Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4216 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki,

nežaidžiu jokių žaidimų, tam nėra laiko, todėl parduodu visiškai originalų Battlefield 3 žaidimą pirktą iš www.Origin.com.

» Multiplayer rėžimas (Jokių crack ir t.t VISKAS LEGALU !)

» CO-OP rėžimas ( misijos ir t.t)

» Match rėžimas ( Galėsite mesti žaidėjams išūkius ieškotis mačhų ).

Gausite visus prisijungimus tiek EMAIL'ą ir kt. kas reikalinga.

Kainos:

SMS - 35lt,

Paypal - 10$,

Banku - 25lt,

Origin.com kaina: € 19,99

Kontaktai:

skype-16x16.png electro.kid1

gmail.gif [email protected]

Redaguota , nario kevinC
e0c28e236cbbba1374d3b86d3d96df75323.png

Tu gal iš medžio išpuoles ? 5lt. :D Žmogaus, atsimerk. http://www.store.legalizuokis.lt/index.php?route=product/product&path=74&product_id=72

Tu supranti, kad buvo paviešintas raktas su kuriuo galėjai pasiimti kad ir 1000 kopijų šito žaidimo? Jis nieko vertas dabar, jį galima už 5 Lt nusipirkti, net ir CD-Key pavidalu. Jeigu nori gali parduoti kad ir 10 tų CD-Key po 5lt. Galėsi bizniaut. :)

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

http://rsbot.lt/foru...hread_id=147032

Parduoda raktus, vieni pigiau kiti brangiau BF3 už 5 Lt parduoda, gali nusipirkti jei nori.

Ką tu bandai čia įrodinėt mano temoje aš nebesuprantu ? Ateini, pradedi čia kūkaut, kad netinka mano kainos, ne tu perki, tai kam čia lyst ir gadint kitam nuotaiką, nebegali nejaugi ramiai pasėdėt ir praeit šią temą? Btw - Visi raktai yra panadoti ir veikiančių internete tikrai nerasi, taip, kad šhhh... O aš pardavinėju pagal tokias kainas kokios yra +- Lietuviškose žaidimų el.parduotuvėse , taip kad nenurodinėk kokiomis kainomis turėčiau pardavinėt. Peace...

Parodyk tu man tas kopijas, kur jas dabar galima pasiimti, tada čia gali bandyt dar kartą man gadint temą, kad neparduočiau įrodinėdamas koks tu protingas ir viską žinai.

Ką tu bandai čia įrodinėt mano temoje aš nebesuprantu ? Ateini, pradedi čia kūkaut, kad netinka mano kainos, ne tu perki, tai kam čia lyst ir gadint kitam nuotaiką, nebegali nejaugi ramiai pasėdėt ir praeit šią temą? Btw - Visi raktai yra panadoti ir veikiančių internete tikrai nerasi, taip, kad šhhh... O aš pardavinėju pagal tokias kainas kokios yra +- Lietuviškose žaidimų el.parduotuvėse , taip kad nenurodinėk kokiomis kainomis turėčiau pardavinėt. Peace...

Visų pirmą, tai tu parduodi kiek suprantu ne legalų raktą, o Origin paskyrą, kurią panorėjus galima bet kada susigražinti. Visų antra tu pardavinėji vos ne CD-Key kaina, bet ne paskyros. Trečia tu pats prašei parodyti kur galima įsigyti. O ketvirta tai nuleisk garą, nes matosi kad smegenėlės biški susisuko. :D

8gHUMz7.png

Visų pirmą, tai tu parduodi kiek suprantu ne legalų raktą, o Origin paskyrą, kurią panorėjus galima bet kada susigražinti. Visų antra tu pardavinėji vos ne CD-Key kaina, bet ne paskyros. Trečia tu pats prašei parodyti kur galima įsigyti. O ketvirta tai nuleisk garą, nes matosi kad smegenėlės biški susisuko. :D

Prašiau parodyt kur galima pasiimt, nes tu toks čia axujenas esi, kad viską žinai, tipo čia for free gali gaut, niekas nepirkit iš jo, pirkit iš manes, užsikelt kažką bandai dabar atmazkes mėtai, taip kad, niūxink į savo temą ir ten komentuok, taves čia niekas nelaukė ir tavo supistų komentarų kokios blogos mano kainos... Nors lietuviškuose forumuose visada tokių dūxamorų būna kaip tu, kad tik pakenkt ir kažką sukomentuot ir pradėt ginčytis ar pakenkt temos kūrėjui, kad blogom kainom paradavinėji... "lietuviai".

Prašiau parodyt kur galima pasiimt, nes tu toks čia axujenas esi, kad viską žinai, tipo čia for free gali gaut, niekas nepirkit iš jo, pirkit iš manes, užsikelt kažką bandai dabar atmazkes mėtai, taip kad, niūxink į savo temą ir ten komentuok, taves čia niekas nelaukė ir tavo supistų komentarų kokios blogos mano kainos... Nors lietuviškuose forumuose visada tokių dūxamorų būna kaip tu, kad tik pakenkt ir kažką sukomentuot ir pradėt ginčytis ar pakenkt temos kūrėjui, kad blogom kainom paradavinėji... "lietuviai".

Nesinervuok taip vaikas. Pritaikyk tą frazę "lietuviai" sau, nes šitą žaidimą dalino nemokamai, o tu pardavinėji už 25lt, kai kiti žmonės parduoda ne pačią paskyrą, o CD-raktus, kuriuos galėsi įsidėti į savo paskyrą. Tikras lietuvis, bizinerius tai tu. Ir mažiau čia axujelink, prašei parodyti kur pigiau, parodžiau, o dabar visai kitaip kalbi. Irgi įdomus kadras... :D

8gHUMz7.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4216 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Sukurti naują...