Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4142 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi iškarto prie reikalo. Dariau petrauka nuo kodavimo/programavimo. Tad dabar atėjo laikas biški uždirbti.

Taigi kokios paslaugas aš teikiu?

• HTML dizainų sukodavimas
  • HTML dizainų kodo tvarkymas
  • Unikalaus TVS ( tūrinio valdymo sistema ) sukūrimas
  • MINI-TVS sukūrimas ( jūsų html dizaino .psd sukodavimas, ir mini-tvs sukūrimas naujienų rašymas ir t.t )
  • Įvairiausiu modulių kūrimas.

Nagi o kokios gi kainos

1. 15-40LT
  2. 10LT
  3. 150-500LT
  4. 60-80LT
  5. 15-100LT

Mano kontaktai :

• sancio25 ( skype. )

Apmokėjimo būdai :

• Banku
  • PayPal

Sėkmės. :) Šiuo metu pavydžiu neturiu.

Po darbo atlikimo, ir jus neturėsit man pritenzijų, trynų iš kontaktų sąrašo, nes pas mane ir taip perdaug kontaktų. :)

Ant savo darbų duodu 4dienas garantiją. Tad radus klaidą, per 4dienas jei pranešit šia klaidą bus ištaisytą.

• ,

Įdomumo dėlei norėčiau paklausti, kiek kainuotų šitoks internetinis puslapis:

• Prisijungimas

• Vartotojo informacija

• Verslų valdymas (Darbuotojų pirkimas, atsiėmimas pelno)

• Darbo valdymas (Išmetimas iš darbo, mašinų pirkimas)

• Mašinos valdymas (Pardavimas, pirkimas)

• Savininko meniu (Žaidėjų tririnimas, ban dėjimas, pinigų ir kt pridėjimas)

Nemenčinės miškai - MUCHAMORŲ namai!

Įdomumo dėlei norėčiau paklausti, kiek kainuotų šitoks internetinis puslapis:

• Prisijungimas

• Vartotojo informacija

• Verslų valdymas (Darbuotojų pirkimas, atsiėmimas pelno)

• Darbo valdymas (Išmetimas iš darbo, mašinų pirkimas)

• Mašinos valdymas (Pardavimas, pirkimas)

• Savininko meniu (Žaidėjų tririnimas, ban dėjimas, pinigų ir kt pridėjimas)

Na f-jų nei daug nei mažai, tai už 85LT banku padaryčiau.

rekomendacija.

Aš nesuprantu tokių vartotojų kaip "Žmogus." rašo tipo lenkas, ir ką tu turi prieš tuos lenkus? Patį plbm į lenkų šhūlia užrašė ir kasdien lenkai muša, tai ateini prie pc ir išsiliejį..

Kesa_Sport, sancio už tavęs 100x viską geriau išmano, tai neteršk jo paslaugų temos, kai pats kažką išmoksi / sugėbėsi, sukursi paslaugų tema, tada ir kalbėk, nu nebent esi susikuręs, kur vaikam iš intiko platintus gm pratuminėji..

Prašom. Tik dar paminėsiu statistiką, remiantis reputacija: tavęs nemėgsta 60%+ forumo narių(most of sa-mp), gal vertėtų susimastyt kaip tai pakeist, prieš teikiant paslaugas?

MM. Bet kažkodėl užsakymų yra :DD Tad go home bitch. Nepisęs man proto. man *Myliu SuperGames.lt* ant jūsų statistikos. Susimastyt? Neįdomu. Kam reikės užsakys. Aš ne vien į Lietuvos rinką dirbu žmogau. Aš ne tu, kuris tik teikia vaikams paslaugas. :)

MM. Bet kažkodėl užsakymų yra :DD Tad go home bitch. Nepisęs man proto. man *Myliu SuperGames.lt* ant jūsų statistikos. Susimastyt? Neįdomu. Kam reikės užsakys. Aš ne vien į Lietuvos rinką dirbu žmogau. Aš ne tu, kuris tik teikia vaikams paslaugas. :)

Nenuostabu iš tavęs tą girdėt. Tu vienintelis šio forumo narys, sugebėjęs visiškai mane išvest iš kantrybės. O apie paslaugas, tai labai abejoju, kad pamatę tavo bendravimo manierą, tavo charakterį, kas nors norėtų užsisakyt tavo paslaugas. Jai tu manei, kad dėl tautybės tavęs nemėgsta, klydai. Nors tau ir nerūpės dabar tai, bet siūlyčiau pradėt keistis, kol nevėlu. Tai kaip ir viskas, baigiam diskusija, nes baigsis kaip aną kartą.

Nenuostabu iš tavęs tą girdėt. Tu vienintelis šio forumo narys, sugebėjęs visiškai mane išvest iš kantrybės. O apie paslaugas, tai labai abejoju, kad pamatę tavo bendravimo manierą, tavo charakterį, kas nors norėtų užsisakyt tavo paslaugas. Jai tu manei, kad dėl tautybės tavęs nemėgsta, klydai. Nors tau ir nerūpės dabar tai, bet siūlyčiau pradėt keistis, kol nevėlu. Tai kaip ir viskas, baigiam diskusija, nes baigsis kaip aną kartą.

O dabar , apie tave.

Esmė tame, sancio sportuoja ir ne vien prie kompiuterio būna, o tu -

nieko nelankai

su draugais į kiemą neini

tavo gyvenimas - (mokykla,universitetas,gimnazija,profkė ar kur tu ten) - namai, (mokykla,universitetas,gimnazija,profkė ar kur tu ten) - namai. Daugiau nieko tavo gyvenime nėra. Tik prie kompo sėdi ir tiek, kadą paskutinį kartą žaidėi su draugais krepšinį, ar futbolą? Prieš 5-6metus turbūt :D

Dink iš temos nenervinęs manęs. Ne tavo reikalas. Jei nežinai mano charakterį ir bendravimo manieras, stfu ir eik verkt. Nes matyt pavydi kad aš turiu klientų o tu ne. Ir esi nulis. Eikit paverkit į kampėlį kad neturit su Kešą klientų.

O dabar , apie tave.

nieko nelankai

tavo gyvenimas - (mokykla,universitetas,gimnazija,profkė ar kur tu ten) - namai, (mokykla,universitetas,gimnazija,profkė ar kur tu ten) - namai. Daugiau nieko tavo gyvenime nėra. Tik prie kompo sėdi ir tiek, kadą paskutinį kartą žaidėi su draugais krepšinį, ar futbolą? Prieš 5-6metus turbūt :D

Tau gal paryškint? Prašau...

Tai kaip ir viskas, baigiam diskusija, nes baigsis kaip aną kartą.

Dink iš temos nenervinęs manęs. Ne tavo reikalas. Jei nežinai mano charakterį ir bendravimo manieras, stfu ir eik verkt. Nes matyt pavydi kad aš turiu klientų o tu ne. Ir esi nulis. Eikit paverkit į kampėlį kad neturit su Kešą klientų.

aš bišk pasiausiu sančio pikts kiškis

O dabar , apie tave.

nieko nelankai

per kunce jei tokia dar lanko pajuda ir viskas :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4142 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...