Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4622 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Radau, tokį testa " Ar pasitikite savimi ? " Ną ir aš išmeginau. Tikslaiu 2 testus.

Man parašė taip :

Ar jūs pasitikite savimi?

Jūs aiškiai pasitikite savimi, nes puikiai žinote, ko norite ir kaip tą pasiekti. Kitų žmonių pastabas, kritiką ir pretenzijas priimate ramiai, nes suprantate, kad visiems patikti neįmanoma ir, be to, nebūtina. Tačiau, kaip ir kiekvienas žmogus, kartais suabejojate savo gebėjimais. Tai jums leidžia koreguoti savo elgesį ir judėti pasirinkta kryptimi. Gerai, kol pasitikėjimas nevirsta pasipūtimu.

LINK: http://remis.sig.lt/testai.php?op=modload&name=Testai&file=psichologiniai&group=5&id=11

Numeskite , kai viską užpildysite , įdomu ką jus gausite kokį atsakyma.

Beto galite ir dar šitą išmeginti " Ar mokate džiaugtis gyvenimu ? "

Mano :

Ar mokate džiaugtis gyvenimu?

Jūsų asmenybę valdo džiaugsmo pradas, turite neįtikėtiną talentą – mokate visais gyvenimo atvejais džiaugtis, net dėl mažiausių smulkmenų. Savo optimizmu ir gera nuotaika jūs sugebate užkrėsti ir aplinkinius. Gyvenimas šalia jūsų panašus į šventę. Jūs mokate bendrauti su žmonėmis, sugebate pajusti jų nuotaikas ir suteikti jiems džiaugsmo bei nuoširdaus pasitenkinimo.

link : http://remis.sig.lt/testai.php?op=modload&name=Testai&file=psichologiniai&group=5&id=15

Įmeskite šitą irgi savo jai norite aiškus.

• Teigiamai 1

Galbūt kai kas ir mano, kad esate snobiškos prigimties, tačiau tai jums negadina nei nervų, nei sveikatos. Jūs suvokiate savo vertę, vadinasi pasitikėjimas savimi – tai bruožas, išskiriantis jus iš kitų. Būtent jis padeda jums matyti tikslą ir judėti jo link. Kai padarote klaidą, perdaug savęs nekaltinate, tačiau neleisite sau antrą kartą užminti ant grėblio. Jūs viską vertinate blaiviu protu.

• Teigiamai 1

Galbūt kai kas ir mano, kad esate snobiškos prigimties, tačiau tai jums negadina nei nervų, nei sveikatos. Jūs suvokiate savo vertę, vadinasi pasitikėjimas savimi – tai bruožas, išskiriantis jus iš kitų. Būtent jis padeda jums matyti tikslą ir judėti jo link. Kai padarote klaidą, perdaug savęs nekaltinate, tačiau neleisite sau antrą kartą užminti ant grėblio. Jūs viską vertinate blaiviu protu.

• Teigiamai 1

$_45.jpg

Galbūt kai kas ir mano, kad esate snobiškos prigimties, tačiau tai jums negadina nei nervų, nei sveikatos. Jūs suvokiate savo vertę, vadinasi pasitikėjimas savimi – tai bruožas, išskiriantis jus iš kitų. Būtent jis padeda jums matyti tikslą ir judėti jo link. Kai padarote klaidą, perdaug savęs nekaltinate, tačiau neleisite sau antrą kartą užminti ant grėblio. Jūs viską vertinate blaiviu protu. Puikūs testai šiame tinklapyje :)

Galbūt kai kas ir mano, kad esate snobiškos prigimties, tačiau tai jums negadina nei nervų, nei sveikatos. Jūs suvokiate savo vertę, vadinasi pasitikėjimas savimi – tai bruožas, išskiriantis jus iš kitų. Būtent jis padeda jums matyti tikslą ir judėti jo link. Kai padarote klaidą, perdaug savęs nekaltinate, tačiau neleisite sau antrą kartą užminti ant grėblio. Jūs viską vertinate blaiviu protu. Puikūs testai šiame tinklapyje :)

O taip. IŠMEGINAU VISUS. :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4622 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...