Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4148 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki..

Pristatau uzdarbi internete kuris tikrai veikia ir nera jokiu apgauliu.

Ka reiks daryti? Reiks spaudineti ant reklamu kurios jums bus pateikta kiekviena diena ir gausite nuo vienos reklamos 0.02 lt tai yra 2 centai.

Atrodo labai mazai? Aiskus pradzioje tai bus mazai bet po truputi isibegesite ir gausite vis daugiau.

Prie tinklapio darbo uztruksite nuo 5 iki 10 minuciu per diena...

Kaip uzdirbti daugiau? Uzdirbti daugiau galesite pirkdami referalus arba juos kviesdami i puslapi.

pakviete i puslapi zmogu ir kai jis uzsiregistruoja, pradeda dirbti jus gaunate 0.002 lt tai yra 0.2 cento uz jo vienos reklamos paspaudima.

Galite referalus ir pirkti, vienas referalas kainuoja 0.60 lt tai yra 60 centu. Turedami kuo daugiau referalu tuo daugiau uzdirbsite.

Norint uzsiregistruoti jums reikes

http://mokejimai.lt saskaitos!

Nuoroda i internetinio darbo registracija:

http://lankstus.lt/?r=pigislovas1

Jeigu kyla daugiau klausimu rasykite man i skype: kis1997 arba i el. pasta [email protected]

Sekmes!

:)

Mano ismoka:

post-40929-0-58169800-1384262305_thumb.png

Redaguota , nario pogiki
  • Neigiamai 1
  • ,

Kam tų kelių centų per "sunkią" darbo dieną gali reikėti?

Pritariu, aš jau geriau nueisiu ką nors rimčiau padirbėsiu negu eikvosiu savo laiką dėl kelių centu, mieste vaikščiodamas daugiau rašiau monetu pamestu nei čia susirinkčiau... :X Galų gale, vietoj to bandykit susikurt savas svetaines rimtesnio turinio nei žaidimų ir iš ten jumspavyks daugiau uždirbti

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4148 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...