Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4591 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tavo kodavimas nevertas 100LT. Ir tikrai butu zmoniu kurie sukurtu geriau uz tave ir pigiau. Jau labai save pakelei save kaip ir kainas.

:D Ane? Jei nežinai nekalbėk. :) Žmonės kurie su manim bendraują, jie mato mano naujausius kūrinius, ir tikrai žino kad mano paslaugos verti tokiu pinigų. Tad stfu. O kad pats nemoki ir pavydį man, ir bandai atmušti klientų, tai neišeis. Eik savo nevada-life kūrk sampietį.

(redaguota)

:D Ane? Jei nežinai nekalbėk. :) Žmonės kurie su manim bendraują, jie mato mano naujausius kūrinius, ir tikrai žino kad mano paslaugos verti tokiu pinigų. Tad stfu. O kad pats nemoki ir pavydį man, ir bandai atmušti klientų, tai neišeis. Eik savo nevada-life kūrk sampietį.

Taigi, pats turi kažkokį ten projektą rusuose gireisi gi. :D Kitus dar sampiečiais vadini, k*rva ufonautas... Redaguota , nario PirateEatingChildren

Tavo kodavimas nevertas 100LT. Ir tikrai butu zmoniu kurie sukurtu geriau uz tave ir pigiau. Jau labai save pakelei save kaip ir kainas.

Nu blemba rimtai pavyduoliai esat, gal kaina šiek tiek didoka,bet tikrai sancio moka kurti, ir mano nuomonė yra vienas iš geresniu šiame forume esančiu programuotoju,nes mačiau jo sugebėjimus.

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

VERTI? Pamates tavo vvp. Drift serve neatsimenu pavadinimo tik koks. Sukurei VVP kur buvo DAUG klaidu. Ir tai buvo visai neseniai. Ir nemanau kad per ~ men. galetum ismokti daugiau. Beto kas tu per paslaugu teikejas jeigu net nemoki kritikos priimti barone. As pasakiau kad kainos per DIDELES nes tu tiek nemoki kad teikti tokias brangias paslaugas..

VERTI? Pamates tavo vvp. Drift serve neatsimenu pavadinimo tik koks. Sukurei VVP kur buvo DAUG klaidu. Ir tai buvo visai neseniai. Ir nemanau kad per ~ men. galetum ismokti daugiau. Beto kas tu per paslaugu teikejas jeigu net nemoki kritikos priimti barone. As pasakiau kad kainos per DIDELES nes tu tiek nemoki kad teikti tokias brangias paslaugas..

Tai kad *Myliu SuperGames.lt* tu debilas, aš to skypo passwordą nepamenu, o ta VVP jau pc'e neturiu vaikinuk. Jei žinočiau to skypo pw, tai ištaisyčiau visas klaidas. Nemoku? Gal nori patikrinti, viena nemokšta tai tik tu. Pavyduolis supistas. Pavydi kad uždirbu daugiau už tave 10kart. Tai dabar ir verki kad tipo nemoku kūrt :D Pizdiec, klounų forumas. Mano paslaugos brangios? Nėra jos brangios, jei nežinai rinkos kainų, tai not my problems bitch. :) Eik pasidomėk kainomis pirma, o poto man pritenzijas teik. Išvis ohuel čia. O tas VVP kuri pardaviau, tai tas pirkėjas pats kaltas. Jis prisipiso kad perdaryčiau pusė VVP pagal vardą kad viska trauktu, tai ir perdaryt pradėjau , bet sugėdo hardas ir to skypo pw nepamenu kad baigti tai daryti. Tad eik nahuj, jei nežinai visko kaip buvo. Pavyduolių ir klounų forumas. Vaikėžų susirinkimas.

Esu mates Sancio darbus bet nevisus ir manau tikrai vertas butu jo darbas uz simteli gal aisku ir rastum geresniu programuotoju bet tikrai nesiam forume bet patikek nemokamai - tau niekas nekurs VVP nes kai kuriem tai sunkus darbas o kai kuriem lengvas bet nesvarbu lengvas ar sunkus bet vistiek nemokamai niekas nedarys.

