Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4584 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Dėl moderatoriaus tai tikrai, kad turėtum jo netekti.. Nesi nešališkas, man dėjai įspėjimą už tai, kad užengiau Sancio(Juk jūs draugeliai)..

P.S. PVZ:http://www.supergame...23#entry1016323

Neįdomus jus man. Nėkam neneriu nežiūriu kam dedu man *Myliu SuperGames.lt* jūs taip pat kaip ir tas internetas. Dėl tam tikrų dalykų esu čia moderatorius ir pasitaikius progai jūs nubaudžiu nes niekas to matyt negali padaryt.

Kas lečia to kito debilo tai eik tu *Myliu SuperGames.lt* atvažiuok ir pašnekėsim daugiau žodžiu

Neįdomus jus man. Nėkam neneriu nežiūriu kam dedu man *Myliu SuperGames.lt* jūs taip pat kaip ir tas internetas. Dėl tam tikrų dalykų esu čia moderatorius ir pasitaikius progai jūs nubaudžiu nes niekas to matyt negali padaryt.

Kas lečia to kito debilo tai eik tu *Myliu SuperGames.lt* atvažiuok ir pašnekėsim daugiau žodžiu

Stipriai nusikeikei ponaiti, turėtum gauti įspėjimą.

busta

Stipriai nusikeikei ponaiti, turėtum gauti įspėjimą.

Nematau keiksmažodžio . Beto jeigu vaikas išmoko dasipisinėti prie žmonių be reikalo tegu išmoksta ir keiksmažodi perskaityt, nes kitaip gali nedašauti.

Taip pat ir čia galėjau drąsiai jam dėti įspėjimą už postinima ne į tėma :)

Smilo dėjimas yra uždraustas ir tai yra off-topic už tai ir gautas įspėjimas. Jei kaškas nepatinka tegu eina administratoriui išsiverke kuris sugalvojo tokias taisykles.

Nu o ką Funkis sako "Metų daxuja, o proto nixuja".. Jau iki tokio lygio nukritai, kad grynai kaip 13'metis sakai "Atvažiuok gausi į galvą". Nesi nešališkas forumo narių atžvilgiu, tad pyksti, kad kažkas išdryso tau tai pasakyt :P

Ir kaip šnekėtum? Kumščiais? Pasididžiuotum tuo, jog sugebėjai sumušt 15-metį?

Nu o ką Funkis sako "Metų daxuja, o proto nixuja".. Jau iki tokio lygio nukritai, kad grynai kaip 13'metis sakai "Atvažiuok gausi į galvą". Nesi nešališkas forumo narių atžvilgiu, tad pyksti, kad kažkas išdryso tau tai pasakyt :P

Ne tiesiog jeigu tau kaifas per laida važiuot vienas ant kito važiuok. Nenoriu daugiau nieko sakyt. Kaip sakoma duok durniui kelia. Bet jau ir tas nebegalioja čia pas jūs :)

Dar kažką ne to pasakykit apie Rimą , nepagailėsiu įspėjimų .

Dar vienas šališkas moderatorius :(

Ne tiesiog jeigu tau kaifas per laida važiuot vienas ant kito važiuok. Nenoriu daugiau nieko sakyt. Kaip sakoma duok durniui kelia. Bet jau ir tas nebegalioja čia pas jūs :)

Aš "nevažiuoju", tiesiog pasakau tiesą. Jokiu būdu nesakau, kad tu blogas žmogus ar pnš. Tiesiog forume naudojiesi savo pareigomis. Tokių kaip mano postų pilna, bet kažkodėl tik mano pastebi :(

Tu man pasakyk ką pasieksį sudaužydamas funkį ? garbė ? laimė kad žmona pamatys ? kaip daužai kitus rimai atgalvok ką rašai tada rašyk nes niekas nenoretu tokiu ;/

Tai blokuok, kas yra tau. Kietesnis nuo to nebūsi, o tik žlugs tavo intelektas. Ir ką čia bandai parodyti ar įrodyti su tais savo - *Myliu SuperGames.lt* / keiskmais?

Intelektas suka suka :D

Eik oro ikviepk gryno. Vėliau tėvų ant unbano pinigų prašyti nes čia tavo gyvenimas. Nepamiršk forume lova pasiklot ir eik miegot

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4584 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...