Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4149 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

cfe89e6f3496c570666fd31e3cd0d3ee24.jpg

Sveiki, taigi sumaniau atgaivinti SRF-RPG Samp laikus tad man reikia pagalbos!

Esu skripteris, senai jau norėjau atgaivinti SRF-RPG bet.. serifas skype marcexxx ar kaip ten esamas dar tikrojo SRF-RPG gamemodo savininkas nutraukė Sa-Mp serverio veikla nes jis nebeturi laiko tam, viską daro laiko stoka [Mokslai]

Visa istorija:

Apie mano sumanima banditi atkurti SRF-RPG Serveri

Aš kažkada žaidžiau SRF-RPG Serverije pažaidžiau 5-7 mėn. Ir man samp'as atsibodo tad pradėjau žaisti LFS kitaip Live For Speed Global-gaming serverije praėjo koks pusmetis ir vėl nutariau žaisti sa-mp, Užėjau į SRF-RPG Tinklalapi ir pamačiau kad serveris tusčias, po kiek laiko parašiau "marčiui-serifui" į skype ir viskas paaiškėjo... po kiek laiko išjunge jis serveri ir pasiulė gm už 100lt aš jam pasakiau kad {po 2sav paimsiu nes dabar nera litu} Jis sakė ok... praėjo tos 2sav. ir aš jam parašiau kad turiu pinigu kaip atsiskaitisim ir t.t. o jis nieko neatrašė...

Tad sugalvojau mokintis skriptint... Skriptint pradėjau jau senai bet nieko dar nemokėjau visiškai po ilgo tarpo vėl pradėjau skriptint 2013.10.21d. Editinau Frag.LT gamemoda...

Jis jau panašus į senaji SRF-RPG Gamemoda bet pagrindines sistemos dar nevisiškai pakeistos ir daug dar reikia ką pakeisti!

Ir Prašau jusu pagalbos Atsiuskite foto Kas žaidėte SRF-RPG serveryje [Komandos|Darbai|Sistemos maždaug ir t.t. bei Mapp darbai...] SKYPE: gintautas.ramonas2

Tagi dar iėškau:

Mapp'erio 0,5-2 metu staža turi turėti mapperis! noriu kad butu mapp darbai kuo unikalesni o del gm negaliu pažadėti kad bus unikalus jis bus ne unikalus nieko neslepiu nesu melagis, gamemodas bus tik kuriamas kuo unikalesniu ir ivairoviu

Remėjo

O veliau dar reikės Web masterio

P.S. Nenamie esu sukuriau tema ant greituju ir labai daug klaidu viska rašiau greit net neskaitau 2 kart nes nelabai turiu laiko :P

Iškart pasakau kad man 16m

Žmonės norintis į projekta turi turėti Mikrofona!!!

Į skype: gintautas.ramonas2

Projekto beta starta žadu daryti 2014-03-03 gal net starta

Web TVARKOMAS: www.SRF-RPG.us.LT

P.S. prie skype retai kada prisijungiu!!

Tam kartui užteks :D pavargau jau :P lauksiu jusu !!!!

Tik nereikia freepostint ir nesamoningu komentaru.. kam teršti foruma bei tema....

Redaguota , nario Ssaint

Live For Speed Project s2/s3 NEW 2025 IF ONLINE CLICK > isonline.Ssaint.gif < [INFO]
Mes jau discord'e! Prisijunk: To discord.gg
Kanapės auginimas : www.fb.com/kanapeofficial

• ,

Sekmės atgaivinant :)

Didelis ačiu

Na palinksėsiu sekmės , o jeigu , kada kažkuom užsiimsiu , gal ir prie jūsų prisidėsiu - didelės sekmės .

Ačiu, jei kas į skype: gintautas.ramonas2

Sėkmės,kai jau viska pilnai paruošit geriau imkit .lt domena rimčiau atrodys visas šitas reikalas.

Ačiu imsiu .lt ar .eu domena prieš serverio starta pirma reikia rast remėju ir t.t. dar daug darbo

P.S. Remėjas atgaus savo investuotus pinigus 2x daugiau bet viskas bus palaipsniui kai serveris startuos ir bus išreklamuotas ir t.t.

iš pradžiu gaus 20% pelno o pask žėsiu kiek, kaip rems mus :)

Live For Speed Project s2/s3 NEW 2025 IF ONLINE CLICK > isonline.Ssaint.gif < [INFO]

Va, va ko reikia tikram projektui...

Tas ir taip aišku :)

a ok lauksiu :)

Mes irgi lauksime :)

Pakviiesk: lukas04151 mapp'eris.

Pakviečiau

Koks tavo nick buvo tame serverį? Pamenu kai 11 metų ar kiek ten būdavo, belsdavau su draugais, nors žaidėjų nedaug, tačiau įdomu būdavo - jokio to unikalumo ir pan. tiesiog žaidimas..

Ligtais taspats Gintautas_Irtiek :P

(redaguota)

Sudas cia ne serveris... nenori tobulet net. Dar viena karta uzsidarysit

JUOKUS MEGSTI?

aš ne "šerifas"

tai ir nesakyk... :D

beto laikinas ip: 78.58.224.64:7777

Serveris bus vis ijungiamas pranešiu kas kaip kada per skype: gintautas.ramonas2

Redaguota , nario Ssaint

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4149 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...