Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4601 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Taigi, norėjau aš padiskutuot su ''Žaidėjais'' - Ar yra mūsų tarpe normaliai sportuojančių? Tai apie tai ir pašnekėkim. Taigi, kaip jūs sportuojat? Ką darot, kaip darot, gal turit patarimų?

Aš tai namų salygom.. Darau atsispaudimus, atsilenkimus, pritupimus. Minu dviračiu-treniruokliu savo kambaryje :D Begioju, bet su specialiais bėgiojimo batais (nenoriu, kad stuburas, sanariai šaibon išeitu) Ir va, šiandien susivirinau savadarby turnikiuka, čia tik šiaip lengviem pratimam ir pristiraukimam (Biški tetis padėjo ir patarimų davė) Naudojomes martialarts puslapiu :) Fotkė :

ea307cf98ab43e49263a833a270844b5377.jpg

Nekreipkit dėmesio į netvarką, čia šviežiai kepta fotkė, kai tik išbandėm, tai nesitvarkėm. Nusprendžiau su tečiu pasidaryti savo ''GYM'ą'' - Dabar darom suoliuką, koju svorius kad kilnot, štangos laikiklį ir pačią štangą.

Na, o kaip sportuojat jūs?

(redaguota)

Aš ir namų salygomis sportuoju. Darau pratimus presui, paskui atsispaudimus , pritupimus , atsilenkimus , mandau viena ranką ispausti atsispaudima , bet sunkiai .. :D Žadų namie jau isigyti turniką kokį nors ir kaime pasistastyti. Ir dar žadų pradėt mhuy thay lankyt ar kaip ten rašos. :X Šeip pradėjau nesenai sportuoti , prieš 6 dienas , o seniau tik šeip prie turniko budavau ir panašiai. Tai dabar bandau kiekviena diena sportuoti , kad paskui neatpraščiau. :P Ir šeip nebevalgau jokiu čipsu , picu ir panašiai. Bandau ko sveikesni maista

Pratimai presui tai čia galite pasižiurėt , manau jie veiksmingi :P

Redaguota , nario Frixo♦
Taip sportuoju, bet pradėjau dabar nesenai, nes buvo trauma :) Gym lankau :) Vartotoju papildus, dabar auginu svorį iki 94 KG , sportuoju 4 dienas per savaitę , tik GYM`e , ir nuo kitos savaitės pradedu bėgti krosą. :) Ir rašau programas http://www.supergames.lt/topic/95520-mitybossporto-programos/
Apie programas mačiau :D Šaunuolis, aš irgi tik pradedu, esu 14-metis, sveriu 51kg, tai dar žalias žalias esu. Bet bandžiau pas draugą stumti štanga, ir dar nesportavau taip kaip dabar, tai 40kg išstūmiau
Aš ir namų salygomis sportuoju. Darau pratimus presui, paskui atsispaudimus , pritupimus , atsilenkimus , mandau viena ranką ispausti atsispaudima , bet sunkiai .. :D Žadų namie jau isigyti turniką kokį nors ir kaime pasistastyti. Ir dar žadų pradėt mhuy thay lankyt ar kaip ten rašos. :X Šeip pradėjau nesenai sportuoti , prieš 6 dienas , o seniau tik šeip prie turniko budavau ir panašiai. Tai dabar bandau kiekviena diena sportuoti , kad paskui neatpraščiau. :P Pratimai presui tai čia galite pasižiurėt , manau jie veiksmingi :P
Aš irgi žalias. Su 1 ranka nė nepadarau :s Bet su suplojimu 6-8 non stop padarau. Paprastų atsispaudimų rekordas be pertraukos kai sportavau - 45, daugiau jau stopai.
Aš su tėčio broliu pasistačiau pas jį tokį treniruoklį, ten toks kaip universalas ( paskui įdėsiu foto ), galima daryti kojų, rankų pratimus. Kadangi netoliese gyvena tai kas antrą, trečią dieną nuvykstu.
Mes irgi universalu daugiafunkcinį gaminsimės
(redaguota)

Sveiki. Smagu kad yra dar sportuojančio jaunimo, ir jo nemažėja, o tik daugėja, ŠAUNUOLIAI! Smagu kad stengiatės , sportuojat, va net savomis rankomis pasidarot turnikus ir t.t MLDC.

Aš irgi sportuoju. Galit rast mano prisistatyme, nes tyngiu daug rašyti. Mano anketoj ten rasit kaip darau atsispaudimus su +35 kg ant nugaros.

Mano anketa : http://www.supergame...kis-prisistato/

Čia mano sukurta tema kurioje galite parašyti kiek atsispaudimų padarote ir t.t : http://www.supergames.lt/topic/146965-klausimas-kiek-atsispaudimu-padarote/#entry1020018

Redaguota , nario Rockis

giphy.gif

Lankau sporto sale 5dienas i savaite einu vartoju kreatina.

Šaunu

Sveiki. Smagu kad yra dar sportuojančio jaunimo, ir jo nemažėja, o tik daugėja, ŠAUNUOLIAI! Smagu kad stengiatės , sportuojat, va net savomis rankomis pasidarot turnikus ir t.t MLDC.

Aš irgi sportuoju. Galit rast mano prisistatyme, nes tyngiu daug rašyti. Mano anketoj ten rasit kaip darau atsispaudimus su +35 kg ant nugaros.

