Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Future, coming soon.


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3852 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Build%20your%20future%20logo%20small_0.jpg

Future - serveris, kuriame rasi ne paprastą eilini serverį. Serveryje bus įdiegta; Sky Block, Daugumą Hunger Games, RPG stiliaus žaidimas. Žaidimas neįprastas tuo, jog jame bus padaryti nematyti eventai, kuriuos pamatysite startavus serveryje. (Pažadame jie bus nematyti niekur.)

Random eventai - adminai turintys daug darbo, ar yra užsiemė, lengvu būdu galės surengti eventa, paraše /random, kažkokiam žaidėjui, duos kažkokį item. Net patys adminai nežinos kokį.

Išmetyti prizai po visą worldą, žaidėjai ieškodami gali surasti net privilegijas. Tai įeitu kaip VIP.

Rank sistema

Serveryje yra 27 rank'ai, kuriuos galite nusipirkti už žaidimo pinigus, panaudodami komandą /rankup, atminkite, pinigai - labai vertingi.

Kovos levelių sistema

Nužudžius kas kažkiek žaidėjų, jums kyla levelis, ir už pakilusį levelį gausite prizą. Kuo toliau , tuo sunkiau.

Misijos

Pavizdys misijos; nužudote Ender Dragon - gaunate už tai prizą. Bet dažniausiai tai būna kaip užkopti į aukščiausia kalna MC serveryje, o kur jis bala žino.

Lažybos :o

Žaidėjai susilažina, kad jis yra stipresnis, ir jis laimės, bet kitas netiki. Galima panaudoti komandą /lazybos [nick] [suma] ir jūs abudu įdėsite tą sumą, ir kuris pralaimės, praras pinigus. (Yra speciali vieta.)

Loterija

Serveryje bus loterija, žaidėjai galės statyti pinigus, pavizdžiui vykstą PVP eventas, adminai nustato loteriją, ir jūs galite statyti. Laimite +50 proc. daugiau nei pastatėte.

Bus pildoma.

SERVERIS DAR NESTARTAVĘS.

Redaguota , nario Mad.Money
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3852 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...