Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4189 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, karocia viena diena PYST ir sugedo hardas. Kai bandai isijungt pc, pradioj biosuos raso, kad loading windows ir t.t., tada boot from cd ir t.t. ir labai ilgai situos krauna. O kai uzkrauna ismeta ,,disk boot failure insert system disk and press enter". Tada pabandziau persirasyt windowsus, bet kai reikia formatuot diska, neduoda, nes ismeta ,,there's no disk in this drive". Tai kame diela? Gal kas esat susidure ar netyngit pagooglyt kaip isprest sita problema? :D

jei būtu HDD *Myliu SuperGames.lt* tai tau tik biosus atidarytu ir apie windows logo ir kitus windows dalykėlius tik svajot, per biosus reik atsistatyt kad neskaitytu CD-ROM ar flasho *Myliu SuperGames.lt*ž ką ten pasirenkis esi

man windows logo net neužkrauna. Sakau gi tik per biosus rašo, kad loading windows, bet iki pačių windowsų krovimo, kai rodo logo nedasikrauna. O per biosus ar nieko pastaruoju metu nekeičiau.

Man tai pat buvo sektoriuose yra klaidų kai pradėdavo boot jau rašydavo S.M.A.R.T defrag connection failed kažką tokio o windows neužkraudavo mesdavo blue screen..

Kaip tai ištaisyt ?

1.Pirk diską..

2.Ir reikės ieškotis kietojo disko sektorių pataisymo

Bet kažin ar padės bent man pačiam nepadėjo tą dieną kai sutvarkiau sektorius veikė kitą dieną vėl lūžinėjo teko keist bet hardas jau buvo senokas kokius 4 metus turėjo

O jis buvo Samsung 279 gb jei gerai pamenu..

Man tai pat buvo sektoriuose yra klaidų kai pradėdavo boot jau rašydavo S.M.A.R.T defrag connection failed kažką tokio o windows neužkraudavo mesdavo blue screen..

Kaip tai ištaisyt ?

1.Pirk diską..

2.Ir reikės ieškotis kietojo disko sektorių pataisymo

Bet kažin ar padės bent man pačiam nepadėjo tą dieną kai sutvarkiau sektorius veikė kitą dieną vėl lūžinėjo teko keist bet hardas jau buvo senokas kokius 4 metus turėjo

O jis buvo Samsung 279 gb jei gerai pamenu..

kokį diską pirkt?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4189 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...