Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4182 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tai ateis laikas kai jie ne vien admin,vip prasys bet visko host pass,FTP pass ir t.t ten savininko mano manymu gal ir ateis toks laikas ;dDDD

Tai čia 100%

Atsisiunčiau GM šeip, paeditinti ar dar ką nors..

Ir kaš kas atėjo į ta srv kur test'inau ir iškart paprašė Savininko...

Tokie vaikai d*pis* labai..

Užsiregistravo 2012-02-16

Taip tai tiesą , nes visi nori turėt savininką , turėt servą , būti kietas ir panašiai. Ateinį į vaikų servą parašai skaitykim " Swxxx ,nori sukursiu veba??? " Jis tadą atsako " Jai sukursi gausi savininka arba adminą " Ną ka nors tokio. Man neidomu , ateini į serva gauni 999.. Milijonus ir ką veikti? Nusipirki IFERNUS , namą , verslą ir kitus dalykus.. Neidomu tiesog man bent jau taip žaisti. Aš pamenų ir norėjau kažkada kai mažesnis buvau kurti serverį , ną , bet žinojau , kad unikalaus GAMEMODE nesukursiu , nei modifikacijos , o draugas norėjo prisidėt jis apie tai net negalvojo , nes net nežinojo kas tas yra , tad aš jam vis aiškinau ir žodžiu taip buvo , kad ir susipykom. Šudservius reikią naikinti, bent jau tie hostingai galėtu padaryt , kad reikėtu patvirtinti arba atsakyti į klausimą " Kiek tau metų ? " ir dažniausiai jie atsako teisingai ir pvz jai tau mažiau nei 12 neparduos ir užblokoja ant IP ir viskas , dar parašo gimimo metus, el pašta. Jai el pašto gimimo metai neatitinka su hosto įvestais tai irgi užblokuoja ir pnš. Ną ką nors tokio sugalvot. Mano nuomone. :X

Kas iš to? Hostingai nori tik litu pasidaryti jiems patinka šudserviai,Nes daugiausia litu juk nuo jų gauna.

4d45ad62b216f74118a4c282536e28a5931.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4182 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...