Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4624 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki. Iškilo problema , kad aš nežinau atsakymą į klausima. Jai noriu pasikeisti nick paspaudžiu EDIT man išmeta klausima , o į ta klausimą negaliu atsakyt. Ejau i HELP supportą , kažkaip nelabai radau , kad man padėtu. Aš žinau savo email , viską. Gal galite padėti? Gal kažkas žino? Ten pvz. Paspausti ir tau tą atsakyma į email atsius.

Padėkite prašau.

1c016e421ab88170605ea13ab45a12d9797.png

Taip taip vagie nesužinosi , sekmės tuo ant abiejų acc gausi baną , idomu kas čia blogai pasielgė.

Hahaha, daba taip klausykis. Viskas visko sklandžiai. Apsimainem viską. Bet tu to vieno dalyko nepasakei , kad neina prie vebo prisijungti. Tai negalėjau pass pasikeist. Nieko. Ną jo , tada klausiau tavęs koks klausimo atsakymas. Tu sakei , kad nežinai. Tai kokio bybio tu man ta acc davei? Ir dar darašei " Nebučiau daves jai žinočiau atsakyma" nu ble. Galvojau atsigražinsiu origin. Jai jau taip padarei. Ną atsigražinau ir viskas. O tu daryk , ką nori. :))

Hahaha, daba taip klausykis. Viskas visko sklandžiai. Apsimainem viską. Bet tu to vieno dalyko nepasakei , kad neina prie vebo prisijungti. Tai negalėjau pass pasikeist. Nieko. Ną jo , tada klausiau tavęs koks klausimo atsakymas. Tu sakei , kad nežinai. Tai kokio bybio tu man ta acc davei? Ir dar darašei " Nebučiau daves jai žinočiau atsakyma" nu ble. Galvojau atsigražinsiu origin. Jai jau taip padarei. Ną atsigražinau ir viskas. O tu daryk , ką nori. :))

Žmoguti tas minecraft yra brangesnis už tavo tą bf3 + kūrį gavai nemokamai....+ aš tau daviau steam tai džiauktis turėtum ,o ne atvirkščiai ,pyzdų pats nusipirksiu tą bf3 ,bet ant orgin tavo abu acc užbanins dėl to ,kad galima tik vieną acc turėt aš jau kalbėjau su origin moderatoriais ,o stean jau man atgražins... Tai va aš nieko skaityk neprarasiu + gausiu dar ta minecrafto klausima iš draugo nes iš jo gavau šita acc.

$_45.jpg

(redaguota)

Žmoguti tas minecraft yra brangesnis už tavo tą bf3 + kūrį gavai nemokamai....+ aš tau daviau steam tai džiauktis turėtum ,o ne atvirkščiai ,pyzdų pats nusipirksiu tą bf3 ,bet ant orgin tavo abu acc užbanins dėl to ,kad galima tik vieną acc turėt aš jau kalbėjau su origin moderatoriais ,o stean jau man atgražins... Tai va aš nieko skaityk neprarasiu + gausiu dar ta minecrafto klausima iš draugo nes iš jo gavau šita acc.

:D :D:D:D:D:D:D , sako email ištrintas dar.. Ojj.D:D banink kiek nori ta acc:DDD kada užbanins? :D Nu tai gerai. Gi aš siuliau tu sutikai tai žinai.:D:D Dar sako džiaugtis. keistas. Doda tokius dalykus , kur net negalima pass pasikeist nei nieko.. :///////// Redaguota , nario Frixo♦

Nu nesakau , kad negražei. *Myliu SuperGames.lt* , bet vistiek , doda toki acc , ant kurio nieko nepaveiksi. Bent galėjo pasakyt. Klausiau atsakymo , sako nežinau dar pats sako " Žinočiau atsakyma nebučiau daves " Nu tai vistiek. Bent galėjo pasakyt , kad neis pasikeist pass. :X

Tai *Myliu SuperGames.lt* reikėjo klaust pačiam.. Fuck Logic

$_45.jpg

Tai *Myliu SuperGames.lt* reikėjo klaust pačiam.. Fuck Logic

Tu galvojai ar aš žinau ar bus tokia problema?? :DD Galvok tu biški. Aš galvojau , kad normalus acc bus , viskas veiks.. bllee.:DD Dar klaust sako reikėjo iš kur man žinot ar bus tas klausimas ar nebus. -.- Tai čia tau reikėjo pasakyt , o ne man klaust *Myliu SuperGames.lt*.. :DD

OK. čia man pačiam fail :/ čia tai garantuoju , kad pats čia užsifeilinau. Bet tu man geriau čia paaiškink pirma ;p

Nu gerai bf3 40 euru ;p

Šitą accounta naudojau gal prieš 5 mėn ir ištikrūju nežinojau ,kad email ištryntas, reikėjo džiauktis ,kad žaist gali, beto bf 3 30 eurų orgine ,bet galima iš kitų žmonių pigiau pasiimt ,beto aš jį turiu ant ps3 ,bet norėjau pagraint su pele :).

$_45.jpg

Šitą accounta naudojau gal prieš 5 mėn ir ištikrūju nežinojau ,kad email ištryntas, reikėjo džiauktis ,kad žaist gali, beto bf 3 30 eurų orgine ,bet galima iš kitų žmonių pigiau pasiimt ,beto aš jį turiu ant ps3 ,bet norėjau pagraint su pele :).

Tai blemba, nesuprantu , koks tau čia tolkas rašyt?:D:D skirstomes *Myliu SuperGames.lt* ir tiek. nes nieko mes čia neisiaiškinsim:D:D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4624 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...