Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4601 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Aš pats ne profesionalas, tai negaliu tiksliai pasakyt.

Na tai kam tada iš vis kažką atrašyti, jei pats nežinai atsakymo? :)

Jei į temą: Pats po metų pertraukos pradėjau lankyti MMA. Pirmas tikslas numesti per tuos metus susikaupusį svorį, o tada stiprinti kūną ir tobulinti kovojimo techniką. Stengiuosi prisižiūrėti ką dedu į burną, valgyti mažesnėmis porcijomis. Norėčiau eiti ir ant turniko, tačiau nežinau nuo ko ten pradėti. Jei kas patartų, būtų gerai. O patarimų reikia apie pačius lengviausius pratimus. Į sporto sales eiti ilgiau nei pusmetį neužtekdavo valios, nes nesulaukdavau rezultatų, o ant turniko niekad ir nebandęs. Kol neprasidėjo diskusijos apie rezultatus iškart pasakau: rezultatų nebūdavo, nes nebuvo galimybės prisižiūrėti mitybos.

Redaguota , nario Žalgirietis
3113187470.png

Atkreipiau dėmesį būtent į paskutinius žodžius, kad tipo norėtum lankyti salę, bet negali, nes 5-6 km. Čia labai mažai. Man iki sporto klubo 10-11 km, į ten vykstu tris dienas į savaitę. Tai paskaičiuok, į klubą 10 km, ir iš klubo 10 km, jau 20. Ir visai čia nedaug. Taip kad nesiteisink kad tai daug tai mažai, atstumas nesvarbu, jei norėsi, tai ir xujerinsi :)

As vaziniejuos i boksa 15km 2 dienas i sav varau nes po 6lt moket ant autiko :/

Padedu CS 1.6 Mapperiams.
Jail_Escape 100%  

Mg_Levels 49%

Deathrun_Vyxe 99% (Bugų taisymas)

Guest TrinkiteŠitaVartotoja AČIŪ

As vaziniejuos i boksa 15km 2 dienas i sav varau nes po 6lt moket ant autiko :/

Nusipirk pravaziavima. Aš irgi pradėjau lankyti mhuy thai tai man irgi yra atstumas.. Bet mažesnįs ;d

Anksčiau ėjai kone kiekvieną dieną į GYM'ą, bet vėliau susidūriau su laiko problema, tad dabar kol dar įmanomą grįžęs iškart iš mokyklos ar savaitgaliais važiuoju į motokroso trasą ir ten kaip ir sportuoju kaip sakoma "ant visko", bet bėda ta, kad pareina žiema ...

Youtube kanalas:Čia

Išsamus kanalo aprašymas:Čia

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4601 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...