Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Weed-Craft The best server:)


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3854 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki SuperGames.lt lankytojai.

Taigi norėčiau pranešti jog startavo serveris

SURVIVAL/RPG stiliaus serveriukus.

Serveriai bus su skirtingais įskiepiais (plugin'ais),, skirtingais daiktais ir t.t.

Pirmą kartą atvykę į mūsų serverį jūs atsirasite spawne, kuriame bus surašyta smulki serverio informacija.

Žinoma mirę su daug daiktų, savininkai negražins

Startuosime su 2 stilių serveriais - Survival/Rpg. Serveris bus populeresnis bet tai priklausys tik nuo jūsų, jei jūs žaisite ir matysime jog serveris populerės tai bandysim jį tobulinti kiek begalėdami.

RPG stiliaus serveriukas, kas tai?

Šis stilius manau daug kam žinomas. Šio stiliaus serveryje, tik pradėję žaisti galėsite eiti kasinėtis, parduoti iškasenas, keltis laipsnius(rank) ieškotis faction, statyti įvairiausius pastatus eiti kovoti su kitais žmonėmis ir panašiai. Pasikėlę aukščiausia laipsnį galėsite tiesiog žaisti siekdamas būti turtingiausiu ar populėriausiu žmogumi serveryje. Tačiau nemanau jog greitai pasikelsite aukščiausią laipsnį, kadangi tai kainuos gan daug pinigų, kad gautumėte jų galėsite pardavinėti žmonėms įvairiausius užburtus(enchant) daiktus ar kažką tokio. Taip pat galėsite parduotuvėje pardavinėti iškasenas kurias žinoma gausit kasinėdami. Taip pat už praleistas 4 minutės serveryje jus gausite 1 serverio pinigą, galėsite atsiimti tam tikroje vietoje. Taip pat šiame stiliuje bus galimybe apsisaugoti namus su komanda /res ir auksiniu kirvuku. - Jis bus duodamas tik pradedant žaisti ar pardavinėjamas spawne. Bei skrynias, krosnis ir panašius dalykus su komanda /c private. Na tai ką aš čia parašiau tai tik žodžiai viską galėsite patirti užsukę į mūsų serverį.

___________________________

Serverio Skaičių IP adresas

77.241.194.108:25565

Na, o daugiau sužinoti galėsite užsukę į serverį!

Laukiami visi! Tiek dideli, tiek maži!

Redaguota , nario Mariuxeris123
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3854 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...