Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4599 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Gavot SCAM nuo manęs ? Nebejuokaukit.

Aš užblokuoju tik tuos žmonęs , arba darau alerts off kurią man pripjauną grybą. Kaip čia su tuo VPS va buvo , atsijėmę per emailą VPS ir viskas, aš su tokiu žmogum, net bendraut nebenori, užmetu aletrs off, ir rašinėk tu man ką nori.

Pilna žmonių šmeižto rauna , nes esu administratorius, ir kaip bebūtų keistą, man pirmą dieną lendą į šikną dėl modo,o jau kitą matau temą : apgavo. Ar tai normalu ? Čia ne man gėda, o jums. Aš tokias temas tiesiog ištrinu, va kur yra muilo burbulai, palikau specialiai. Kad visi matytu Tokiais dalykais neverta ir tikėti. Perka pas mane žmonės CS paslaugas , sporto programas ir bėdų nėra aš nesuprantu. Bet visada atsiranda bėdų tiems , kurie nori gauti kažką forume, o negauna.. Žinoma , esu keletą veikėjų apgavęs, nes jie apgavo mano draugus, ir per tą SCAM aš jiem gražinau viską , nes tai atrodo teisinga mano atžvilgiu.

Gėdos turėtumėt. Temas melagingas ir toliau trinsiu, jeigu ką rašykit man į PM , visada visiems atrašau, jeigu jau apgavau galėsi parašyti pareiškimą, visi tik varo, o nesikreipia į policiją.

PVZ.: Aš dėl SCAM visada į policiją einu ir viską atgaunu. O jūs nesikreipiat, net viskas išgalvota ?

Čia rašydamas JŪS rašau ne apie forumo narius, o apie tuos , kurie varo ir varo ir varo. Gerą nuojautą turiu , kad žmogus yra blogas ir netinka moderatoriui, iškarto parodo savo mažvaikiškumą. Iš kart galima suprasti , kad žmogus dar nesulaukęs pilnametysės. ( Nors dabartiniai moderatoriai labai protingi :) )

Taigi, jeigu ką APGAVAU ( :D ) kreipkitės į PM, nurodysiu kur jus nukreipti. KAS MANĘS NENUŽUDO - PADARO MANE STIPRESNIU.

• Teigiamai 5
  • Neigiamai 1

Aš ant tavęs nieko blogo neturiu, taip žiauriai ir neatidarinėju stumyklos. Bet man vienas dalykas užstrigo kaip TU t.y. ADMINISTRATORIUS gali savo account'ą pardavinėt? Vien dėl va šito bloga nuomonė susidaro.

Kaip matai ACC niekam nepardaviau, man buvo įdomi kaina kiek pasiūlys, o siūlė įvairiai, ir 200 ir 500 ir net 800 PINIGŲ !! Gaila, bet nesuitkau, forumas man svarbiausias, aš jame užaugau ir čia pasiliksiu :)

o policija eina ir atgauna :D :D:D:D

nebejuokink

nueisi gal kada nors i mentine tai issijuoks is taves :D

Dar nė karto nėra išsijuokę, kaip bebūtų keistą , bet dabar žmonės atsakingai žiūri į savo darbą , ir visada geranoriškai padeda ir sutvarko viską :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4599 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...