Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4578 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Ar adminas vaikas?  

28 balsai

1. 1. Ar adminas vaikas?

• Taip
      14
    • Ne
      14

Recommended Posts

(redaguota)

Taigi, viskas prasidejo Gruodžio 5 d.

Tikriausiai visi buve radė tema, kad ieško statytojų į Minecraft servą

Na, pasiprašiau, ir susitarėm, kad statysit kitą dieną (Gruodžio 6 d.)

Atėjo ta kita diena, davė IP, atejau, pirma viskas ėjosi normaliai

Davė 20 min. pastatyti spawną

Pastačiau sudužusį lektuvą, nebaigės darbo, savininkas atėjo ir visą mano darbą ištrynė, ir pasakė, kad nesamone

Nu paskui pasakiau, kad pastatysiu dar vieną spawną, pastačiau, sako vėl nepatinka, na sakau adminui, tegu pats pastato, iškart per kelias minutes pastatė tokį Š, kad sunku buvo žiurėt, paskui pradėjo bazarinti, tipo pats nesamones statai ir t.t.

Ten dar toliau kažką irgi vienas adminas statė, PVP arena statė, grindys ir oranžinės vilnos ir sienos is medžio, like? Manau ne, paskutinė vaikų kompanija ir tiek

Manau jums reikėtu prabalsuoti, ar jis vaikas ar ne, man tai jis vaikas, nes nespėjas dirbti darbo, jau trina visą darbą, zajabys ane?

Štai kelios foto:

ebfdbfdadbcf7599a5b6d06a3b0a0864752.png

72d287578f9f19ef2a5b30163bf855ce823.png

8e3e9c405d24f617eada9445d69a8e07889.png

eecfd524868792485d98d33a877a1523365.png

f5d6706143d58d4889b13e31e51229ba275.png

P.S. Dar gaidiškas avataras žmogaus, tai čia nėr ką begalvot

Ačiū

Servo IP s3.justhost.lt:24009‏

Redaguota , nario Berete

50 Pranesimu [YRA] 100 Pranesimu [YRA] 300 Pranesimu [YRA] 400 Pranesimu [NERA] 500 Pranesimu [NERA] 600 Pranesimu [NERA] 700 Pranesimu [NERA] 800 Pranesimu [NERA] 900 Pranesimu [NERA] 10000+ Pranesimu [NERA]

Guest Mr Dinas

Gera apklausa jis vaikas ar ne. ^^

Kokio velnio kuri tokia nesąmoningą temą, jei nepatinka jam kaip statai tiesiog mano nuomonė nestatyk, o ne apsiverkęs eik kurti bereikšmes temas. O.o

Guest Mr Dinas

Eikit is cia, nerase beprasmiu temu ir nepostine, neprasiau kad rasytumet nesamones

Jei kas rašo bereikšmes temas tai tik tu. Na net neturiu ką pasakyti, nes manau tokiam nieko ir nepasakysi nesupras puse žodžių. ^^

Karoce taip sedi vaikas ir aiskina kitiems kad jie vaikai, debilai ir t.t. Berete Dek tu man ta -rep jei taip tau nepatinka mano nuomone, taip tik irodai, kad esi didesnis vaikas nei as manau. Protingi zmones mano nuomone supras, bet tokie kaip tu net neperskaite des -rep! "Lektuva tu laikai spawnu? Ir dar per 20min.? Nu tai tikrai manau ten nieko gero nepastatei. Nors jis ir vaikas, bet tave tai varto.

(redaguota)

Taigi, viskas prasidejo Gruodžio 5 d.

Tikriausiai visi buve radė tema, kad ieško statytojų į Minecraft servą

Na, pasiprašiau, ir susitarėm, kad statysit kitą dieną (Gruodžio 6 d.)

Atėjo ta kita diena, davė IP, atejau, pirma viskas ėjosi normaliai

Davė 20 min. pastatyti spawną

Pastačiau sudužusį lektuvą, nebaigės darbo, savininkas atėjo ir visą mano darbą ištrynė, ir pasakė, kad nesamone

Nu paskui pasakiau, kad pastatysiu dar vieną spawną, pastačiau, sako vėl nepatinka, na sakau adminui, tegu pats pastato, iškart per kelias minutes pastatė tokį Š, kad sunku buvo žiurėt, paskui pradėjo bazarinti, tipo pats nesamones statai ir t.t.

Ten dar toliau kažką irgi vienas adminas statė, PVP arena statė, grindys ir oranžinės vilnos ir sienos is medžio, like? Manau ne, paskutinė vaikų kompanija ir tiek

Manau jums reikėtu prabalsuoti, ar jis vaikas ar ne, man tai jis vaikas, nes nespėjas dirbti darbo, jau trina visą darbą, zajabys ane?

Štai kelios foto:

P.S. Dar gaidiškas avataras žmogaus, tai čia nėr ką begalvot

Ačiū

Servo IP s3.justhost.lt:24009‏

Čj gražiau iš blokų B.B atrodytų negu tavo statinys...

Redaguota , nario Lenovas

:)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4578 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...