Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4572 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, pirksiu xbox360 ir noriu paklausti, ar xbox pasijungs ant senesnio televizoriaus LG? Yra scart jungtis, ir dar daug kitų.

Norint pajungti XBOX prie TV turi turėti tuos 3 spalvų kištukus ant TV (raudonas, geltonas, baltas) man rodos ir HDMI kištuką (patariu HDMI nusipirk nes grafikos 5x geresnės negu su XBOX laidu) arba tą laidą kur XBOX prie konsolės prideda.

❤️

(redaguota)

Jei ant tokio man pasijunge panasaus tv http://t1.gstatic.co...WyBbApzILeFEuGw tai tau tikrai pasijungs xD a jei ne, tai buna tu kistuku pirkt, no problem. Taip pat tas HDMI pigus yra.

Bet siaip jei tavo toks pats ar tik truputi didesnis, tai net xbox neapsimoka pirk. Teko keist po savaites i normalu TV, nes per toki ekraniuka tik akiu gadinimas.

Redaguota , nario Aiste_Plush

Norint pajungti XBOX prie TV turi turėti tuos 3 spalvų kištukus ant TV (raudonas, geltonas, baltas) man rodos ir HDMI kištuką (patariu HDMI nusipirk nes grafikos 5x geresnės negu su XBOX laidu) arba tą laidą kur XBOX prie konsolės prideda.

Pas mane yra lygtais baltas, ir geltonas. Audio ir Video. Yra ir kitas šone bet juodas ir nupieštos ausinės.

Jei ant tokio man pasijunge panasaus tv http://t1.gstatic.co...WyBbApzILeFEuGw tai tau tikrai pasijungs xD a jei ne, tai buna tu kistuku pirkt, no problem. Taip pat tas HDMI pigus yra.

Bet siaip jei tavo toks pats ar tik truputi didesnis, tai net xbox neapsimoka pirk. Teko keist po savaites i normalu TV, nes per toki ekraniuka tik akiu gadinimas.

Ant tokio hdmi tai tikrai turbūt nebus....

$_45.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4572 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...