Mano anketa : http://www.supergame...kis-prisistato/

Čia mano sukurta tema kurioje galite parašyti kiek atsispaudimų padarote ir t.t : http://www.supergame...e/#entry1020018

Dabar sportuot yra ''Madoj'' Na o kaikuriem mada yra čyzburgerius kapot.

Taip sportuoju, bet pradėjau dabar nesenai, nes buvo trauma :)

Gym lankau :)

Vartotoju papildus, dabar auginu svorį iki 94 KG , sportuoju 4 dienas per savaitę , tik GYM`e , ir nuo kitos savaitės pradedu bėgti krosą. :)

Ir rašau programas http://www.supergame...orto-programos/

Jūs bijot viską natūraliai gaut ar tiesiog tingit daugiau padirbt ir naudojat papildus? Niekada papildų ir kitokių š.. nepropogavau ir nepropaguosiu, viskas įmanoma ir be jų. Tarkim papildai ištvermei - be papildų ištvermės įmanoma gaut taip pat, tam yra arba sporto šakos, kurios lavina ištvermę, arba prie sporto programos įmanoma pridėti kasdieninę stabilizaciją, kuri irgi lavina ištvermę.

Pats lankau irklavimą ir prie to prisideda salė, bei konceptas. Kai kurias programas turi treneriai, kai kurias, tarkim presui, susirandu internete.

Jūs bijot viską natūraliai gaut ar tiesiog tingit daugiau padirbt ir naudojat papildus? Niekada papildų ir kitokių š.. nepropogavau ir nepropaguosiu, viskas įmanoma ir be jų. Tarkim papildai ištvermei - be papildų ištvermės įmanoma gaut taip pat, tam yra arba sporto šakos, kurios lavina ištvermę, arba prie sporto programos įmanoma pridėti kasdieninę stabilizaciją, kuri irgi lavina ištvermę.

Pats lankau irklavimą ir prie to prisideda salė, bei konceptas. Kai kurias programas turi treneriai, kai kurias, tarkim presui, susirandu internete.

Kitiems tiesiog uzpisa sportot be rezultatu, del to naudoja papildus :) Bet cia ju reikalas, pats asmeniskai nenaudoju ir turbut nenaudosiu, nes man jie nepatinka, o del sportavimo tai ant turnika ir seip begioju, dar lankau boksa :)

Padedu CS 1.6 Mapperiams.
Jail_Escape 100%  

Mg_Levels 49%

Deathrun_Vyxe 99% (Bugų taisymas)

Kitiems tiesiog uzpisa sportot be rezultatu, del to naudoja papildus :) Bet cia ju reikalas, pats asmeniskai nenaudoju ir turbut nenaudosiu, nes man jie nepatinka, o del sportavimo tai ant turnika ir seip begioju, dar lankau boksa :)

tai kaip tu sportuoji, jei nėra rezultatų? :D Reiškias reik padidint krūvį, o ne naudot tą, kas kenkia. Po to po tų papildų būsi impotentas koks.

Sveikas, aš lankau boksa apie metus dabar perėjau šulei lankyt pradėjau du kartus isavaite treneruote vyksta sparingai ir t.t...

Dažniausia prie turniko dabar pradėjau eiti bandau daryt triukus, prisitraukimus.

Turiu namie gumite guma labiau :D rankai treneruoti sakant kai naršau ant pc dažniausia spaudžiu ja arba telika žiūriu spaudžiu. Kaip ir tiek. Mėgstu sporta tikrai :)

76561198038560426.png

(redaguota)

Chebra, maišot papildus su steroidais kalbėdami apie impotentus. Papildai yra skirti tam, kad gauti daugiau reikalingų medžiagų raumenims, nei kad gauni vien su maistu. Tas nusistatymas prieš papildus yra juokingas. Kai paskaitai jūsų komentarus, atrodo, kad suvalgai kokio proteino, guli sau sofoj ir auga raumenys, o kiaušiniai skystėja... Viskam reikia įdėti daug darbo, tik vartojant papildus rezultatai ateina greičiau.

Redaguota , nario Žalgirietis
3113187470.png

tai kaip tu sportuoji, jei nėra rezultatų? :D Reiškias reik padidint krūvį, o ne naudot tą, kas kenkia. Po to po tų papildų būsi impotentas koks.

Neisiskaitei ka parasiau. Kitiems buvo parasyta. :) turiu pora draugeliu kurie sportuoja bet nk gero, ryja kiausiniu kokteilius vistiek nieko :) net mases nepriauga. O del tu papildu yra nieko blogo, nes jie, kaip sake Zalgirietis, tik padeda gauti daugiau medziagu, o steroidai visai kas kita. O kodel as nenaudoju tu papildu, nes man patinka saziningai spuortoti ir pasiekti rezultatu. :D

Padedu CS 1.6 Mapperiams.
Jail_Escape 100%  

Mg_Levels 49%

Deathrun_Vyxe 99% (Bugų taisymas)

Neisiskaitei ka parasiau. Kitiems buvo parasyta. :) turiu pora draugeliu kurie sportuoja bet nk gero, ryja kiausiniu kokteilius vistiek nieko :) net mases nepriauga. O del tu papildu yra nieko blogo, nes jie, kaip sake Zalgirietis, tik padeda gauti daugiau medziagu, o steroidai visai kas kita. O kodel as nenaudoju tu papildu, nes man patinka saziningai spuortoti ir pasiekti rezultatu. :D

Nepasakokit nesamonių. Kur sausa tai sausa :)

giphy.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4601 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...