Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4597 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Mokinkis teksturinti objektus,tada daug gražesnis vaizdas susidaro kai objektai atrodo visiškai kitaip nei įpratę mes matyti.

Texturinti visiškai nebūtina ..., kas per mada prasidėjo čia su tom Textūrom, nuo manęs tikriausiai ir iškarto textūru kopijavimai, nes pamatėt, kad tai yra gražu. Nemanau, kad tai puiki mintis. Daran pvz interierą. aš manau, kad reiktu objektus labiau panaudoti įvairiuose vietuose, tarkim sienai darant už jos pridėti vieną kitą objektą, kad būtu kokia linija, nežinau, nes nesamonės prasideda .., Man tarkim nemalonu, kad visi čia per tą patį daro. Nėra logikos.

šeip tai niekas to tekstūrinimo nekopijavo, tiesiog yra tokia samp funkcija tai kodėl nepasinaudoti ?

Tai kodėl niekas jos nenaudojo, prieš mano pirmą su texturom įkeltą darbą ? Nu yra tokie, kurie čia kėlė, bet po mano atejimo, tokių labai sparčiai padaugėjo, ašiku aš nedraudžiu, čia ne man spręsti, kas nori, tas daro, bet supranti, tuoj tokių darbų padidės ir bus pievų pievą. Jaigu apie tai nori padiskutuoti daugiau, tai duok skype, ten galėsim pratesti kalbą.

Tai kodėl niekas jos nenaudojo, prieš mano pirmą su texturom įkeltą darbą ? Nu yra tokie, kurie čia kėlė, bet po mano atejimo, tokių labai sparčiai padaugėjo, ašiku aš nedraudžiu, čia ne man spręsti, kas nori, tas daro, bet supranti, tuoj tokių darbų padidės ir bus pievų pievą. Jaigu apie tai nori padiskutuoti daugiau, tai duok skype, ten galėsim pratesti kalbą.

Ech... Jau apie tave bloga nuomonė pradedu susidaryti.

Dar prieš tave buvo žmoniu kurie teksturino mappus,HugiS,HUBIS ir kt. ir čia savęs nekelt taip aukštai,tiesiog pamačiau kad manogugas visai neblogai mappina o pažaidus jam su teksturomis tai išviso puikiai atrodytu mapp darbai,o tu čia sieki kad vienas mokėtum teksturinti ir nenori kad kiti kažka sukurtu kažko gražaus.

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Ech... Jau apie tave bloga nuomonė pradedu susidaryti.

Dar prieš tave buvo žmoniu kurie teksturino mappus,HugiS,HUBIS ir kt. ir čia savęs nekelt taip aukštai,tiesiog pamačiau kad manogugas visai neblogai mappina o pažaidus jam su teksturomis tai išviso puikiai atrodytu mapp darbai,o tu čia sieki kad vienas mokėtum teksturinti ir nenori kad kiti kažka sukurtu kažko gražaus.

Aš ir paminėjau, kad keletas tikrai buvo. Niekur savęs nekeliu. Man taipogi malonu matyti, kaip kiti kašką daro gražaus, stengiasi ir tobulėja galiausiai. Žinok kylau aukštai, kritau žemai, sakė bus blogai, Poxui, viskas gerai. Nuomonės apie mane susidarinėti nereikia ;):) - Pats jaučiu, kad jau pasiekiau viršūnę, čia rašydamas beprasmiškai. Ir sakai, kad tik vienas mokėčiau texturinti ? Apsidairyk. Forumuose, Google'i, YouTube'i - visur tų pamokų yra. Tai patikėk ....

Texturinti visiškai nebūtina ..., kas per mada prasidėjo čia su tom Textūrom, nuo manęs tikriausiai ir iškarto textūru kopijavimai, nes pamatėt, kad tai yra gražu. Nemanau, kad tai puiki mintis. Daran pvz interierą. aš manau, kad reiktu objektus labiau panaudoti įvairiuose vietuose, tarkim sienai darant už jos pridėti vieną kitą objektą, kad būtu kokia linija, nežinau, nes nesamonės prasideda .., Man tarkim nemalonu, kad visi čia per tą patį daro. Nėra logikos.

Seni objektai per laiką atsibosta, o tekstūros yra gerai, nes tai yra nauja ir kiekvienas objektas gali būti kitoks.

Texturinti visiškai nebūtina ..., kas per mada prasidėjo čia su tom Textūrom, nuo manęs tikriausiai ir iškarto textūru kopijavimai, nes pamatėt, kad tai yra gražu.

Awww... Nauji dalykai greitai plinta, bet tik nereikia rašyti tų tavo nesąmonių, kad kažkas nuo tavęs kažką kopijuoja. Pagal tavo durną logiką parašyti šiame pranešime galima tai suprasti. Esi ne pirmas kuris pradėjo tekstūrinti, toli gražu ne pirmas, tad tavo nesąmonės čia nereikalingos.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4597 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...