Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4619 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki ! Taigi norėčiau pristatyti MTA:DayZ lietuvių serverį kuriame galima susirasti komandą, ar ją išduoti. Serverio taisyklės bus parašytos paspaudus " F7 " žaidime. O pačio mode'o pirmoji taisyklė - niekuo nepasitikėti net kurie švelniai su jumis elgiasi. Visada su jumis kartu serveryje bus bent vienas administratorius kuris jums padės žaisti ir išaiškins visą žaidimo reikšmę. Žaidime kai puikiai pasitikėsite ir jūsų nešaudys tam tikras asmuo ar netgi jūsų draugas galėsite su juo pradėti žaidime karjėrą žudydami kitus žmones, apgindami kitus, pasidaryti vakarinį kempingą. Serveris veikia 24/7.

Serverio administratoriai / support'eriai:

• [OWNER]Aktorius.

• [~Nya]Mr.Miau.

• EchOs.

Serverio rekordas 47 žmonės! didelis bei naudingas skaičius šiam serveriui, bet kai visada mes laukiame naujo ir naujo rekordo serveryje !

Serverio facebook grupė:

https://www.facebook.com/pages/MTAdayz-lithuaniaenglishinternational/1381166738791729?fref=ts

- Žaidėjas |FL|1337 !

Redaguota , nario KaB*

Sveiki ! Taigi norėčiau pristatyti MTA:DayZ lietuvių serverį kuriame galima susirasti komandą, ar ją išduoti. Serverio taisyklės bus parašytos paspaudus " F7 " žaidime. O pačio mode'o pirmoji taisyklė - niekuo nepasitikėti net kurie švelniai su jumis elgiasi. Visada su jumis kartu serveryje bus bent vienas administratorius kuris jums padės žaisti ir išaiškins visą žaidimo reikšmę. Žaidime kai puikiai pasitikėsite ir jūsų nešaudys tam tikras asmuo ar netgi jūsų draugas galėsite su juo pradėti žaidime karjėrą žudydami kitus žmones, apgindami kitus, pasidaryti vakarinį kempingą. Serveris veikia 24/7.

Serverio administratoriai / support'eriai:

• [OWNER]Aktorius.

• [~Nya]Mr.Miau.

• EchOs.

Serverio rekordas 47 žmonės! didelis bei naudingas skaičius šiam serveriui, bet kai visada mes laukiame naujo ir naujo rekordo serveryje !

Serverio facebook grupė:

https://www.facebook...8791729?fref=ts

- Žaidėjas |FL|1337 !

Dėkui kad reklamuoji tik užmiršai severio ip: mtasa://77.241.198.58:22003

Administracijos skype: eugamer.net

Kaip tu nesupranti? kad nevisų pc gali jį išvešti jei esi priverkes tėvam kad nupirktu gera pc tai neriaiškias kad kiti taip daro....

Gali pirktis kad ir 10 gabalų vertės PC, bet ir tai nėra garantijos, kad DayZ eis be lagg'ų, įsikirskit į galvą pagaliau, kad ArmA II SUPISTAI BLOGAI OPTIMIZUOTAS. Jis gali lagg'inti vos ne ant bet kurio PC, bent jau pas mane DayZ lagg'ina (nestipriai) tik miestuose, o pas vieną draugelį, kurio PC kaip minimum 20 kartų geresnis už mano, DayZ nei pažaisti per lagg'us negali, tai vietoj to, kad verktumėt dėl sumautų PC, geriau išbandykit, kas čia žino, gal ir ant jūsų griozdiškų PC nedaug lagg'ins.

Gali pirktis kad ir 10 gabalų vertės PC, bet ir tai nėra garantijos, kad DayZ eis be lagg'ų, įsikirskit į galvą pagaliau, kad ArmA II SUPISTAI BLOGAI OPTIMIZUOTAS. Jis gali lagg'inti vos ne ant bet kurio PC, bent jau pas mane DayZ lagg'ina (nestipriai) tik miestuose, o pas vieną draugelį, kurio PC kaip minimum 20 kartų geresnis už mano, DayZ nei pažaisti per lagg'us negali, tai vietoj to, kad verktumėt dėl sumautų PC, geriau išbandykit, kas čia žino, gal ir ant jūsų griozdiškų PC nedaug lagg'ins.

Isigyk normalu proca o ne 3mb inelagins.....

(redaguota)

Isigyk normalu proca o ne 3mb inelagins.....

*Myliu SuperGames.lt* tu nedaskaitei iki galo ką aš rašiau, ar kaip? Sakau gi, kad žaidimas blogai optimizuotas, PAS PAŽĮSTAMA ANT TIKRAI GERO PC (8Gb ram'ų, 2Gb vaizdo plokštė, Intel Core i7 lygtais 3.80Ghz) IR TAI LAGG'INA, o pas mane ant Intel Core Duos 2.20Ghzm 2Gb ram'ų, Nvidia GeForce 9600 512Mb ir tai vos lagg'ina miestuose. Įsikalk į savo galvą tai.

P.S Iškur tu ištraukiai tokią nesąmonę, kad procesorius dar ir megabaitus turi? Gi gigahercai (ar kaip ten jie, Ghz žodžiu) priskiriami prie procesroių. Genius *Myliu SuperGames.lt*..

Redaguota , nario Black_Ghost / The_Hitman

*Myliu SuperGames.lt* tu nedaskaitei iki galo ką aš rašiau, ar kaip? Sakau gi, kad žaidimas blogai optimizuotas, PAS PAŽĮSTAMA ANT TIKRAI GERO PC (8Gb ram'ų, 2Gb vaizdo plokštė, Intel Core i7 lygtais 3.80Ghz) IR TAI LAGG'INA, o pas mane ant Intel Core Duos 2.20Ghzm 2Gb ram'ų, Nvidia GeForce 9600 512Mb ir tai vos lagg'ina miestuose. Įsikalk į savo galvą tai.

P.S Iškur tu ištraukiai tokią nesąmonę, kad procesorius dar ir megabaitus turi? Gi gigahercai (ar kaip ten jie, Ghz žodžiu) priskiriami prie procesroių. Genius *Myliu SuperGames.lt*..

Atminties cache [L2] talpa 1 MB ce pavizdys kekvienas procas turi savo "catche" jei turi proca su vos keliu mb cachu tai tau aisku kad lagins nesvarbu koks procas asilo galva tu...

• Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4619 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...