Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Padekit biski


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3465 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki gal galit padet ant sitos komandos uzdet laika kad tik kas 1min galetum uzdet 1rep padejusiam +rep

if(!strcmp(cmdtext, "/rep",true,4))

{

if(!cmdtext[4])

{

SendClientMessage(playerid,BLUE,"Uždėt rep 1 žaidėjui: /rep [Dalis_Vardo] [už Ką?]");

return 1;

}

new name[24],vardas[24],repuzka[256];

strmid(name,GetArgument(1, cmdtext,0),0,MAX_PLAYER_NAME);

repuzka = GetArgument(2, cmdtext,1);

if(!strcmp(name, "0", true) || !strcmp(repuzka, "0", true)) {SendClientMessage(playerid, BLUE, "Uždėt rep 1 žaidėjui: /rep [Dalis_Vardo] [už Ką?]"); return 1;}

new id = GetPlayeridMid(name);

if(id == INVALID_PLAYER_ID)

{

SendClientMessage(playerid,BLUE,"Žaidėjo nėra."); return 1;}

if (id == playerid){ SendClientMessage(playerid, BLUE, "Sau REP negali duoti"); return 1;}

GetPlayerName(id,name,sizeof(name));

GetPlayerName(playerid,vardas,sizeof(vardas));

playerDB[id][reputacija]++;

new rep = playerDB[id][reputacija];

new msg1[120],msg2[120],msg3[130],msg4[80];

format(msg1,sizeof(msg1),"Davėte žaidėjui rep, už {EA8015}%s",name,repuzka);

SendClientMessage(playerid,BLUE,msg1);

format(msg2,sizeof(msg2),"Žaidėjas %s jums davė 1rep, už {EA8015}%s.",vardas,repuzka);

SendClientMessage(id,BLUE,msg2);

format(msg3,sizeof(msg3),"Dabar jus turite %i reputacijos taškų (-us).",rep);

SendClientMessage(id,BLUE,msg3);

if(playerDB[id][reputacija]==100)

{

SendClientMessage(id,GREEN,"Sveikiname. Jūs surinkote 100 reputacijos taškų.");

SendClientMessage(id,GREEN,"Sveikiname. Už tai gavote 1000xp IR 10000Lt");

GivePlayerMoneyA(playerid, 10000);

SetPlayerScore(playerid,GetPlayerScore(playerid)+1000);

format(msg4,sizeof(msg4),"Žaidėjas %s surinko 100 REP. Tad galite jo klausti, jis jums tikrai padės",name);

SendClientMessageToAll(BLUE,msg4);

}

return 1;

}

Redaguota , nario tomas12727
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Modo viršuje prie forwardų prirašyk:

forward Daverep(playerid);

Po:

if(!strcmp(name, "0", true) || !strcmp(repuzka, "0", true)) {SendClientMessage(playerid, BLUE, "Uždėt rep 1 žaidėjui: /rep [Dalis_Vardo] [už Ką?]"); return 1;}
if(playerDB[ playerid ][ daverep ] == true ) return SendClientMessage(playerid , RED,"Duoti reputacijos tašką galite tik kas minute");playerDB[ playerid ][ daverep ] = true;SetTimerEx("Daverep",60000, false, "i", playerid);Tada neužmiršk ir išvalyti kintamojo:po Public Clear(playerid){playerDB[playerid][daverep]=false;

Kur nors modo apačioje pridėk:

public Daverep(playerid){playerDB[ playerid ][ daverep ] = false;return 1;}
Na ir paskutinis žingsnis eik Gamemodes -> Data -> PlayerDB atsidaryk jį ir prie visų enumų prirašyk:bool:daverep,Tada sugrįžk prie modo spausk F5 ir žiūrėk, jeigu neveiks ar bus errorų, rašyk bandysiu pagelbėt. Redaguota , nario Poyen
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3465 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti Å¡ioje temoje...

×   Ä®klijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   PaÅ¡alinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiÅ¡kai įterpta.   Ä®terpti nuorodą paprastai

×   JÅ«sų ankstesnis praneÅ¡imas buvo atkurtas.   IÅ¡valyti redaktorių

×   JÅ«s negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Ä®kelkite arba įdėkite nuotraukas iÅ¡ URL.

  • Å iame puslapyje narÅ¡o:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiÅ«rinčių šį forumą.


×
×
  • Sukurti naują...