Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

www.dorija.us.lt

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4611 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Guest arturas88

Dorijos pasaulyje Jūs galėsite būti pirkliu, kolonijistu ar sudaryti sąjungas su kitais žaidėjais ir taip įkurti savo aljansą.

Būdami pirkliu savo aljanso nariams ar priešams galėsite pardavinėti resursus, maistą, šarvus ar net ginklus ir taip valdyti žaidimo ekonomika. Būdami kolonijistu Jūs galėsite užpulti kitus žaidėjus ir iš Jų atimti žemes taip išplečiant avo valdas. Galiauiai galėsite susikurti paty galingiausia aljaną ir rengti užpuolimus, prašyti išpirkos iš kitų žaidėjų ir taip valdyti visą žaidimą.

Per savaitgalį užsinorėjau paleisti Devianos pagrindu veikiantį dorijos naršyklinį žaidimą.

Dorijos pasaulis suprojektuotas ant Devian žaidimo plaformos tuo tikslu, kad būtų atramos taškas nuo kurio būtų žaidimą galima nuolat tobulinti ir vystyti žaidimą. Devian platformą pasirinkau todėl, kad antrą kartą nereikėtų išradinėti dviračio.

Šiuo metu atlikti darbai:

Žaidimas yra 90% išverstas į Lietuvių kalbą;

Pertvarkytas dizainas;

Sutvarkyti kvaili bugai.

www.dorija.us.lt

P. S. Kai tik atsilaisvinsiu, nuolatos tobulinsiu pagal Jūsų pageidavimus. Šiuo metu darau simple wishes trackerį, Jūsų norams ir pageidavimams sekti

post-40544-0-32757500-1382872455_thumb.jpg

Guest arturas88
(redaguota)

Teisingai, galbūt man ir viskas aišku, tačiau kitiems nei kiek. Kagi, pradedam nuo pradžių.

Prisiregistruodami Jūs galite pasirinkti viena iš trijų frakcijų. Pasirinkdami Imperija bus išvystyta labiau ekonominė galia, pasirinkdami Gildija Jūsų bus išvystyta labiau karinė galia, pasirinkdami Orderį bus subalansuota tiek karinė, tiek ekonominė galia.

Prisiregistravę, žemėlapio pagalba pasirenkate žemės plotelį kur norite įsikurti ir pradeda statyti savo kaimą. Aprūpinate kaimą grūdais, geležimi, auksu, akmenimis, imate iš kaimo gyventojų mokesčius, ir stebite ar Jūsų kaimo gyventojų moralė pakankama. Kai jau išvystėte savo kaimą ir turite per 100 kolonijistų tuomet plečiates ir įkuriate naują miestą. Statote laivus kurie gali nugabenti karius iš vieno miesto į kitą, statote ginybines sienas, skiriate kariuomenės generolus, statote prekyvietes kurių pagalba galite prekiauti su kitais, pirkti resursų, parduoti šarvus ir/ar ginklus ir taip kelti žaidimo ekonomiką arba užpulti kitus žaidėjus, atimti iš jų gyvenvietes ir įsikurti savo.

Taip pat galite ir reketuoti kitus žaidėjus, kad Jums mokėtų duoklę kurios pagalba žaidėjai mokės jums duoklę ir silpnesni turės Jūsų apsaugą.

Praktiškai žaidimas priklauso nuo Jūsų fantazijos.

+ Yra simple chatas, - manau, kad tobulinsim jį :)

Redaguota , nario arturas88
Guest arturas88

Pasiemiau kažkiek padaryta sistemą, kad nereikėtų tų pačių funkcijų rašyti kurias už mane kažkas jau sukurė ir perdarau pagal savę, keisdamas dizainus, funkcijas, pridėdamas/koreduodamas naujas.esamas funkcijas, taisydamas bugovą kodą ir viskas kas į nulėkusia mano galvą šauną...

Guest arturas88

prisiregistravau, spaudžių ant to žemelapio visur kur galima ir kažkaip neįsirenka xD

Jeigu nerandi tai nueik į miestai -> [sukurti naują miestą] -> ir spausk [Atsitiktinai] << parinks už Tave, nevark jei nerandi

Guest arturas88

Reikės perdaryti tuos kvailokus mygtukus >> [......]

