Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4155 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Pilna tokių GM kopijų, buvom radė ''tipo tikrajį'' flamina, be svetainės, o svetainė buvo N/A, tai kai pamatėm tai žvengėm...

Čia yra kopija...

50 Pranesimu [YRA] 100 Pranesimu [YRA] 300 Pranesimu [YRA] 400 Pranesimu [NERA] 500 Pranesimu [NERA] 600 Pranesimu [NERA] 700 Pranesimu [NERA] 800 Pranesimu [NERA] 900 Pranesimu [NERA] 10000+ Pranesimu [NERA]

[quote name=olegas :D' timestamp='1384189455' post='1037599]

1.Ne mano problema kad tu esi aklas

2.Cia pirmas mn GM

3.As tesiog noriu ideti drift serveri as visai nedomesiu drift,as domesiu Real-life SF

Prikin, ne man vienam čia akys nuo tavo pasirinkto rašto skauda. Kam tu čia komentaruose darai vos ne 32 raidžių dydį, tu dar 100 pasidaryk, nes niekas neižlibina. Rašyti išmok, kas antras žodžis sutrumpintas, o ir be to, niekam nerūpi pirmas čia GM, ar paskutinis, tesiog tvarkos reikia + Toks pats GameMode jau paplatintas. Ir kas kad tu skubejai ? Nenumirei dar iš to lietumo ?

• Teigiamai 3
  • Neigiamai 2

Prikin, ne man vienam čia akys nuo tavo pasirinkto rašto skauda. Kam tu čia komentaruose darai vos ne 32 raidžių dydį, tu dar 100 pasidaryk, nes niekas neižlibina. Rašyti išmok, kas antras žodžis sutrumpintas, o ir be to, niekam nerūpi pirmas čia GM, ar paskutinis, tesiog tvarkos reikia + Toks pats GameMode jau paplatintas. Ir kas kad tu skubejai ? Nenumirei dar iš to lietumo ?

Nors vienas čia supranta kame čia reikalas.

Kūrkit savo tuos gamemodus o ne pasiimkit kitų gm kūrėjų darbas ir nesakykit, kad jūsų kurtas gamemodas.

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1
  • Parašė po 1 mėnesio...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4155 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...