QMkPpxPDYY0fu.gif

Išgerkim už tuos kurie dar džiaugiasi gyvenimu o ne internetu

Tai kad *Myliu SuperGames.lt* tu debilas, aš to skypo passwordą nepamenu, o ta VVP jau pc'e neturiu vaikinuk. Jei žinočiau to skypo pw, tai ištaisyčiau visas klaidas. Nemoku? Gal nori patikrinti, viena nemokšta tai tik tu. Pavyduolis supistas. Pavydi kad uždirbu daugiau už tave 10kart. Tai dabar ir verki kad tipo nemoku kūrt :D Pizdiec, klounų forumas. Mano paslaugos brangios? Nėra jos brangios, jei nežinai rinkos kainų, tai not my problems bitch. :) Eik pasidomėk kainomis pirma, o poto man pritenzijas teik. Išvis ohuel čia. O tas VVP kuri pardaviau, tai tas pirkėjas pats kaltas. Jis prisipiso kad perdaryčiau pusė VVP pagal vardą kad viska trauktu, tai ir perdaryt pradėjau , bet sugėdo hardas ir to skypo pw nepamenu kad baigti tai daryti. Tad eik nahuj, jei nežinai visko kaip buvo. Pavyduolių ir klounų forumas. Vaikėžų susirinkimas.

E, tu nusiramink "nevaikas" eik pas savo lenkus vadovauk. O debilas esi tu. Nes gerbantis save zmogus niekada nepasakytu ant kito debilas.
(redaguota)

E, tu nusiramink "nevaikas" eik pas savo lenkus vadovauk. O debilas esi tu. Nes gerbantis save zmogus niekada nepasakytu ant kito debilas.

:D wou wou wou, koks protingas tapai. Lenkas? Nagi pats ne lenkas ane? :D Klounėlis. O jei nežinai ką reiškia žodis "vaikinuk" tai ne mano problemos. :) Ir dar, niekada gyvenime nieko neįrodydavau ir nepradėsiu įrodynėti. teisiog esi paprastas pavyduolis, kuris pavydį kad aš moku daugiau už tave, ir kad aš turiu uždarbį o tu ne. Ir bandai sau įrodyti kad tu kažkas esi, nors esi 0. Esi visur 0. Photoshopinime, skriptinime, programavime, kodavime ir t.t. Tu nieko nemoki, tu tik moki pavydėti ir viskas.

Redaguota , nario sancio

:D wou wou wou, koks protingas tapai. Lenkas? Nagi pats ne lenkas ane? :D Klounėlis. O jei nežinai ką reiškia žodis "vaikinuk" tai ne mano problemos. :) Ir dar, niekada gyvenime nieko neįrodydavau ir nepradėsiu įrodynėti. teisiog esi paprastas pavyduolis, kuris pavydį kad aš moku daugiau už tave, ir kad aš turiu uždarbį o tu ne. Ir bandai sau įrodyti kad tu kažkas esi, nors esi 0. Esi visur 0. Photoshopinime, skriptinime, programavime, kodavime ir t.t. Tu nieko nemokį, tu tik moki pavydėti ir viskas.

Nezinodamas nesakyk :) Jeigu pats esi 0 niekas nekaltas. O kad moki daugiau as del sito nieko nesakiau. Sakiau tik tai kad per dideles kainos ir kad tiek nemoki uz tokia kaina. Pavydeti?? Hm, kam man pavydeti jeigu as moku ta kam man reikia. O reikes daugiau ir ta ismoksiu. O del uzdarbio.. As ir taip turiu tu pinigu ir be forumo. Ir beto as neteikiu paslaugu. Seip paprase sukurti vvp as pasisiuliau. Ir beto prie ko cia vaikinuk :DD? Tu mane pavadinai "Tai kad *Myliu SuperGames.lt* tu debilas," As del sito ir parasiau. O jeigu pats nesupranti lietuviskai. Tai google translate tau i pagalba.

Bet tu žiūriu čia siautėji biški, visada tik giriesi pagirūnas supistas, čia ne lenkų forumas pašlą iš čia.

:DD Jei giriesiu reiškia turiu tam priežaščių. :) Aš be tolko negiresiu, tad stfu baby. :)

Nezinodamas nesakyk :) Jeigu pats esi 0 niekas nekaltas. O kad moki daugiau as del sito nieko nesakiau. Sakiau tik tai kad per dideles kainos ir kad tiek nemoki uz tokia kaina. Pavydeti?? Hm, kam man pavydeti jeigu as moku ta kam man reikia. O reikes daugiau ir ta ismoksiu. O del uzdarbio.. As ir taip turiu tu pinigu ir be forumo. Ir beto as neteikiu paslaugu. Seip paprase sukurti vvp as pasisiuliau. Ir beto prie ko cia vaikinuk :DD? Tu mane pavadinai "Tai kad *Myliu SuperGames.lt* tu debilas," As del sito ir parasiau. O jeigu pats nesupranti lietuviskai. Tai google translate tau i pagalba.

M. Aš tai suprantu, ir man to užtenka. M, aš tai tikrai ne 0. Nepradėsiu "girtys" nes vėl prisipisit klounai.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4591 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...