Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

[Pagalbos] Checkpoints


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3468 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Noriu sužinoti kur mano klaida..

Bandžiau du variantus:

Ir abu neveikia..

a)

if(buscp1)
{
DisablePlayerCheckpoint(playerid);
SendClientMessage(playerid, Melyna, "Keleiviai įlipo, galite keliauti!");
buscp2 = SetPlayerCheckpoint(playerid, -2337.2407,-71.7917,35.1641, 3.0);
}
if(buscp2)
{
DisablePlayerCheckpoint(playerid);
SendClientMessage(playerid, Melyna, "Sėkmingai atgabenote keleivius, jūsų kelionė baigta, sekmės!");
GivePlayerMoneyA(playerid,700);
return 1;
}

Šitas matomai neveikia kaip reikia, tiesiog atvažiuoji į CP iškart ir duoda pinigus, nuspėju, kad tai dėl to, jog scriptas ir privalo skaityti paskutines eilutes:D

B)

if(buscp1)
{
DisablePlayerCheckpoint(playerid);
SendClientMessage(playerid, Melyna, "Keleiviai įlipo, galite keliauti!");
buscp2 = SetPlayerCheckpoint(playerid, -2337.2407,-71.7917,35.1641, 3.0);
return 1;
}

if(buscp2)
{
DisablePlayerCheckpoint(playerid);
SendClientMessage(playerid, Melyna, "Sėkmingai atgabenote keleivius, jūsų kelionė baigta, sekmės!");
GivePlayerMoneyA(playerid,700);
return 1;
}

Na, bet su šiuo kol kas dar nesigaudau.. Žiūriu ir nesuprantu kur klaida, mėginau return'us kaitaliot ir vistiek nieko:D

Esmė tame, kad error'ų čia nemeta, tačiau viskas vyksta taip:

Atvažiuoju į pateikta cp, tas cp dingsta, atsiranda antras, tačiau kai atvažiuoji į antra rašo pirmo cp eilutes ir neduoda pinigų kaip nurodyta "kode" :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

SetPlayerCheckpoint funkcija negražina jokio skaičiaus(id).

Turi naudot pvz Å¡itaip:

new a[MAX_PLAYERS];
OnPlayerEnterCheckpoint(playerid)
{
switch(a[playerid])
{
case 0:
{
SetPlayerCheckpoint(....);
a[playerid] ++;
}
case 1:
{
SetPlayerCheckpoint(....);
a[playerid] ++;
}
}
return true;
}

ir taip toliau...

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3468 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti Å¡ioje temoje...

×   Ä®klijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   PaÅ¡alinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiÅ¡kai įterpta.   Ä®terpti nuorodą paprastai

×   JÅ«sų ankstesnis praneÅ¡imas buvo atkurtas.   IÅ¡valyti redaktorių

×   JÅ«s negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Ä®kelkite arba įdėkite nuotraukas iÅ¡ URL.

  • Å iame puslapyje narÅ¡o:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiÅ«rinčių šį forumą.


×
×
  • Sukurti naują...