Karys] ir ttt.

Pradedami zaisti jus atsirasite prie mazo miestelio kuris nepriklauso niekam nes tai tik spawn.Turesite prasytis vadu kad jie jus priimtu gyventi i savo pili nes kitaip jus negalesite joje statyti.Aisku kitos valstybes/pilis gali pulti kitas,bet gali ir bendradarbiaut ir pasidaryti taika.Planuojamos 3/4 pilis su laiku bus ir daugiau tai Lietuviu,Kryziuociu,Lenku,Estu.Sis serveris primins mums apie senesnius laikus.Puldami pili jus galesite ja griauti naikinti uzpulti vietove galutinai ,kad ta zeme atitektu jums!Aisku geriau kad puolima organizuotu vadas.Ka reik padaryt kad uzpulti pili reikes tesiog uzmusti keleta zmoniu arba net karaliu nes bus taikoma fc sistema.Pradedami zaisti gali nebuti karalio ar ttt.Bet jus galite buti ir banditais tai tesiog isgyvenimas pasaulyje aisku galima uzeiti i pilis apsizvalgyti,uzsukti i parduotuves.Pilis laikais gerinsis bus statomos net keletos tos valstybes pilis.Zaidimo tikslas valstybei uzimti kuo daugiau teritoriju.Uzieme pili per daug nesidziaukite juk kariai gali tureti ir atsarginiu vietoviu kur jie galetu atsikovot pili,vel apsiginkluoti ir testi puolima.Serveryje bus ir privilegiju bet jos bus sugalvotos veliau.Nezinau kaip jums bet manau bus idomu zaisti.Startas bus pries kaledas laiku bus keliamos foto is serveriu.Turint kokiu klausimu del starto kreiptis i skype: oldedgaras.Savininko nick: Edgarcm .Arba turint ideju serveriui.Jei busite banditas ir labai noresite buti kokioje nors valdzioje tai jus gali priimti ir adminas.Del karaliu nusiskundimu reiks kreiptis i mano skype tai dar karta pakartosiu skype: oldedgaras

Komentuokite ir nepagailekite rep+ laukite starto :) Visiems geru svenciu .

  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3810 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...