Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

James Bond: Quantum of Solace.


JumpeR`

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5722 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Atrodytų keista, bet du paskutiniai filmai apie Džeimsą Bondą - Casino Royale ir Quantum of Solace – pirmą kartą susisiekia siužetais. Iki tol visi Bondiados filmai buvo nepriklausomi vienas nuo kito. Žaidimų kūrėjai Treyarch ir leidėjai Activision taip pat stengiasi sujungti šių filmų siužetus naujausioje savo pirmojo asmens šaudyklėje James Bond: Quantum of Solace.

Vietoj to, kad žengtumėte chronologiškais serijos lygiais, James Bond: Quantum of Solace žaidžiasi greitai ir nepriklausomai, atkuriant geriausias scenas iš abiejų filmų. Didelis Treyarch kūrėjų tikslas buvo išvengti visų priešų paklojimo vien kulkomis. Del to, jie per visus lygius išmėtė daugybę skirtingų, interaktyvių daiktų, kurie gali pakeisti kulkų „elgseną“ į juos atsimušus daugeliu būdais. Kai kurie iš jų pakeičia kulkų kryptį, o pavyzdžiui, pataikius į ugnies gesintuvus, kabančius ant sienos, iš jų ims veržtis baltos dujos, apribosiančios priešų matomumą. Tai labai padės, kai jums reikės kuo greičiau nusigauti iki kito objekto.

Call of Duty 4 žaidimo varikliuko dėka, negalėsite jaustis per daug saugūs už kiekvieno medinio stalo. Kulkos tokias uždangas skrodžia kiaurai. Žinoma, varikliukas prisideda ir prie glotnios James Bond: Quantum of Solace grafikos.

Priedangos ieškojimas – ne vienintelis kulkų išvengimas. Jų išvengti galite pasirinkdami mažiau priešo žinomą kelią. Keliaudami išorinėmis namo sienomis ir balkonais, priešų sutiksite tikrai mažiau nei sliūkindami koridoriais. Bondas gali sėlinti išorinėmis pastato sienų atbrailomis, o kai koks sargybinis stovi prie lango, jūsų užduotis – praeiti nepastebėtam. Tuomet ekranas padalinamas į dvi dalis. Viename matysite vaizdą iš Bondo akių, o kitame, ką mano sargybinis. Reikės šiek tiek kantrybės, bet pastangos pasiteisins – nėra triukšmo, kraujo ir sutaupysite šaudmenų.

Aišku, kad kūrėjai nenori sukurti vien tik šaudyklę. Netrūks žaidime galvosūkių ir šnipinėjimo elementų. Apibendrinus, James Bond: Quantum of Solace primena puikų Call of Duty ir Splinter Cell mišinį su tik legendiniam agentui 007 būdingais prieskoniais. Žaidimas turėtų pasirodyti jau spalio 4 dieną.

james-bond-007-quantum-of-solace-game-screenshot.jpg

Pcgames.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5722 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...