(redaguota)

Hmmm būčiau užėjąs bet iškarto pamačiau kad editas, nepamenu kieno bet žinau kad editas nes viską matęs kas yra scriptmafia suporte.Suprantat dabar turite gerą projektą, ne jūsų kodas tas žmogus kuris darė žino kodą o jūs i ji žiūrit ir galvoja "Kas čia ?" tai garantuoja projekto pabaigą.

Redaguota , nario <?PHP Man

Neperšokęs griovio, nesakyk op!

Guest arturas88

Hmmm būčiau užėjąs bet iškarto pamačiau kad editas, nepamenu kieno bet žinau kad editas nes viską matęs kas yra scriptmafia suporte.Suprantat dabar turite gerą projektą, ne jūsų kodas tas žmogus kuris darė žino kodą o jūs i ji žiūrit ir galvoja "Kas čia ?" tai garantuoja projekto pabaigą.

Klįsti, aš Devian pasiemiau tik kaip pagrindą kadangi jis yra atvirojo kodo. Daugiau iš jokiu mafia script a ko ten tokių neėmiau.jokių skriptų ar ko ten Palyginimui, kad negalvotum, jog viską ripinau tai tiesiog pamastymui, abejoju ar scriptmafia modintas Deviana yra su modernizr ir naujausiu foundationo frameworkais?

Aš būtent ant šių ir statau

Guest arturas88
(redaguota)

dabar net nežaisiu jei ištiesų, pats žaidimas patiko bet tu jį išleidai į dienos šviesą nekiek jo nesutvarkęs ( Neišvertęs į lietuvių kalbą, nepagražinęs ir nesutvarkęs visų buttonų, nepagražinęs tuos buttonus tekstus su hover'iais ir pan

Suprantu ką sakai, būtent ir aš taip daryčiau :) Per kelias valandas sukūriau Dorijos bug tracker`į - bugams tvarkyti - http://dorija.us.lt/bug

Tad jei turite kokių pastebėtų būgų, prašau nepasididžiuoti, parašyti

tiesa jei kam nors reikia Lietuviško vertimo - https://gist.github.com/arthur88/7148958

Guest arturas88
(redaguota)

Ačiū, žaidimas tobulinamas :)

Atlikti pakeitimai:

1. Ištaisyta klaida registruojantis, dabar prisiregistravus bus žaidimas lietuvių kalba
  2. Pabaigtas išversti žemėlapis, registracija, prisijungimas bei kt.
  3. Sutvarkyta registracijos ir prisijungimo stilistika
  4. Pašalinti keli nežymūs bugai
  5. "Apdailintas dizainas" tapo dar patrauklesnis
  6. Sutvarkytas naujo miesto sukūrimo klaidų pranešimas
  7. Sutvarkytas miesto ir statomų pastatų vaizdavimas, dabar pastatų statymas bus matomas ne po žemėlapiu o šalimais jo
  8. Šiek tiek padidintas žemėlapis [visgi pagrindinis vaizdas ir veiksmas tai jame :)]
  9. Apdailintas atsijungimas su palinkėjimu :)

(redaguota)

Pkeisk žemėlapi tas visas statybas nes tokia hujova grafika, ir pakeisk headeri/logo.Taip pat padaryk kad ką padarius pvz: registracija,miesto kūrimas nereikėtu eit atgal nes dabar išmeta i tuščia txt teksta būna baltas lapas ir tekstas.Vienintelis geras dalykas yra dizainas šiek tiek ir jo mygtukai.

Redaguota , nario <?PHP Man

Neperšokęs griovio, nesakyk op!

Guest arturas88
(redaguota)

Pkeisk žemėlapi tas visas statybas nes tokia hujova grafika, ir pakeisk headeri/logo.Taip pat padaryk kad ką padarius pvz: registracija,miesto kūrimas nereikėtu eit atgal nes dabar išmeta i tuščia txt teksta būna baltas lapas ir tekstas.Vienintelis geras dalykas yra dizainas šiek tiek ir jo mygtukai.

Dėkui už pastabas, šiai dienai su grafika teks šiek tiek pakentėti kadangi pirmiausia aš esu progrmauotojas, ne dizaineris, tad reikės būtinai tokio ieškoti :) o su atgal ėjimu, reikės pastebėti ir ištaisyti klaidas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4611 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...