Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Reikia pagalbos del SA-MP pawno kodo apklausos!


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3862 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

ac607b4696527357ace425a31e490e6f389.png

Kodas:


{
if(dialogid == 4)
if(response)
SendClientMessage(playerid,-1,"Džiaugiamės, jog jums tai patinka!"
if(!response)
SendClientMessage(playerid,-1,"Gaila, mes bandysime tai pakeisti."[/center]


return 1;
}


Komandos apklausos kodas:


public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[])
{
if (strcmp("/apklausa", cmdtext, true, 10) == 0)
{
ShowPlayerDialog(playerid,5,DIALOG_STYLE_MSGBOX,"Apklausa","Ar patinka ðis serveris?:","Taip","Ne");
return 1;
}
return 0;
}

Redaguota , nario Dede.Likeris
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

if(dialogid == 4)
{
if(response)
{ 
 SendClientMessage(playerid,-1,"Džiaugiamės, jog jums tai patinka!");
}
if(!response)
{
 SendClientMessage(playerid,-1,"Gaila, mes bandysime tai pakeisti.");
}
}

Redaguota , nario ATLANTAS
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

if(dialogid == 4)

Tu po juo nieko nedarai.

Naujo "compound blok",t.y. { } galima neatidaryti jei yra vienas "statement". O pas tave po tuo "if" ne vienas.

if(dialogid == 4)
{
if(response)
{
 SendClientMessage(playerid,-1,"Džiaugiamės, jog jums tai patinka!"
if(!response)
SendClientMessage(playerid,-1,"Gaila, mes bandysime tai pakeisti."[/center]
}
return 1;

EDIT: too late

Redaguota , nario Bebras
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3862 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...